جلسه دهم از دوره دوم کارگاههای آموزش خصوصی کنگره ۶۰ ویژه همسفران نمایندگی آزادشهر به نگهبانی همسفر ساغر، دبیری همسفر سمیه و استادی همسفر زهرا با دستور جلسه «سیستمایکس» در روز دوشنبه ۲۱ آبانماه ۱۴۰۳ رأس ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
دستور جلسه امروز در مورد سیستم ایکس است. یادم هست اوایلی که وارد کنگره شدم؛ وقتی صحبت از سیستم ایکس میشد، نمیدانستم سیستم ایکس چه است و در مورد چه موضوعی صحبت میکنند؟ در طول سفر بارها شنیدم که میگفتند؛ اگر میخواهید در آرامش باشید باید سیستم ایکس سر جای خود باشد تا درست عمل کند بعد از گذشت زمان و مشارکتهایی که در کارگاه آموزشی میشد، متوجه شدم؛ یکی از عناصر بسیار مهمی که در بدن هر انسانی وجود دارد سیستم ایکس است؛ یعنی کلیدیترین قسمت بدن انسان، اگر سیستم ایکس سالم باشد؛ جسم، روح و روان انسان هم سالم است و خوب کار میکند؛ یعنی همه رفتارها و کردارهای انسان تحت کنترل همین سیستم است.
تعریف علمی از سیستم ایکس، عبارتند از: مجموعه نروترانسمیترها و مجموعه هورمونهای غدد درونریز و بیرونریز و مجموع سیستم ایمنی یا ضد درد یا همان سیستم شبه افیونی را سیستم ایکس میگویند. چرا ایکس نامگذاری شده است؟ عبارت X برای ناشناختهها و مجهولات به کار میرود و یک سری مکانیزمهای در آناتومی بدن است که هنوز ناشناخته هستند، و کار کرد آنها نامشخص است.حتی برخی پزشکان از کار کرد و مکانیزم آن شناختی ندارند، هر چقدر این سیستم بیرون از کنگره ناشناخته باشد، اما کسانی که در کنگره هستند، تا حدودی با قسمتهای از این سیستم آشنا شدهاند.
جدا از تعریف علمی که آقای مهندس انجام دادهاند میخواهیم بدانیم سیستم ایکس چیست؟ و چه کارهای انجام میدهد؟ سیستم ایکس به نوعی قرار دادها را تعیین میکند، وقتی روح انسان وارد جسم میشود تابع یک سری قوانین است. مثلاً؛ فرکانس صوتی از یک حدی بالاتر یا پایینتر را نباید بشنود، یا رنگ و نور از یک طیفی بالاتر یا پایینتر نباید ببیند. مشکلی که اعتیاد و مواد مخدر بوجود میآورد آن است که؛ اعتیاد نقض قرار داد میکند، یعنی چه؟ یعنی بدترین نوع اتفاق در سیستم ایکس، همان اعتیاد است، که کلاً سیستم ایکس را از تعادل خارج میکند، و چرخه آن را بهم میریزد. مثلاً شخصی که شیشه مصرف میکند، تصاویری که نباید ببیند را میبیند و صداهای را که نباید بشنود میشنود، شاید از نظر ما توهم باشد؛ ولی از نظر خود فرد مصرف کننده واقعیت دارد، چون هم میبیند و هم میشنود.
اینجا کاری که سیستم ایکس میکند آن است، که انسان را به آن قرار دادها میرساند، و از یک سری موارد که وارد بدن انسان میشود محافظت میکند. یکی از وظایف دیگر سیستم ایکس: ضد درد بودن آن است مثلاً؛ آستانه درد از یک حدی بالاتر برود بدن یک سری مواد ترشح میکند، مانند مواد بیحسی تا فرد بتواند آن درد را تحمل کند. یکی دیگر از وظایف دیگر سیستم ایکس آن است که وقتی انسان خسته است و مغز فرمان خواب میدهد سیستم ایکس میآید و موادی را ترشح میکند، مانند مواد بیهوشی که فرد راحتتر بخوابد. اسید معده هم همینطور است؛ اگر اسید معده از آن قرار داد بالاتر یا پایینتر ترشح شود دچار بیماریهای معده میشود.
کشف سیستم ایکس خیلی جالب است. آقای مهندس برای درمان اعتیاد به دنبال راهحلی بودند که با این راه آشنا شدن و مانند این است که، جزیرهای از درون آب بیرون آمده باشد؛ وقتی که انسان در صراط مستقیم باشد و کمک به انسانهای دردمند و درد دیده را سرلوحه کار خودش قرار دهد؛ قطعاً چیزی که دریافت میکند خیلی بیشتر و فراتر از آن چیزی است که دنبالش بوده است. آقای مهندس به دلیل اینکه راه درست و نیت خیر داشتند، در راه درمان اعتیاد، سیستم ایکس را کشف کردند. که هم اعتیاد درمان شد و هم خیلی از بیماریها که با راه اندازی سیستم ایکس، درمان شدند.من در کتاب ۶۰ درجه مطلبی را خواندم که نوشته بود؛ اثر حکم قاضی در زمان حیات ایشان بزرگ جلوه نمیکند. مطمئناً اثر کشفها و خدمات جناب آقای مهندس هم همین طور است شاید آنچنان که باید درک و دیده نشود؛ مثل خیلی از دانشمندان بزرگ دیگر: از جمله؛ لویی پاستور و...؛ ولی یک روزی دنیا متوجه این کار بزرگ آقای مهندس میشود و میفهمند که چه کشف بزرگی را به جامعه بشریت ارائه دادهاند. به نظر من اگر تمام کشفیات کنگره را کنار هم قرار دهیم میتوانیم بگوییم؛ سيستم ایکس گل سر سبد همه کشفیات است؛ در واقع گره کور اعتیاد بود که توسط آقای مهندس کشف شد.
در ادامه جلسه رهایی ۳۰سیدی را به همسفر زینب تبریک و خدا قوت به راهنما همسفر ملیحه میگوییم. به امید رهایی سفراولیها و خدمتگزاری سفر دومیها.
مرزبانان کشیک: همسفر ناهید و مسافر عباس
تایپ: همسفر الهام رهجوی، راهنما همسفر ملیحه (لژیون اول)
عکس: همسفر زهرا، رهجوی راهنما همسفر ملیحه (لژیون اول)
ویراستار: نگهبان سایت همسفرسعیده، رهجوی راهنما همسفر ملیحه (لژیون اول)
ارسال: همسفر ناهید مرزبان خبری
- تعداد بازدید از این مطلب :
102