همسفر پریسا در برداشت خود از سیدی «نامه ۹» اینگونه بیان کرد:
در کنگره۶۰ اعتیاد درمان شده است به طوری که اگر یک شخص مصرفکننده الکل در کارخانه تولید الکل مشغول به کار شود، هرگز برای مصرف دوباره وسوسه نمیشود. اینجا یاد سخنی از آقای امین بزرگوار افتادم که البته من این جمله را بیشتر برای نشان دادن قدرت کنگره به اطرافیانم بیان میکنم و میگویم این سخن شخصی است که خود در کنگره سفر کرده و به درمان رسیده است. ایشان یک جمله معروفی دارند که به آن بسیار پایبندند و همه جا با صدای بلند آن را بیان میکنند و میگویند که اگر همه دنیا مواد مصرف کنند من از کنارشان رد میشوم.
این حرف وقتی زده شده که همه دنیا بر این باورند که اعتیاد درمان ندارد، مثل گروههایی که در این رابطه فعالیت دارند و بیشتر بر ترک اعتیاد پافشاری میکنند. البته همه چیز در هستی ذرهذره تکامل پیدا کرده است. علم و دانش هم ذرهذره ارتقاع پیدا میکند، پس احترام به آن گروهها جزو وظایف ما محسوب می شود؛ زیرا آنها تمام تلاش خود را در زمینه اعتیاد انجام میدهند و اینکه سازگاری هم جزو همین ارتقاء است.
سازگاری یک مثلث دارد که شامل موضوع سازگاری، زمان سازگاری و عامل سازگاری است. موضوع سازگاری در کنگره۶۰ میتواند اعتیاد، لژیون و جلسات باشند. زمان سازگاری بین ۲۰ تا ۶۰ روز است که فرد مصرفکننده برای سازش با داروی «OT» به این زمان نیاز دارد.
عامل سازگاری بستگی به آن شخصی دارد که برای درمان به کنگره۶۰ می آید که آیا واقعا خواسته قلبی دارد یا نه؟ آیا میخواهد با کنگره۶۰ سازگار باشد یا نه؟ این امر بستگی به اراده، تفکر و دانش آن فرد دارد.
کنگره آموزشها را به طور رایگان در اختیار شخص خواستار رهایی میگذارد که با فراگیری علم جهانبینی، دانش و قدرت تشخیص را بیاموزد و در این راه آموزش اول باید با مرزبانان و بعد راهنما به عنوان شخص راهنماکننده مسیر سازگاری پیدا کند و آنها را بپذیرد.
با گرفتن آموزش از آنها که شامل علم جهانبینی است به تفکر درست و بیداری برسد و بتواند همه مسائل را رصد کند. سازگاری یک هنر است. در کنگره ۶۰ مسئله اعتیاد و سازگاری یک امر کاربردی است در کل هرچه انسان سازگارتر باشد، آرامش بیشتری خواهد داشت.
در آخر باید بگویم این روند احتیاج به برنامهریزی ماهرانهای دارد که بتوان مسائلی همچون علم جهانبینی و سازگاری را به فرد مصرفکننده آموزش داد. به نظر من این آموزش از هر شخصی بر نمیآید، برنامهریزی و پرورش چنین افرادی فقط به دست شخصی همچون آقای مهندس حسین دژاکام قابل اجرا است.
نویسنده: همسفر پریسا رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون یازدهم)
ویراستاری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون پانزدهم)
ارسال: همسفر مرضیه نگهبان سایت
رابط خبری : همسفر طاهره مرزبان خبری
همسفران نمایندگی صالحی
- تعداد بازدید از این مطلب :
12