جلسه سوم از دوره دوم کارگاههای آموزشی مجازی همسفران نمایندگی خیام نیشابور به استادی مرزبان همسفر مائده با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکهگیری» روز شنبه ۲۶ آبانماه ۱۴۰۳ آغاز به کارکرد.
سخنان استاد:
این از لطف خداوند بلندمرتبه است که ما در مکانی سرشار از عشق و محبت هستیم. در کنگره ۶۰ هر دستور جلسه یک کلید است که در اختیار ما قرار میگیرد و ما را از هر گزندی حفظ میکند. در پیام لنگر کشتی گفته شده: «گذرگاه زندگی مانند مثلثی سیاه است که اگر در مسیر خود حرکت کنیم میتوانیم راه خود را پیدا کنیم».
یادگیری؛ یعنی بالابردن دانایی در هر زمینهای، یادگیری فقط در زمینه علم، دانش یا رشته خاصی نیست و ما در تمام لحظات زندگی در حال یادگیری هستیم. هستی یک مهد است و انسانهایی که وارد زمین میشوند آمدهاند تا یاد بگیرند، قصد هیچکس در ابتدای امر معرکهگیری نیست.
معرکهگیری نوعی نمایش عمومی است که در آن معرکهگیر با انجام عملیاتی جالب، بینندگان را سرگرم میکند؛ اما مفهوم معرکهگیر در کنگره؛ کسی است که با انجام کارهایی ذهن افراد را از موضوع اصلی دور میکند تا افراد متوجه اشتباهی که انجام داده است نشوند.
معرکهگیری نقطه مقابل یادگیری است، معرکهگیری زمانی اتفاق میافتد که مثلث دانایی فرد به تعادل نرسیده باشد، معرکهگیری آفتی مضر برای فرد است سؤال اینجاست که فرد چه زمانی وارد معرکهگیری میشود؟ استاد امین بیان میکنند: «انسانها زمانی وارد معرکهگیری میشوند که قوانین را فراموش کنند».
شخص معرکهگیر به دنبال حاشیه است در کنگره هم چنین افرادی وجود دارند؛ ولی در گذر زمان از گردونه سبز کنگره خارج میشوند؛ چون کنگره راه خودش را میرود و شخصی که در حاشیه است از مسیر کنگره خارج میشود. در بخشی از کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر استاد سردار بیان میکنند: «باید بدانید که ما همه برای خدمت و آموزش پا به حیات نهادهایم».
ابتدا آموزش، سپس خدمت درست انجام دهیم اگر شخصی این دو مؤلفه را داشته باشد در حال فعالیت مؤثر است؛ اما اگر کسی در حال یادگیری و خدمت نباشد از مسائل اصلی خارج و وارد مسائل حاشیهای میشود.
افرادی که در کنگره ۶۰ هستند و به طور مرتب سیدی مینویسند و در چرخه آموزشها قرار دارند، با انرژی و عشق خدمت میکنند و جهانبینی خود را تقویت کردهاند، وارد مسائل حاشیهای نمیشوند و تمام توجه و تمرکزشان روی خدمتکردن و آموزش گرفتن است. إن شاءالله آموزشها را به بهترین شکل دریافت کنیم و با عشق خدمت کنیم.
نویسنده: مرزبان همسفر مائده
ویراستاری و ارسال: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی خیام نیشابور
- تعداد بازدید از این مطلب :
80