English Version
This Site Is Available In English

یادگیری کلید عبور از معرکه‌گیری

یادگیری کلید عبور از معرکه‌گیری

کنگره۶۰ مکانی برای یادگیری و آموزش است. یادگیری شامل کسب دانش و تغییراتی می‌شود، که با استفاده از آن‌ در رفتار و عواطف ما به‌وجود آمده است. در کنگره اگر کسی در حال یادگیری نباشد و خدمتی نکند، از مسیر خارج می‌شود و وارد مسائل منفی و حاشیه‌ای می‌شود. حاشیه‌هایی که بر مبنای ضد ارزش‌ها هستند و در رأس آن‌ها معرکه‌گیری است؛ در واقع موارد زیادی باعث می‌شوند فرد دچار معرکه‌گیری شود و رشد و آگاهی او متوقف شود. یادگیری و معرکه‌گیری همیشه در مقابل یک‌دیگر قرار می‌گیرند و هیچ وجه اشتراکی با هم ندارند.

زندگی سراسر یادگیری است. در سی‌دی رابطه یادگیری با معرکه‌گیری آموختیم، که یادگیری فقط چیزهایی که در درس‌ها و مدرسه می‌آموزیم نیست؛ بلکه در تمام سطوح زندگی، آموزش گسترده می‌باشد. همیشه باید بیاموزیم و آموزش بدهیم، تا ساخته شویم و به درجه‌ای که ممکن است برسیم. اگر هر انسانی با تفکر، تجربه و آموزش به مرحله‌ای از آگاهی و دانایی برسد، دیگر از صراط‌مستقیم منحرف نخواهد شد و ماندن در این مسیر خواسته اصلی او می‌شود. صراط‌مستقیم او را به جایگاه اصلی‌اش هدایت می‌کند؛ ولی اگر در بین راه با وسوسه‌های شیطانی برخورد کند و حق را از باطل تشخیص ندهد، نشان‌دهنده ناقص بودن قدرت تعقل و تفکر در او می‌باشد.

معرکه‌گیری یعنی از مرکز دور شویم و به حاشیه برویم، مثلاً فرد بساطی را پهن کند و گروهی را دور خود جمع کند و معرکه بگیرد؛ شعبده‌بازی کند یا ماشین را به بدن خود ببندد و حرکت دهد یا زنجیری به خود ببندد و پاره کند. در قدیم با این کارها مردم را سرگرم و کسب درآمد می‌کردند. ما وقتی به مشکلی برمی‌خوریم باید شهامت داشته باشیم و مشکل را بپذیریم، در این‌طور مواقع اگر پای دیگران هم در میان باشد مشکل با یک عذرخواهی حل می‌شود؛ ولی گاهی اوقات پیش می‌آید که انتقادات را نمی‌پذیریم و حاضر نیستیم حرف طرف مقابل را قبول کنیم و شروع به معرکه‌گیری می‌کنیم؛ البته این برخورد به دلیل، سطح پایینی از دانش و آگاهی، خودخواهی، منیت، غرور، حسادت و احساس شکست ماست. ترسی که باعث معرکه‌گیری می‌شود، از نوع ترس بازدارنده است. ما در زندگی با ترس‌های زیادی روبرو می‌شویم. ترس از مرگ، قبول نشدن در آزمون‌ها، از دست دادن عزیزان و بسیاری ترس‌های دیگر، که باعث از بین رفتن تفکر ما می‌شوند و سبب می‌شوند به دانایی نرسیم و یادگیری هم در ما صورت نگیرد، در نتیجه دچار معرکه‌گیری می‌شویم. کسی که دانا باشد و به دانایی و آگاهی کافی رسیده باشد، هیچ‌وقت دچار معرکه‌گیری نمی‌شود؛ چون معرکه‌گیری به دلیل جهل و کمبود دانش خودمان است. معرکه‌گیری در همه جا وجود دارد؛ در کشور، دانشگاه، خانواده، اداره.

زمانی‌که معرکه‌گیری شروع می‌شود، اگر ساکنین آباد باشند از خرابی جلوگیری می‌کنند. یکی از مسائلی که باعث کم شدن تخریب‌ها در فرد می‌شود، لژیون‌ و آموزش‌های موجود در جلسات است. سی‌دی‌ها باعث انتقال آموزش‌ها می‌شوند و اگر در لژیون یا شعبه‌ای سی‌دی نباشد آن لژیون یا شعبه ذره‌ذره نابود می‌شود.

نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر عاطفه (لژیون‌سوم)
ویرایش: همسفر مهناز رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون‌دوم)
ارسال و ویراستاری: همسفر مریم نگهبان سایت
همسفران نمایندگی بیرجند

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .