رمز و راز کشف حقیقت، در دو چیز است؛ یکی یافتن راه و دیگری، آنچه برداشت میکنیم.
انسانها را به دو گروه تقسیم میکنیم و نگاه میکنیم که در کدامین گروه قرار داریم:
اولین گروه، کمخردان هستند که نشانه آنها این است که همیشه اول حرف میزنند و بعد فکر میکنند یا برای انجام هر کاری، بدون بررسی و تفکر، آن را انجام میدهند و سپس وقتی که به مشکل برخورد کردند، دنبال راهحل میگردند. بنابراین، همیشه در حال ایجادمشکل برای خود و دیگران هستند. بعضی وقتها تصور میکنیم بهترین راه، کوتاهترین و ارزانترین راه است و میخواهیم کسی پیدا شود که با یک قرص یا یک ورد و طلسم و انرژی کیهانی، مشکل و بیماری ما را حل کند. به همین دلیل، قبل از تعیین مسیر حرکت میکنیم و سر از بیراهه در میآوریم.
گروه دوم، گروه خردمندان است که اگر ما در این گروه قرار داشته باشیم، همیشه قبل از لب گشودن برای سخن گفتن، اول فکر میکنیم؛ چون میدانیم سخن گفتن، خود نوعی تعیینمسیر است و یا برای انجام هر کار، اول با تفکر، تمام اوضاع را از تمام جهات بررسی و سود و زیان انجام آن کار را مورد ارزیابی قرار میدهیم و سپس اقدام میکنیم. فرد خردمند میداند که بهترین و ماندگارترین گنج، گنج درون خویش است. اگر ما در گروه خردمندان قرار داشته باشیم، به آرامی در خواهیم یافت که جهان مملو از انواع و اقسام انرژی است.
خردمند معتقد است که یاری جستن از ناشناختههای مرموز، باعث میشود که شخص با دستان خودش درب حیات و یا شهر وجودی و یا جسم خود را به انواع و اقسام انرژی مثبت و منفی، بازکند و اجازه ورود به کالبد خودش را بدهد و باعثگردد بسان دیوانگان، مانند صخرهای گلی در هم فرو ریزد. فرد خردمند میداند که ممکن است استادان مجرب، کارآزموده و آگاه به انرژی کائنات وصل باشند ولی این افراد بسیار نادر و کمیاب هستند. بنابراین، بدون مطالعه و به سرعت، پا در راه نمیگذارد و تفکر میکند تا راه صراط مستقیم را پیدا کند و صراط مستقیم، راهی است که انسان را به مقصد راستین میرساند؛ خواه بهشت برین باشد یا رسیدن به یک هدف معقول و یا کشف یک حقیقت.
یکی از نشانههای صراط مستقیم، رسیدن به هدف و مقصد با وضعیت مناسب میباشد. در صراط مستقیم هم فنا است و هم بقا، اما فنا شدن در صراط مستقیم خود نوعی بقا است. نباید به تمام اتفاقاتی که در زندگی ما رخ میدهد عکسالعمل نشان دهیم. گاهی عکسالعمل نشان ندادن هم خود، نوعی عکسالعمل است که فرد یک موضوع جزئی و پیشپاافتاده را تبدیل به یک بحران بسیار بزرگ میکند. بروز عکسالعمل ما نسبت به این اتفاقات، گویی راهی است که ما یافتیم و پای در میان آن میگذاریم تا به مقصد برسیم. حال ممکن است مقصد؛ نقطه خوب همراه با شادی و نشاط و خوبی و محبت باشد، یا ممکن است طوفانی همراه با گرد و خاک باشد.
منبع؛ سیدی وادی هفتم (بخش دوم)
نویسنده و تایپ: همسفر انسیه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون اول)
ویراستاری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون اول)
ارسال: همسفر ساناز رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون اول)
- تعداد بازدید از این مطلب :
89