English Version
This Site Is Available In English

یادگیری برگ برنده عبور از گذرگاه‌های سخت

یادگیری برگ برنده عبور از گذرگاه‌های سخت

سلام دوستان سحر هستم همسفر

مفهوم واژه یادگیری در کنگره‌۶۰ به مسئله آموزش و به دنبال آن به دانایی برمی‌گردد. به نظر من یادگیری یعنی فرد در هر لحظه و مکانی به دنبال بالا بردن دانایی خودش باشد و سه مؤلفه مثلث دانایی که تفکر، تجربه و آموزش است را به تعادل برساند و از هر پیش‌آمدی فقط به دنبال آموزش آن باشد و به مسائل اطراف آن توجه نداشته باشد. یادگیری یعنی مسائل را یاد گرفتن، در مسائل تفکر کردن، از مسائل آموزش گرفتن و مسائل را تجربه کردن؛ اگر بخواهم مفهوم معرکه‌گیری را بیان کنم دقیقاً می‌توان گفت که نقطه مقابل مفهوم یادگیری است و ریشه آن به جهل و نا‌آگاهی انسان‌ها برمی‌گردد. معرکه‌گیری یعنی وجود سه صفت ترس، منیت و ناامیدی در انسان. فردی که معرکه‌گیر است به دلیل وجود منیتش نمی‌تواند اشتباهات خودش را بپذیرد و می‌ترسد که دیگران آن را مقصر بدانند و از خواسته‌هایش دور شود و همیشه در حاشیه است و گاهی نا‌امید است.

این دو موضوع مثل دو کفه‌ ترازو می‌مانند؛ در واقع هر چقدر علم و دانایی ما بالاتر رود کفه‌ یادگیری سنگین‌تر شده و کفه‌ معرکه‌گیری بالاترخواهد آمد؛ اما اگر آموزش و دانایی ما کم‌تر شود کفه‌ معرکه‌گیری ما سنگین‌تر خواهد شد که این نشان از جهل ما دارد. همه ما می‌دانیم که به‌دست آوردن انرژی بسیار سخت است باید سعی کنیم با غر زدن و وارد حاشیه شدن این انرژی را هدر ندهیم و یا مسئولیت اتفاق‌های زندگی‌مان را گردن دیگران نیندازیم. یادگیری و معرکه‌گیری با هم رابطه معکوس دارند. معرکه‌گیر هیچ‌وقت نمی‌تواند آموزش بگیرد. ما هرگز نباید فراموش کنیم که برای چه به کنگره آمده‌ایم، ما آمده‌ایم تا یاد بگیریم. یکی از معرکه‌گیری‌هایی که همسفران دچار آن می‌شوند معرکه‌گیری ذهنی است؛ یعنی در ظاهر هیچ اتفاقی نمی‌افتد، فقط در ذهن این اتفاق می‌افتد که به مشکلات درونی من برمی‌گردد؛ ترس من، منیت من و ... گاهی این معرکه‌گیری در مورد مسافر اتفاق می‌افتد قضاوت‌هایی که در موردش می‌کنیم حتی اگر به زبان نیاوریم در ذهن‌مان دچار معرکه‌گیری شده‌ایم و اگر من سحر نتوانستم کاری را انجام دهم و به مشکلاتم اضافه کردم کوتاهی از خود من بوده نه دیگران، پس من باید قدرت یادگیری و دانایی خودم را با تکرار و تمرین بالا ببرم تا بتوانم از آموزش‌های ناب آقای مهندس استفاده کنم تا کم‌تر با ندانستن وارد حاشیه و معرکه‌گیری شوم.

سلام دوستان سلمیٰ هستم همسفر

انسان به‌ دنیا می‌آید تا علم را فرا بگیرد، علم پایانی ندارد و من در هر زمان نیاز به آموزش و راهنمایی دارم. مثلث دانایی شامل؛ تفکر، تجربه و آموزش می‌باشد. مثلث جهالت شامل ترس، منیت و ناامیدی می‌باشد. معرکه‌گیری نقطه مقابل یادگیری می‌باشد و به جهل و ناآگاهی انسان برمی‌گردد. من قبل از ورود به کنگره به‌ دلیل عدم آموزش در برابر مسائل و مشکلات بدون تفکر و با عجله جبهه می‌گرفتم و وارد حاشیه و معرکه‌گیری می‌شدم، با ورود به کنگره و شروع آموزش‌ها دریافتم در برخورد با مشکلات باید چگونه عمل نمایم.

آموزش به مرور زمان، با روش DST که انسان تجربه کسب می‌کند و راه مقابله با ناامیدی و خیلی از ضدارزش‌ها را فرا می‌گیرد و در زندگی کاربردی می‌کند. راه عبور از گذرگاه‌های سخت را با فراگیری وادی‌هایی که یکی پس از دیگری مکمل یک‌دیگر هستند را فرا گرفتم؛ تفکر، مقابله با ترس و ناامیدی و یافتن گنج درون، برای یافتن گنج درون و بیداری نیروهای خفته از ضدارزش‌ها باید دوری کنم. در کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه از خواسته‌های روحی و جسمی از معقول و غیر معقول در هر حال به نفس تعبیر می‌شود و این نفس تعیین موجودیتی است که در هر صورت، ظاهر و باطن انسان را می‌نمایاند و نفس حتی در جهان‌های دیگر هم به آموزش نیاز دارد. بزرگ‌ترین دشمن انسان نادانی اوست که در وجود خودش می‌باشد‌. انسان دانا مرتکب گناه نمی‌شود گناه را کسی مرتکب می‌شود که نادان و جاهل باشد. نفس را نمی‌توان فقط با گرسنگی تربیت کرد؛ بلکه باید با شناخت و آگاهی او را تربیت کنیم.

در کنگره آموختم با دوری از ضد‌ارزش‌ها و آموزش ارزش‌ها از مرحله نفس اماره به مراحل بالاتر تکامل یافته و آن‌قدر جهان را زیبا ببینم تا بتوانم ابتدا خود و بعد دیگران را ببخشم؛ اگر انسان افسار نفس را مهار نکند، نفس افسار را خواهد گرفت و او را به هر سویی خواهد کشاند و وارد حاشیه و معرکه‌گیری می‌شود. فردی که آموزش می‌گیرد و در مسیر خدمت است وارد حاشیه نشده و هر روز یادگیری خود را بالا می‌برد. رابطه‌ای که بین یادگیری و معرکه‌گیری است، این است که هر زمان من در مسیر آموزش نباشم به سمت ضدارزش‌ها کشیده شده و وارد معرکه‌گیری خواهم شد. طبق فرمایشات آقای مهندس هر NGO بر سه پایه استوار است؛ دانش، نیروی متخصص و پایه‌های مالی که در کنگره۶۰ روی هر سه پایه به‌ خوبی کار شده است. تشکر می‌کنم از آقای مهندس و خانواده ایشان و همچنین راهنمای بزرگوارم خانم نجمه عزیز بابت این آموزش‌ها و امیدوارم با بودن در مسیر آموزش‌های ناب کنگره بتوانم تجربه‌ای دیگر از بخشش را در زندگی خود داشته باشم.

گردآوری: رابط خبری همسفر سحر رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون سوم)
ویراستاری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر شکوفه (لژیون یکم)
ارسال: راهنما همسفر نجمه (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی گنجعلی‌خان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .