سلام دوستان معصومه هستم یک همسفر
به نام قدرت مطلق الله
مقدمه:
این سخن با افرادی است که ندانسته و ناخواسته با مصرف مواد مخدر، قرصهای روانگردان، الکل، افکار و اندیشههای منفی که به سیستم ایمنی بدنشان یا همان جسم و روانشان آسیب رساندهاند و اثر آن بر جسم و روان آنها، تا آخر عمر خواهد ماند.
سیستم ایکس، سیستمی است که شامل کلیه نوروترانسمیترها و هورمونهای بدن است. کلیه فعالیتهای روحی، روانی، هیجانی، جنسی و جسمی ما تحت تأثیر این سیستم قرار دارد.(۱)
برداشت:
اعتیاد به مواد مخدر، در واقع جایگزینی تدریجی تریاک، الکل و داروهای تجویزی به جای مواد طبیعی و شبه افیونی درونی بدن است. موادی مانند: دوپامین، اندورفین و سروتونین.
زمانی که مواد خارجی، نظیر مواد مخدر و الکل در دراز مدت وارد بدن شوند، سیستم ایکس آسیب جدی میبیند و این آسیب موجب از دست رفتن تعادل و ناکار آمدی و اختلال در سیستم فیزیکی بدن میشود.(۲)
برداشت:
وقتی شخصی مواد مخدر مصرف میکند بر روی جسم او اثر میگذارد، این ماده مخدر در بدن تغییرات شیمیایی ایجاد میکند و وقتی این ماده، حالت شخص مصرفکننده را عوض کرد بستگی به نوع مواد مصرفی، یک نوع تغییرات شیمیایی در سیستم عصبی به وجود میآورد و این تغییرات شیمیایی باعث تغییر حس در فرد مصرفکننده میشود.
جهان پزشکی اعتقاد دارد که بیماریهای لاعلاج و پیشرونده همچون اعتیاد را تنها میتوان در نقطهای متوقف کرد. یعنی؛ حالا که نمیتوانیم بیماری را درمان کنیم با تجویز یک داروی استاندارد بیماری فرد را تا پایان عمرش کنترل کنیم.(۳)
میگویند: برای اعتیاد درمان وجود ندارد. یعنی؛ به جواب نرسیدهاند.!
بنابراین با همین فرض به دنبال کاهش آسیب میروند، این در حالی است که اعتیاد به مواد مخدر یک بیماری صددرصد قابل درمان است.
جهان امروز، اعتیاد به مواد مخدر را یک بیماری میشناسند، اما یک بیماری لاعلاج مانند سرطان!
اعتیاد هم یک بیماری است، اما اختلال و بیماری در کدام بخش از وجود یک فرد مصرفکننده مواد مخدر وجود دارد؟
جهان پزشکی برای پاسخ به این پرسش تنها به یک کلی گویی مبهم که همه دستگاههای یک مصرفکننده مواد مخدر بیمار است اکتفا میکنند، آنان درباره ماهیت درد اعتیاد به مواد مخدر دادهی مشخصی ارائه نکردهاند، اما آقای مهندس دژاکام به طور مشخص اعلام کردند که بیماری یک فرد مصرفکننده مواد مخدر در کدام بخش از وجود اوست.
آقای مهندس فرمودند: بیوشیمی مغز یک فرد مصرفکننده مواد مخدر در تعادل نیست و بیمار است.(۴)
برداشت:
وقتی فرد مصرفکننده موادمخدر در تعادل نیست یعنی؛ مجموعهی نوروترانسمیترها، ناقلهای عصبی، هورمونها، غدددرون و برونریز از تعادل خارج شدهاند و مواد مخدر بیرونی به جای مواد شبهافیونی درون بدن جایگذین شده است.
مواد درونی بدن مانند؛ دینورفین، اندورفین، انکفالین، دوپامین، سروتونین، آدرنالین و غیره در جسمش به هم ریخته است، پس وقتی مشکل شناسایی شد بایستی فرد درمان شود.
مسائل جسمی، روحی، روانی همچون خواب، احساسات و هیجانهای مختلف خشم، ترس، شادی، عشق و مسائل زناشویی براساس فعالیت مواد شیمیایی در مغز پدید میآید که تحت تأثیر نوروترانسمیترها و ناقلهای عصبی است که کنگره۶۰ این مجموعه را به نام سیستم ایکس میشناسند.(۵)
برداشت:
همه ناراحتیهای جسمی و روانی بدن تحت تأثیر این سیستم است، اما مواد مخدر و الکل در سیستم ایکس اختلال ایجاد میکنند در نتیجه آنتیایکس نام دارند.
نتیجهگیری:
درمان اعتیاد، خارج کردن ناگهانی مواد مخدر از بدن نیست، بلکه ترمیم سیستم ایکس است که دست کم به یک سال زمان، آن هم تحت برنامهریزی دقیق و مشخص نیاز دارد.
تا زمانی که صورت مسئله اعتیاد مشخص نشود نه میتوان پیشگیری کرد نه درمان و نه کاهش آسیب!
منابع و مؤاخذ:
(۱): چهارده مقاله
(۲): سیدی تغییر حس
(۳): چهارده مقاله
(۴): سیدی سیستم ایکس
(۵): کتاب چهارده مقاله، مقاله هفتم
نویسنده و ویرایشگر متن: همسفر معصومه، رهجوی راهنما همسفر سمانه (لژیون دوازدهم)
ارسال: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر رویا (لژیون هشتم)
همسفران نمایندگی فردوسی
- تعداد بازدید از این مطلب :
92