جلسه چهاردهم از دوره اول کارگاههای آموزشی مجازی همسفران نمایندگی صادق قم با استادی راهنما همسفر فاطمه با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکهگیری» روز شنبه ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
سخنان استاد:
در زمانهای قدیم در جنگها از معرکه استفاده میشد و یا در شهرها مارگیرها یا کسانی که شاهنامهخوانی میکردند در میدان شهر معرکه به راه میانداختند.
ما میخواهیم بدانیم که یادگیری و معرکهگیری چه ارتباطی با یکدیگر دارند که در کنار هم قرار گرفتهاند. همه ما میدانیم و آگاه هستیم که قبل از کنگره۶۰ همه در دل تاریکیها بودیم و تاریکیها را تجربه نمودیم؛ اما امروز برای ساختن بناهایی که خراب کردهایم در حال تلاش هستیم تا آبادانی کنیم و برای این آبادانی نیاز به یادگیری و آموزشهای صحیح داریم تا راهحلی برای کار پیدا کنیم. اگر در یادگیری گوش به فرمان باشیم به راحتی آموزشها را فرا خواهیم گرفت و در زمان معین به مقصد و هدف دست پیدا میکنیم؛ ولی زمانی که برای یادگیری توجیح بیاوریم به چیزی به نام هدف نخواهم رسید.
برای مثال: نوشتن سیدی در کنگره۶۰ یک اصل است. حفظ حرمتها یک قانون است. من زمانی که برای ننوشتن سیدی بهانههای مختلف بیاورم و شروع به معرکهگیری کنم خیال میکنم که دیگران با این معرکه من قانع شدهاند؛ ولی در اصل من با این کار از یادگیری عقب ماندهام.
اگر حرمتها را حفظ نمیکنم و برای خودم دلیل میآورم که من حواسم جمع هست و من مثل دیگران در حاشیه نیستم این خود باعث میشود من کم کم از گردانه خارج شوم.این معرکهگیریها را بیشتر در پارکها میتوان دید و باید حواسمان جمع باشد تا از معرکه جلوگیری کنیم.
برای مثال: اگر در بازی و ورزش شخصی حرفی زد یا تندی کرد وظیفه من است که باید از معرکه جلوگیری کنم؛ یعنی آن لحظه برخورد من چگونه باید باشد تا در حاشیه نروم.
خود حاشیه و معرکه باعث حال خراب میشود و من را از هدف اصلی که حال خوش است دور میکند.
تایپ و نگارش: راهنما همسفر فاطمه (لژیون ششم)
رابط خبری: همسفر سکینه، رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون ششم)
عکس: همسفر اکرم (مرزبان خبری)
ویرایش و ارسال: همسفر زهرا، رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی صادق قم
- تعداد بازدید از این مطلب :
131