جلسه هشتم از دوره هفتم کارگاههای آموزش مجازی همسفران نمایندگی میرداماد اصفهان با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکهگیری» با استادی همسفر مهری در روز 26 آبان ماه 1403 برگزار شد.
سخنان استاد:
در مورد یادگیری و معرکهگیری، دو مؤلفهای هستند که در مقابل همدیگر قرار دارند. یادگیری و آموزش فقط در مورد درس، مشق و امتحان نیست، بلکه در هر کاری خصوصاً در جهت ارزشها نیاز به آموزش فراوان است. ما در کنگره60 مثلث دانایی شامل تفکر، تجربه، آموزش را فرا میگیریم. مسئله دیگر معرکهگیری است که از جهل و ناآگاهی انسانهاست.
مثلثی مقابل مثلث دانایی داریم که از سه مؤلفه ترس، منیت و ناامیدی تشکیل شده است. وقتی که انسان اشتباهات خود را متوجه نشود و دیگران را مقصر اشتباهات خود بداند، آن شخص وارد معرکهگیری شده است شخصی که دچار معرکهگیری شده است؛ پس ترس، منیت، ناامیدی در آن به وجود میآید.
به دليل اینکه منیت و اشتباهات خود را قبول ندارد، همیشه ترس از اشتباهات خود را دارد که دیگران را مقصر میداند، به همین دلیل همیشه ناامید است و بیشتر اوقات در ضد ارزشها است و شخص به دلیل ترس، ناامیدی، منیت نمیتواند به تعادل برسد؛ اما افرادی که موفق به درمان نمیشوند کسانی هستند که فرمانبردار خوبی نبودند، به همین جهت در درمان اعتیاد خود موفق نبودند و راههای اشتباهی را رفتند و هر بار که ترک ناموفق داشتند با تخریب و مصرف بیشتر به مواد گرفتار شدند.
افرادی که وارد کنگره60 میشوند و قوانین کنگره60 را اجرا میکنند، با آموزشهای کنگره60 به دانایی میرسند. سه ضلع مثلث دانایی را هم بهمرور زمان فرا گرفته و با فراگیری این سه ضلع به درمان واقعی میرسند. برای به درمان رسیدن اعتیاد حتماً به آموزشهای کنگره60 احتیاج داریم. شخصی که معرکهگیری میکند، مانند کسی است که بیرون از دایره آموزش دانایی قرار دارد و هر چه معرکهگیری بیشتر شود، دایره بزرگتر میشود.
هر چه دایره بزرگتر شود، شخص از یادگیری و آموزش گرفتن دورتر میشود. برای اینکه شخص بتوانند وسط این دایره قرار بگیرد، باید در جهت آموزش و یادگیری کنگره60 حرکت کند و از معرکهگیری دوری کند تا به آگاهی و دانایی برسد. شخصی که در کنگره به درمان رسیده باشد با آموزشهای کنگره هیچ موقع معرکهگیری نمیکند.
بعضی از افراد که به درمان واقعی نرسیده باشند، همیشه مجبور هستند معرکهگیری کنند تا به خیال خودشان کسی متوجه کار اشتباه آنها نشود. کسانی که معرکهگیری میکنند افرادی هستند که آموزشهای کنگره6 را یاد نگرفته و از قوانین کنگره سرپیچی میکنند. رهایی در کنگره60 یک گوهری است که هر شخص میتواند با آموزشهای کنگره60 این گوهر گران بها را به دست بیاورد.
کسی که به این گوهر دست نیافته باشد، بهجای اینکه در کنگره60 انرژی به دست بیاورد، وارد معرکهگیری میشود و همیشه دیگران را مقصر میداند. اگر یادگیری و معرکهگیری را مقابل یکدیگر قرار بدهیم، هر چه یادگیری زیادتر شود، به همان میزان از معرکهگیری دورتر میشویم و هر چه از معرکهگیری دورتر شویم کمتر دچار ترس، کینه و منیت میشویم.
با آموزش و یادگیری دانایی بالاتری پیدا میکنم. دانایی یکی از مهمترین صفات یادگیری است، بهعنوان مثال اگر معرکهگیری را در یک کفه ترازو قرار دهیم و یادگیری را در کفه دیگر، هر چه یادگیری و دانایی بیشتری داشته باشم از معرکهگیری دور خواهم بود. مانند ترازویی که با کوچکترین وزنه در جهت مخالف یکدیگر حرکت میکند. اگر کنگره60 بنا و سیستمی مستحکم و آباد است، دلیل آن دانش، نیروی متخصص (خدمتگزاران) و حمایتهای مالی اعضا است.
افراد زیادی در طول این سالها در این مکان آموزشی به درمان واقعی و به دانایی بالایی رسیدهاند؛ چراکه خواسته درمان داشتند و زمانی که در کنگره قرار گرفتند با آموزشهای کنگره توانستند حسادت، خودخواهی و حسهای منفی و... را از خود دور کنند؛ پس من همسفر باید مواظب باشم اگر به حاشیه رفتم به ضرر خودم است؛ زیرا من به کنگره60 آمدهام تا بیاموزیم آنچه نمیدانم؛ بنابراین به حرمتها و قوانین کنگره احترام میگزارم و از ضد ارزشها، غیبت کردن، سرزنش کردن، حسادت و کینه دوری میکنم؛ چراکه نشانههای معرکهگیری را شناختهام و میدانم اینها نشانه معرکهگیری هستند.
نویسنده و تایپ: همسفر مهری رهجوی راهنما همسفر یگانه (لژیون بیست و یکم)
ویرایش: همسفر طیبه رهجوی راهنما همسفر یگانه (لژیون بیست و یکم)
عکاس: مرزبان خبری همسفر ریحانه
ویراستاری و ارسال: راهنمای تازهواردین همسفر فریناز نگهبان سایت
همسفران نمایندگی میرداماد اصفهان
- تعداد بازدید از این مطلب :
276