English Version
This Site Is Available In English

جایی که معرکه باشد آموزشی وجود ندارد

جایی که معرکه باشد آموزشی وجود ندارد

جلسه سوم از دوره پنجاه و سوم کارگاه‌های آموزشی مجازی همسفران نمایندگی حکیم هیدجی به استادی  راهنما همسفر زهرا، با دستور جلسه‌ «رابطه یادگیری و معرکه‌گیری » روز شنبه ٢۶ آبان ماه ۱۴۰۳ آغاز به کارکرد.

سخنان استاد:

در کنگره ۶۰ دستور جلساتی هستند که دو بخش متضاد دارند مثل تعادل و بی‌تعادلی، قضاوت و جهالت و این دستور جلسه نیز از دو بخش متضاد تشکیل شده است. یادگیری و معرکه گیری و هر بخش از این ها اگر در یک فرد فعال شود، بخش دیگر از کار می‌افتد.

زمانی که وارد سیستم کنگره ۶۰ می‌شویم در بدو ورود با مثلثی به نام مثلث درمان آشنا می‌شویم؛ که جسم و روان و جهان بینی سه ضلع این مثلث هستند. برای رسیدن به درمان و تعادل باید هر سه ضلع به یک میزان رشد کنند تا درمان و در نهایت تعادل اتفاق بیفتد‌.

در جزوه جهان بینی استاد امین به خوبی به تعریف جهان بینی پرداخته‌اند. ما در جهان بینی به دنبال فراگیری قوانین زندگی هستیم و برای یادگیری این قوانین احتیاج به دانایی داریم. با توجه به آموزش های کنگره ۶۰، دانایی نیز از سه ضلع تفکر، تجربه و آموزش تشکیل شده است.

در کنگره ۶۰ به این حقیقت رسیدیم که انسان برای دو هدف خلق شده است، یکی خدمت و دیگری آموزش؛ پس با توجه به این حقیقت یکی از پایه های اصلی جهان بینی آموزش یا همان یادگیری است. ما با آموزش و یادگیری می‌توانیم به حقیقت زندگی پی ببریم و به حال خوش برسیم.

به وسیله آموزش می‌توانیم قوانین درست زندگی کردن را یاد بگیریم و این مهم را با بودن در سیستم کنگره ۶۰ و آموزش های ناب جهان بینی بدست می‌آوریم. شرط اصلی برای آموزش و رسیدن به دانایی دوری کردن از حاشیه‌ها می‌باشد. این که فقط روی آموزش تمرکز کنیم و به دنبال معرکه گیری نباشیم.

در سیستم کنگره ۶۰ نیز کسانی که حضور دارند، یا به دنبال آموزش هستند، یا جزء دسته‌ای هستند که فقط می‌خواهند وقتشان بگذرد و در واقع هیچ تولیدی از خود ندارند و به قولی مصرف کننده بی مصرف هستند و از انرژی دیگران استفاده می کنند و آموزش پذیر نیستند، سی دی نمی نویسند، با بهانه‌های مختلف از انجام مسئولیت شانه خالی می‌کنند و در مقابل افرادی هستند که سر ساعت حضور پیدا می‌کنند و در لژیون شرکت می‌کنند، سی دی می‌نویسند و در کل فرمانبردار راهنمای خود هستند و با موفقیت سفر اول خود را به پایان می‌رسانند.

در این جا افرادی که فقط دنبال گذراندن وقت خود هستند، افراد هم حس خود را جذب می‌کنند و در واقع دچار حس های منفی از جمله حسادت و غیبت می‌شوند و به قولی معرکه می‌گیرند، مدام نق می‌زنند، وارد حاشیه می‌شوند و سعی می‌کنند انرژی دیگران را سرقت کنند و  در نهایت از آموزش و یادگیری فاصله می‌گیرند. چون جایی که معرکه باشد، آموزشی وجود ندارد و برعکس شخصی هم که دنبال آموزش و یادگیری باشد دیگر وقتی برای معرکه گیری ندارند.

در کنگره ۶۰ ما به این باور رسیده‌ایم که در تمام سطوح بازیگر بوده و دنبال خدمت و آموزش باشیم و به قولی تماشاچی نباشیم و سعی کنیم به واسطه معرکه گیری از هدف اصلی خود که درمان است دور نشویم از حاشیه رفتن دوری کنیم و حس خود را با قضاوت دیگران و غیبت آلوده نکنیم. سعی کنیم ذهنی آرام داشته باشیم؛ تا پذیرای آموزش باشیم وگرنه ذهن شلوغ جایی برای آموزش ندارد.

بنابراین روی درمان تمرکز کنیم و مسیر صراط مستقیم را در پیش بگیریم و در واقع لحظه به لحظه نفس خود را با شناخت و آگاهی تربیت کنیم و به نفس اماره اجازه ندهیم ما را به هر کجا که دلش خواست بکشاند.

 

نویسنده، تایپ، ویرایش:راهنما همسفر زهرا(راهنمای لژیون یازدهم)
ارسال :همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون پنجم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی حکیم هیدجی

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .