English Version
This Site Is Available In English

معرکه‌ گیری و یادگیری مثل دو کفه ترازو

معرکه‌ گیری و یادگیری مثل دو کفه ترازو

چهارمین جلسه از دور نوزدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی باباطاهر همدان با استادی راهنمای محترم مسافر منصور، نگهبانی مسافر ناصر و دبیری مسافر علی با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکه‌گیری» روز یکشنبه ٢٧ آبان‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۰ شروع به کار کرد.


خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان منصور هستم یک مسافر

خداوند را سپاسگزارم که کنگره را در مسیر من قرار داد تا در این‌جا آموزش گرفتم، آشنا شدم و به درمان رسیدم. ان‌شاالله حرکت کنیم به سمت تعادل. تشکر می‌کنم از جناب مهندس دژاکام و خانواده محترم ایشان، تمام خدمتگزاران و دیده‌بانان محترم و تمام کسانی که در هر کجای کنگره خدمت می‌کنند به ویژه خدمتگزاران شعبه باباطاهر همدان.
رابطه معرکه گیری و یادگیری، نق زدن و غر زدن

در بحث یادگیری ما شاید آن را محدود می‌کنیم به کلاس، محدود می‌کنیم به لژیون، به دانشگاه و مدرسه، در حالی که این‌طور نیست. یادگیری در همه جا وجود دارد. در طبیعت، در زندگی روزمره و در همه چیز یادگیری هست بوده و خواهد بود. چه در راستای مثبت چه در راستای منفی.

ضرب المثلی هست که می‌گوید: اگر با حرف و چوب استاد از خواب بیدار نشود، با لگد روزگار از خواب بیدار خواهد شد. این است که ما همیشه باید آموزش ببینیم. به جای آن فنجان ما همیشه باید خالی باشد و دچار منیت نباشیم، نگوییم من راهنما هستم، من سفر دومی هستم، من نیاز به آموزش ندارم. خیلی از این من من ها که می‌آید داخل ذهن ما و می‌آید سراغ خود ما. رابطه آن با معرکه گیری چیست؟ در سی‌دی جناب مهندس اشاره کرده‌اند به معرکه گیری‌ها که زنجیری پاره می‌کردند یا ماری نشان می‌دادند و یا سنگی می‌شکستند مردم را سرگرم می‌کردند و یک کاسبی از آن راه انجام می‌دادند. حالا از این معرکه گیری انسان‌ها می‌آيند و استفاده می‌کنند. ما روزانه درگیر هستیم در خانه در محل کار و خیلی از جاها ما با موضوع معرکه گیری درگیر هستیم. بخاطر این‌که از زیر کار و مسئولیت‌های خود شانه خالی کنیم و مقصر را دیگران جلوه بدهیم.

مخصوصاً و مخصوصاً در زمان مصرف تا موضوع و مسأله‌ای پیش می‌آمد زمین و زمان را مقصر می‌دیدم. بعضاً در سفر اول هم انجام داده و برای بعضی کارها هزار بهانه برای راهنما می‌آوردیم که راهنما قبول کند. در حالی که خودمان هم می‌دانیم و راهنما هم می‌داند که این بهانه‌ای بیش نیست. صرفاً داریم معرکه گیری می‌کنیم. حالا رابطه آن با یادگیری چیست؟ به نظر من معرکه‌ گیری و یادگیری مثل دو کفه ترازو هستند. هر چقدر یادگیری بیشتر، آموزش بیشتر و بهتر باشد معرکه گیری کمتر خواهد شد. من باید آموزش بگیرم و بتوانم از معرکه گیری دوری کنم، از کارهای کوچک شروع کنم و یواش یواش آنها را کاربردی کنم. دوستان عزیز ما به کنگره نمی‌آییم که صرفا مواد را کنار بگذاریم. ما در این‌جا می‌آموزیم که چگونه به درستی زندگی کنیم. به خودمان آسیب نزنیم و به دیگران هم آسیب نرسانیم و اجازه دهیم دیگران هم زندگی کنند. از این‌که به صحبت‌های من گوش کردید سپاسگزارم.


تایپ و عکس: مسافر سعید
تنظیم و ارسال: مسافر مسعود مرزبان خبری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .