همسفر مژگان در مورد سیدی «نامه۹» برداشت خود را ارائه کردند که در ادامه میخوانید.
برداشت از سیدی نامه۹، مبحثنامه۹، اصل ششم در مورد سازگاری است. سازگاری میتواند برای تمام مسائل قابل تعمیم باشد. ما هر روز با مسائل سازگاری سر و کار داریم و هر چقدر انسان سازگارتر باشد آرامش بیشتری دارد. پدیده سازگاری مدت زمان و فرایندی است که طی آن یک نوع ماده مخدر و یا داروی مخدر میتواند جایگزین نوع دیگری از ماده مخدر شود. در این مدت فیزیولوژی و متابولیسم بدن، خود را برای دریافت ماده جدید آماده میکند.
برای مثال هنگامیکه طریقه مصرف؛ مانند کشیدن، خوردن، استنشاقی یا تزریق یک ماده مخدر؛ مانند تریاک، هروئین، الکل، حشیش تغییر میکند و ما میخواهیم متادون یا OT را که به صورت خوردن میباشد جایگزین انواع مواد کنیم، معمولاً بین ۲۰ تا ۶۰ روز زمان لازم است تا بدن شخص با روش جدید سازگار شود؛ بنابراین چنانچه در ابتدا شروع درمان یا تجویز داروی جایگزین، مقدار دارو را افزایش دهیم به دلایل تئوری سازگاری به غیر از اینکه فرد مصرفکننده را در نقطه مخرب قرار دهیم اثرات ثمربخش دیگری را مشاهده نخواهیم کرد. بایستی موضوع سازگاری را با فرد مصرفکننده در میان بگذاریم تا درخواست داروی بیشتری نداشته باشد و مقدار کمی سختیهای درمان را تحمل کند.
به نظر میرسد بالا بودن میزان داروی تجویزی درمان اعتیاد در سطح جهانی، آگاهی نداشتن در مورد مبحث سازگاری میباشد. سازگاری از مفهوم لغتی، مترادف با تحمل، سازش، موافقت، مماشات، توافق، تناسب، همآوایی، همآهنگی و همنوایی است. همچنین سازگاری یکی از مفاهیم مهم در روانشناسی است که به توانایی افراد برای تطبیق یا تغییرات و چالشهای درونی و بیرونی اشاره دارد. سازگاری از مثلثی تشکیل شده است که یک ضلع آن موضوع سازگاری است و بیان میکند که در مورد چه موضوعی باید سازگاری باشد و ضلع دیگر آن زمان سازگاری است که بیان میکند برای هر مسئلهای چقدر زمان لازم است و یا اصلاً شما چقدر فرصت دارید تا خودتان را سازگار کنید و ضلع دیگر آن عامل سازگاری است.
از نظر کنگره۶۰ عامل سازگاری، مسافری است که پا به کنگره گذاشته است و موضوع سازگاری در کنگره۶۰ اعتیاد است و یا ممکن است موضوع سازگاری لژیون باشد. جناب مهندس فرمودند؛ هنر کنگره۶۰ کاربردی کردن مسائل است، ما باید سازگاری را در رفتار و اعمال خود کاربردی کنیم؛ چون انسان در مرحله تکامل پیشرفت میکند و ایشان در ادامه فرمودند؛ عامل سازگاری باید دانش داشته باشد تا بتواند تشخیص بدهد.ما در کنگره دانش را از منبع سیدیها دریافت میکنیم و این منابع سازگار شدن را به ما آموزش میدهند و زمانیکه حرکت ما درست باشد، تفکر درست در قضیه سازگاری نقش بسیار مهمی را ایفا میکند.
بعد از آن جهانبینی در این مرحله نقش بسزایی دارد. اینجا است که انسان به یک مرحله از بیداری و آگاهی میرسد؛ یعنی عامل سازگاری باید بیدار باشد تا بتواند همه چیز را بررسی کند در نهایت باید بدانیم سازگاری خود ما هستیم باید بدانیم چه ویژگیهایی داشته باشیم تا سازگار شویم، افراد بر مبنای سازگاری که دارند به حال خوش میرسند.
نویسنده: همسفر مژگان رهجوی راهنما همسفر شیوا (لژیون هفتم)
رابط خبری: همسفر بهاره رهجوی راهنما همسفر شیوا (لژیون هفتم)
ارسال: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون اول)
همسفران نمایندگی چالوس
- تعداد بازدید از این مطلب :
113