English Version
This Site Is Available In English

چه افرای دنبال یادگیری و چه افرادی معرکه‌گیر هستند

چه افرای دنبال یادگیری و چه افرادی معرکه‌گیر هستند

جلسه یکم از دوره یازدهم سری گارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰، در نمایندگی شهباز، با استادی راهنمای تازه‌واردین مسافر رحمان، نگهبانی مسافر رضا و دبیری مسافر جواد با دستور جلسه: (رابطه یادگیری و معرکه‌گیری)، در روز یکشنبه تاریخ ۱۴۰۳/۰۸/۲۷، ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان رحمان هستم یک مسافر.
بسیار خوشحالم که یکبار دیگر این سعادت نصیب من شد، که این جایگاه را تجربه کنم.
قبل از این‌که صحبتم را شروع کنم، به عزیزانی که در آزمون راهنمایی و راهنمای تازه واردین در قسمت مسافران و همسفران، قبول شده‌اند، تبریک می‌گویم.
دستور جلسه امروز؛ رابطه یادگیری و معرکه‌گیری می‌باشد، که باید معنای یادگیری و معرکه‌گیری و تفاوت این دو را بدانیم.
باید در نظر داشت که چه افرادی دنبال یادگیری و چه افرادی دنبال معرکه‌گیری هستند. افرادی که در مسیر دانایی و در مسیر یادگیری حرکت و از معرکه‌گیری دوری می‌کنند دنبال پیشرفت علم هستند و معرکه‌گیر کسی است که، توان آموزش و یادگیری ندارد و نمی‌خواهد این توان در همه انسان‌ها وجود داشته باشد.
ما باید، فعل خواستن را به عمل تبدیل و به اجرا در بیاوریم. بنابراین کسی که نمی‌خواهد، حرکت نمی‌کند و فقط نگاه می‌کند آیا هم مسیر با کسی است یا خیر.
گاهی ده نفر را دور خودش جمع می‌کند و آن‌ها را در مسیر انحراف می‌کشاند.
مشکلی نیست که انسان وارد معرکه‌گیری یا حاشیه  شود، مهم این است که، متوجه حاشیه شود و با آن همراه نشود.
زمان قدیم، افرادی بودند به عنوان معرکه‌گیر که توانایی کار به شکل‌های مختلف را داشتند به عنوان مثال؛ زنجیر پاره می‌کردند تا سودی کسب کنند و مردم به حرکت آخر نگاه می‌کردند و گاهی اوقات حرکت انجام نمی‌شد و مجلس نیمه تمام می‌ماند ولی شخص معرکه‌گیر به خواسته‌اش می‌رسید.

وقتی یک مسئله ای مطرح می‌شود و چند نفر دور همدیگر جمع می‌شوند و در مسیر انحرافی حرکت می‌کنند، افراد در جریان عمل سالم و صراط مستقیم قرار نمی‌گیرند.
ممنونم که به صحبت‌های من گوش کردید.

تایپ : مسافر حسن لژیون یکم
ویراستار: مسافر علیرضا لژیون یکم
تهیه و ارسال: مسافر حمید خدمتگزار سایت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .