English Version
This Site Is Available In English

معرکه‌گیری به دلیل داشتن تخریب و حس‌های ناخالص

معرکه‌گیری به دلیل داشتن تخریب و حس‌های ناخالص

دوازدهمین جلسه از دوره ششم کارگاه‌های آموزشی مجازی همسفران نمایندگی رودهن به استادی راهنما همسفر ناهید با دستور جلسه « رابطه یادگیری و معرکه‌گیری » روز شنبه ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

سخنان استاد:

یادگیری و معرکه‌گیری؛ مانند دو کفه ترازو هستند که هر کدام بالا برود دیگری ضعیف خواهد شد و مانند مالکیت و محبت، عدم قطعیت دارند. البته معرکه‌گیری چه در صور آشکار و چه در صور پنهان دلیل بارزی است بر نادانی ما و باعث مخفی شدن عیوب و صفات ناپسند خودمان می‌شود. اگر از علم کنگره استفاده کنیم و هر زمان که ذهن ما شروع به قضاوت و برچسب زدن به دیگران و یا معرکه‌گیری می‌کند به خودمان بیاییم، توقف کنیم و به این مسئله توجه کنیم که اکنون چه چیزی قرار است در من پنهان شود، کم‌کم می‌توانیم از این مسئله عقب‌گرد کنیم و به جای تکرار تاریخ، زمان را کوتاه کرده و قدری در راه شناخت و اصلاح خود گام برداریم هر چقدر که این موضوع سخت باشد؛ زیرا ساختن و ساخته شدن خود به تنها راهی است که هم در این بعد و هم در بعد دیگر کار ما را سهل و آسان می‌کند. زمین مهد آموزش است و فرصتی است که انسان بتواند آموزش بگیرد و با شناختی که از خود پیدا می‌کند تاریکی‌های درونش را به روشنایی تبدیل کند.

انسان دارای نفس می‌باشد که تعیین موجودیت می‌کند در ظاهر و باطن که نیاز دارد تربیت شود. نفس از ذرات تشکیل شده است و هر ذره دارای حس است که نسبت به آن حس دارای خواسته‌ای هم می‌باشد. حس کینه، نفرت، حسادت، خشم هر کدام در درون انسان ساختاری محکم را به وجود آورده است که مالکیت عقل را از او ربوده و اجازه فرماندهی به او را نمی‌دهند. حال برای تغییر این حس‌ها باید تزکیه و پالایش صورت بگیرد؛ یعنی باید حس‌های منفی درون شناسایی شود و ذره‌ذره تبدیل به حس‌های مثبت گردد؛ یعنی با حرکت در مسیر درست و قرار گرفتن در بستر آموزش به دانایی افزوده می‌شود و از جهالت و ناآگاهی کاسته می‌شود. شخصی که تازه وارد سیستم کنگره می‌شود به دلیل تخریب‌ها و حس‌هایی که دارد گاها دچار معرکه‌‌گیری می‌شود. ممکن است در برابر هر چیز مقاومت نشان دهد و از هر چیزی ایراد بگیرد و این کار باعث می‌شود حال خودش بدتر شود؛ اما به مرور که وارد بازی می‌شود خیلی راحت می‌پذیرد.

ممکن است رهجو در لژیون معرکه‌‌گیری کند؛ چون حس‌های او ناخالصی دارد، وقتی در لژیون حضور پیدا می‌کند به راهنمای خود اعتماد می‌کند و در مسیر آموزش کنگره قرار می‌گیرد. سی‌دی می‌نویسد، مشارکت می‌کند، به موقع در جلسات شرکت می‌کند، ذرات ناخالصی تبدیل به ذرات خالص می‌شود؛ مانند آتشی که روشن می‌شود ابتدا دود می‌کند؛ ولی ذره‌ذره روشنایی می‌دهد و از دودش کم می‌شود. کنگره ۶۰ فرصتی است برای من و امثال من که بتوانم با آموزش‌پذیری و کاربردی کردن آن در زندگی خود را به آرامش نزدیک کنم. آرامش؛ یعنی همه چیز است. دروغ نگویم تا به من دروغ گفته نشود، آزار ندهم تا مورد آزار قرار نگیرم، حسادت نکنم تا در تیر رس حسادت دیگران نباشم، ببخشم تا بخشیده شوم و راهی را بروم که جلودار آن خداوند است؛ یعنی صفات خدایی داشته باشم تا بتوانم ناممکن‌ها را ممکن سازم و این میسر نمی‌شود مگر با نیروی عقل و ایمان که می‌توان با آن؛ چون عقاب بر فراز ابرها به پرواز در آمد.

رابط خبری: همسفر فرزانه رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون نهم)

ویرایش: همسفر سحر رهجوی راهنما همسفر آذر (لژیون هشتم)

ارسال: همسفر راحله رهجوی راهنما همسفر مبینا ( لژیون ششم) نگهبان سایت

همسفران نمایندگی رودهن 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .