English Version
This Site Is Available In English

ریشه معرکه‌گیری در جهل و ناآگاهی انسان نهفته است

ریشه معرکه‌گیری در جهل و ناآگاهی انسان نهفته است

یادگیری و فراگیری علم و دانش، تنها به درس و مشق و امتحان محدود نمی‌شود. بلکه، خلقت انسان و موجودات بر اساس اصول یادگیری بنا شده است. در کنگره۶۰، مفهوم یادگیری به مسئله آموزش و دانایی بازمی‌گردد. یادگیری به معنای توانایی ایجاد تعادل میان سه مولفه‌ کلیدی: تفکر، تجربه و آموزش است.

یکی از موضوعات مهم در این زمینه، معرکه‌گیری است که به‌عنوان نقطه مقابل یادگیری شناخته می‌شود. ریشه معرکه‌گیری در جهل و ناآگاهی انسان نهفته است. اگر فردی در کنگره به دنبال حاشیه و بهانه‌جویی باشد، نشان‌دهنده این است که به رهایی نرسیده و طبق برنامه عمل نمی‌کند. پاکی و رهایی، همچون گوهری قیمتی و باارزش، در اختیار افرادی است که به درستی از اصول یادگیری بهره‌برداری کرده‌اند. کسانی که این گوهر را به دست آورده‌اند، قدرت و اعتماد به نفس بیشتری پیدا می‌کنند در حالی که افرادی که از آن بی‌بهره‌اند، احساس خوشحالی و رضایت را تجربه نمی‌کنند.

آقای‌مهندس، این دو مقوله را در کنار هم قرار داده‌اند، زیرا یادگیری و معرکه‌گیری مانند دو کفه ترازو عمل می‌کنند. هر چه سطح یادگیری و معرفت ما بالاتر باشد، کفه ترازو که نمایانگر معرکه‌گیری است، پایین‌تر می‌رود. معرکه‌گیری، حواس و تمرکز ما را از آموزش دور می‌کند و انرژی و نیروی ما را هدر می‌دهد.

فردی که به معرکه‌گیری مشغول است، به دلیل وجود منیت، نمی‌تواند اشتباهات خود را بپذیرد. ترس از قضاوت دیگران و دور شدن از خواسته‌هایش، او را در حاشیه قرار می‌دهد و به ناامیدی می‌انجامد. چنین فردی غالباً در حال غر زدن و نق زدن است. در مقابل، فردی که در کنگره به درمان رسیده، به دنبال معرکه‌گیری نیست و هیچ‌گاه بد کنگره را نمی‌خواهد.

کسانی که ظاهراً به درمان رسیده‌اند اما به‌طور مخفیانه مواد مصرف می‌کنند، تحت فشار عذاب وجدان قرار دارند و با ایراد گرفتن و سرزنش کردن سعی در پنهان کردن خطاهای خود دارند. امید ما این است که با بهره‌گیری از آموزش‌های جامع و کامل کنگره، به دانایی مؤثر دست یابیم و از معرکه‌گیری و توجیه اشتباهات خود فاصله بگیریم.

در نهایت، یادگیری نه‌تنها یک فرایند آموزشی، بلکه یک سفر به سوی خودآگاهی و رشد فردی است. با درک صحیح از این مفاهیم، می‌توانیم به زندگی معنادارتر و پربارتری دست یابیم.

نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر حمیرا(لژیون‌دوم)
رابط‌خبری: راهنما همسفر حمیرا(لژیون‌دوم)
عکس: همسفر عاطفه رهجوی راهنما همسفر عطیه(لژیون‌یک)
ویرایش و ارسال: همسفرالین نگهبان سایت
همسفران نمایندگی محمدی‌پور قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .