English Version
This Site Is Available In English

با یادگیری نفس در انسان به تکامل می‌رسد

با یادگیری نفس در انسان به تکامل می‌رسد

جلسه چهارم از دوره دوم کارگاه‌های آموزشی مجازی ویژه همسفران نمایندگی ابن‌سینا به استادی راهنمای تازه‌واردین همسفر فاطمه با دستور جلسه <<رابطه یادگیری و معرکه گیری>> روز شنبه ۲۶ آبان‌ماه ۱۴۰۳ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

خداوند از روح خود در انسان دمیده است و این روح همان علم است. پروردگار  علم را در وجود انسان نهادینه کرده است؛ برای این‌که انسان علم درون خود را کشف کند نیاز به یادگیری دارد و با یادگیری است که انسان به تکامل و هدف آفرینش می‌رسد، نفس تربیت و  به مراتب بالا می‌رسد در حقیقت با یادگیری نفس در انسان به تکامل می‌رسد.

پیامبر روزی وارد مسجد شدند و دیدند دو گروه حضور دارند یک گروه در حال یادگیری و آموزش و گروه دوم در حال عبادت و درخواست از خداوند هستند. پیامبر تاکید کردند گروهی که در حال یادگیری و آموزش هستند مرتبه و رتبه بالاتری از گروه دیگر دارند و فرمودند من این‌جا هستم تا به شما آموزش بدهم. در کنگره هم دو گروه حضور دارند؛ گروهی که در حال یادگیری هستند، بازیگر و یا در حال خدمت هستند و گروه دوم تماشاچی یا معرکه‌ گیر هستند.

به قول آقای مهندس دژاکام ما داریم علم حقیقی و علم درست را فرا می‌گیریم. در یادگیری علم درست، اتفاقات خوبی برای بشر رخ می‌دهد انسان به خوشبختی و رستگاری می‌رسد زیرا بدبختی و مشکلات به علت جهل، نادانی و ندانستن علم زندگی او است. انسان با یادگیری علم درست توانمند، قدرتمند، شجاع و خیر‌خواه می‌شود و می‌تواند مشکلات خود را یکی پس از دیگری حل کند و ... حتی با یاد‌گیری علم صحیح انسان عاشق می‌شود.

یاد گیری و معرکه گیری در نقطه مقابل هم قرار می‌گیرند در معرکه گیری انسان به بیراهه می‌رود چون ریشه معرکه گیری در جهل و نادانی بشر نهفته است. علت این‌که شخصی معرکه گیری می‌کند از دانش کم و نادانی او است. معرکه گیر در موضوعی یا جایی که قرار دارد حکم تماشاچی را پیدا کرده و در صحنه زندگی‌ نیز بازیگر خوبی نخواهد بود؛ اگر یک مثال از کنگره بزنم رهجویی که در مسیر آموزش قرار نگیرد، از راهنمای خود فرمان‌برداری نکند در حقیقت او تماشاچی است و از آمدن به کنگره دریافتی ندارد و انرژی نمی‌گیرد.
در کنگره آموزش و یاد گیری علم درمان اعتیاد و علم درست زندگی کردن از  تازه وارد گرفته تا وارد سفر اول و دوم بشود و خدمت در تک‌تک جایگاه‌های کنگره‌۶۰ از صندلی چیدن گرفته تا دیده‌بانی ادامه دارد و حتی خود آقای مهندس در حال  یاد گیری، تحقیق و اکتشافات علم هستند.ی ک تازه‌وارد در جایگاه همسفر  یا مسافر باشد در حقیقت  معرکه‌ گیر وارد کنگره۶۰ می‌شود و از نابسامانی و شکست زندگی‌ خود دچار حس‌های منفی شده است؛ مثلاً ناامید است، از آینده ترس دارد، نگران است یا خشم دارد.

وقتی آقای مهندس کنگره ۶۰ را به حمام تشبیه می‌کنند و تاکید دارند یک تازه وارد وقتی وارد کنگره ۶۰ می‌شود اگر مقام و منصبی دارد، سواد و ثروتی دارد و ... همه را پشت در کنگره بگذارد بعد وارد شود به این علت است که دچار منیت و خودخواهی نشده و به درستی علم کنگره‌۶۰ را فرا بگیرد.
اگر یادگیری و خدمت در کنگره نباشد مسافر یا همسفر از مسیر خارج می‌شوند. زمانی‌که شخصی وارد کنگره‌۶۰ می‌شود و روی برنامه راهنما سفر خود را شروع و فرمان‌برداری می‌کند در حقیقت در مسیر قرار گرفته و روی برنامه است این رهجو با لذت وصف نشدنی به درمان و به حال خوب می‌رسد.
به شکرانه این نعمت حال خوب خود و خانواده شروع به خدمت می‌کند؛ یعنی بازیگر می‌شود و به درستی ایفای  نقش می‌کند. با یادگیری علم درست و کاربردی کردن آن جسم، روان و جهان بینی و سیستم‌ایکس انسان به تعادل می‌رسد. در نفس و زندگی  او به واسطه یادگیری تغییر رخ می‌دهد و با تبدیل شدن به یک گوهر نایاب ترخیص می‌شود؛ پس او از یک شخص معرکه‌ گیر تبدیل می‌شود به انسانی که به دنبال یادگیری علم درست است او شاکر خداوند است زیرا به هدف آفرینش که همان آموزش و خدمت است نزدیک شده است. 
اگر شخصی وارد سفر می‌شود  ولی درست سفر نمی‌کند، فرمانبرداری نکرده و اشتباهات خود را قبول نمی‌کند او علمی را فرا نگرفته است؛  بلکه  معرکه‌ گیر باقی می‌ماند نق می‌زند، غُر می‌زند و  وارد حاشیه شده و در نهایت از مسیر خارج می‌شود.
به قول آقای مهندس نشانه نق زدن این است که رهجو روی برنامه نیست.
کسی که معرکه‌ گیر می‌شود در او رشد و آگاهی توقف می‌کند، از آموزش و خدمت فاصله می‌گیرد و در حقیت تماشاچی می‌شود در نهایت انرژی دریافت نمی‌کند بنابراین کسی که به دنبال آموزش و یادگیری علم درست می‌رود تبدیل به شخص دانا، خردمند، شاکر و عاشق می‌شود، خدمت می‌کند و از زندگی‌ لذت می‌برد و کسی که آموزش و یادگیری او در مسیر و صراط مستقیم  نباشد معرکه‌ گیر شده به بیراهه می‌رود.

نویسنده: راهنمای تازه‌واردین همسفر فاطمه
عکاس خبری: همسفر ملیکا رهجوی راهنما همسفر مهناز (لژیون دوم)
ویراستاری و ارسال: نگهبان سایت همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر اشرف (لژیون هشتم)
همسفران نمایندگی ابن‌سینا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .