استاد امین دژاکام در سیدی آفت میفرمایند: زمانیکه یک باغ شروع به رشد میکند، کمکم آفتها در آن ظاهر میشوند؛ بهعنوان مثال: زمانیکه ما یک نهال یا بذری را میکاریم، آفت چندانی ندارد یا کودکان در ابتدا آفت ندارند و در اصل ۹۰درصد از آنها صاف و ساده هستند؛ اما زمانیکه به سن بلوغ رسیده و سیستم خمر آنها شروع به فعالیت میکند، مثلث نفس واحده در آنها ظاهر میشود، کالبد آنها رشد و توانایی در آنها شکل میگیرد، رفتار شخص عوض شده و بعضی از آنها در جهت مثبت و بعضی دیگر در جهت منفی حرکت میکنند که در این حالت میتوان گفت آفت در آنها ظاهر شده است. آفتها باوجود میوهها ظاهر میشوند و باید میوهای وجود داشته باشد تا آفت با تغذيه از آن ظاهر شود.
در صورتی که انسانها از توانایی، قدرت و پتانسیل برخوردار باشند، آفتها یا بهعبارتی دیگر نیروهای منفی به درون آن شخص نفوذ میکنند تا بتوانند از آن شهد یا میوهای که درون آنها است استفاده کنند. استاد امین میفرمایند: شاید یکی از حکمتهای هستی یا طبیعت در این است که گاهیاوقات انسانها در ناتوانی و ضعف قرار گرفته و دیگر محصولی نداشته باشند؛ اما باید دانست بنا به حکمت خداوند گاهیاوقات انسان در نقطه ضعف و ناتوانی فرو میرود تا نیروهای منفی یا آفتها در او نفوذ نکرده و آن شخص بتواند خودش را درست بازسازی کند تا از نوع محصول داده و توانایی مراقبت از آن محصول را داشته باشد.
گاهیاوقات انسانها تواناییهای بسیاری دارند؛ اما قادر به مهار آنها نیستند؛ بهعنوان مثال: شخصی قدرت کسب درآمد را دارد و شبانهروز به دنبال کسب درآمد و ثروت است؛ اما خانواده خود را رها کرده است و این موضوع به نوعی آفت محسوب میشود؛ زیرا آن شخص نمیتواند از توانایی خود به درستی استفاده کند. طبق فرمایش استاد امین انسانی توانمند و متعادل است که از تواناییهای خود در جای مناسب استفاده نکند، یعنی شخص قادر به انجام بسیاری از رفتارها میباشد؛ اما آنها را انجام نمیدهد یا بهعبارت دیگر، شخص توانمند خودش تعیین میکند که چه زمانی از تواناییهایش استفاده یا چه زمان استفاده نکند که آفتها توانایی نفوذ در اینگونه افراد را ندارند.
انسانها باید توانایی خودشان را در محافظت از داشتههایشان افزایش دهند؛ زیرا حفظ و نگهداری از داشتهها بسیار مهم میباشد؛ اما گاهیاوقات انسانها تنها درصدد دست یافتن به خواستههای خود میباشند و قدرت حفظ و نگهداری از آنها را ندارند. کنگره۶۰ ساختاری است که در حال رشد میباشد. همانگونه که میدانید ساختارها از یکسری اجزا تشکيل شدهاند؛ مانند ساختمان که از اجزایی همچون آجر، بلوک و تیرآهن تشکيل شده و این اجزا به نحوی و بر اساس تفکری به یکدیگر متصل شدهاند تا این ساختار به بهترین شکل ممکن به وجود آید. در کنگره۶۰ نیز اجزایی همچون ایجنت، مرزبان و راهنما وجود دارد که هر کدام از آنها تعریفی مخصوص به خود داشته، با یکدیگر در ارتباط هستند و معمار آن آقای مهندس حسین دژاکام هستند که بهگونهای برای این ساختار برنامهریزی کردهاند که بهترین نتیجه و راندمان که احیا انسانی است را به همراه داشته باشد.
در هستی تمام اجزا ساختارها دارای یک تعریف مشخص و خاصیت ذرهای و موجی هستند که بااستفاده از خاصیت موجی یعنی نور، صوت و حس با یکدیگر متحد و حیات آنها ادامهدار میشود. اتصالات اجزا ساختارها باید بهگونهای باشد که قادر به پذیرش نهایت ظرفیت ساختار باشند. در سیستم درمانی کنگره۶۰، اتصالات شامل خاصیت موجی و ارتباط آن با دیگر اجزا است که اگر این اتصالات قوی نباشد، آن ساختار کارایی خود را از دست میدهد. هر کدام از اجزا ساختار مهم بوده و باید از قدرت لازم برخوردار باشند؛ اما ساختاری بهترین عملکرد را دارد که اجزا آن بهترین نوع ارتباط را با یکدیگر داشته باشند. در کنگره۶۰، جناب مهندس مدل ترکیب شدن اجزا را طراحی کردهاند تا یک شخص با ورود به کنگره احیا شود.
ساختار کنگره۶۰ تولیداتی مانند: پرورش انسانهای سالم با حس و حال خوب و محبت است که میوه آن رهایی از مواد مخدر، سیگار و اضافهوزن است؛ بنابراین باتوجه به وجود این میوهها در کنگره نیز آفت وجود دارد که تلاش میکنند تا دسترنج و میوه آماده شده انسانها را مصرف کنند؛ زیرا نیروهای منفی از خودشان تولیدی ندارند و تلاش میکنند تا خاصیت موجی، ذرهای یا ترکیب ساختار را عوض کرده تا با مدل اصلی آن متفاوت باشد. خاصیت ذرهای با آموزش رشد میکند؛ اما آفتها در عدم رشد آن تأثیر بهسزایی دارند؛ برای مثال: عدم سختگیری راهنما راجع به حضور در لژیون و نوشتن سیدیها توسط رهجو موجب میشود تا خاصیت ذرهای آن تحلیل رفته و رشد مناسب را نداشته باشد. قوانین در کنگره وضع شدهاند تا شرایطی به وجود آورند تا ما به مقاومت ساختار برسیم؛ بنابراین نحوه اجرا قوانین بسیار مهم است. در کنگره۶۰ نحوه اتصال اجزا با یکدیگر، توسط محبت صورت میگیرد؛ بنابراین اگر قوانین در شعب بهگونهای اجرا شود که آن محبت از بین رود، ما حس خوبی نسبت به قویترین راهنما نیز نخواهیم داشت. برچسب زدن به دیگران، یکی از ابزارهای نیروهای منفی است؛ زیرا با برچسب زدن به دیگران، انگشتنما میشویم. اشتباه کردن خاصیت تمام انسانها است و ما اعضا کنگره نیز اشتباه میکنیم؛ اما اگر اشتباه دیگران باعث شود که ما آن اشخاص را بایکد و اجازه صحبت را به آنها ندهیم؛ درواقع کار نیروهای منفی و شیطانی را انجام دادهایم؛ بنابراین در کنگره۶۰ تنبیه ما در قبال فردی که مرتکب خطا و اشتباه شده، باید بهگونهای باشد که علاقه آن شخص را به کنگره بیشتر کنیم؛ زیرا هدف از تنبیه این است که آن شخص متوجه اشتباه خود شده و درصدد اصلاح آن باشد.
ما تا زمانیکه انسانها را دوست داشته باشیم، خواستار اصلاح آنها هستیم؛ بنابراین اگر انسان خواستار اجرای پیوند محبت باشد، بایستی تنبیه را در جهت اصلاح و بااحترام انجام دهد و اگر شخصی کار اشتباهی را انجام داد، او را توجیه و هدایت کند تا مسئلهاش حل شود. گاهیاوقات تنبیهها بهصورت سختگیرانه انجام میشود و ممکن است شخص به مدت ۳ یا ۶ماه اجازه حضور در کنگره را نداشته باشد و هدف از انجام این عمل آن است که شخص قدر کنگره و درمان را دانسته و پس از حضور در کنگره سفر خوبی را داشته باشد. در کنگره سلسه مراتبی وجود دارد و اگر ما با مشکلی مواجه شدیم، ابتدا آن را با راهنما مطرح کرده و در صورتیکه راهنما قادر به حل آن نبود در ادامه به مراتب بالاتر مراجعه میکنیم.
اجرای محبت بهجا، بهاندازه و بهصورت عادلانه، خاصیت موجی را تشکیل میدهد؛ اما اگر خاصیت موجی با اجرای نادرست قوانین بهصورت آسان یا سختگیرانه همراه باشد، هرج و مرج رخ میدهد. اگر شخصی با کسی مشکل داشت و از دست او ناراحت بود باید با او صحبت کند تا آن خاصیت موجی اصلاح و اتصال به قاعده خود بازگردد، البته این موضوع شامل راهنما و رهجو نمیشود و رهجو نباید از دست راهنما خود ناراحت شود. اگر خاصیت موجی در یک شعبه درست باشد، شما با حضور در آن شعبه احساس آرامش میکنید و همانگونه که در خطابه امواج از کتاب ۱۴وادی از عشق ذکر شده، اگر شخصی از عصاره جان خود در خدمتی که انجام میدهد ببخشد، آن فضا عطرآگین و زیبا میشود؛ اما اگر اشخاص در جایگاه خدمتی خود از قوانین بهعنوان یک ابزار برای کسب انرژی از دیگران استفاده کنند، این موضوع ضدمحبت است و آن فضا به فضایی تیره و تاریک تبديل خواهد شد.
شخصی که در مسیر اشتباه حرکت کرده و تبديل به آفت میشود، انرژی بسیاری را کسب میکند؛ اما این انرژی را از طریق تخریب آن ساختار بدست میآورد که در نهایت موجب نابودی آن ساختار شده و خودش نیز به سمت ظلمات و تاریکیها هدایت میشود؛ بنابراین نتیجه میگیریم که هر باغی آفت دارد. ما انسانها باید مراقب باشیم تا تبديل به آفت نشویم و به جهانبینی متکی شویم؛ چراکه جهانبینی یکی از فنونی است که در این راستا کمک بسیاری به ما خواهد کرد که بایستی آن را درون خود کاربردی کنیم.
منبع: سیدی «آفت» از استاد امین دژاکام
نویسنده: راهنمای تازهواردین همسفر الهه
ویرایش و ویراستار: مرزبان خبری همسفر مرضیه
ارسال: همسفر زکیه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیکآباد)
- تعداد بازدید از این مطلب :
156