"جلسه خدمت گذاران کنگره ۶۰؛ نمایندگی عمان سامانی شهرکرد به استادی مسافرسیامک و، نگهبانی راهنمای محترم مسافر محمد و دبیری مسافر ایوب با دستورجلسه "CD آفت" یکشنبه ٢٠ ابان ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۳۰ دقیقه آغاز به کار کرد.
سخنان استاد:
سلام دوستان سیامک هستم یک مسافر.
از ایجنت محترم آقا شاهین و آقا محمد نگهبان جلسه تشکر میکنم که این فرصت را در اختیار من قرار دادند تا بتوانم خدمت کنم و آموزش بگیرم.
وقتی که یک دستور جلسهای به من میرسد با خودم میگویم که این دستور جلسه چه چیزی را میخواهد به من بفهماند. بعد از رهایی در کارگاه آموزشی استاد جلسه بودم که دستور جلسه قضاوت بود و نقطه مقابل قضاوت جهالت است و زمانی که به من گفتند در جلسه خدمتگزاران، استاد جلسه هستی و دستور جلسه سیدی آفت است و باید درون خودم را جستوجو کنم که این دستور جلسه چه چیزی میخواهد به من یاد بدهد.
این دستور جلسه میخواهد به من بگوید که سیامک مراقب آفتها باش، آفتها همیشه در کمین هستند. آقای امین در سیدی آفت کنگره را به یک باغ تشبیه کرده است، میتوان گفت که سفر اولیها نهالهای این باغ هستند. خود من 10 ماه سفر اول، مانند یک نهال بودهام که در کنگره به درمان رسیدهام و رشد کردهام و گل رهایی را از دستان آقای مهندس دریافت کردم. در سفر اول راهنما و مرزبانها و ایجنت و یک گروه مراقب من بودند و برای من خدمت کردهاند که از آفتها دور بمانم و بتوانم به یک درخت مثمر ثمر تبدیل شوم و به قول آقای امین زمانی که درخت ثمر میدهد و به بار مینشیند دچار آفت میشود، امروز من باید با شناخت درست از خود و با شناخت آفتهایی که ممکن است من دچار آنها شوم باید راه مقابله و مبارزه با آنها را بدانم و بتوانم برای این باغ، ثمر بخش و مفید باشم. آفتهایی که من میتوانم به آنها مبتلا شوم را میتوان معرکه گیری و کشیده شدن به حاشیهها و یا وارد شدن به منیت یا قضاوت و یا غیبت نام برد. سلاحی که کنگره در اختیار ما قرار داده، دانایی است که این دانایی را از طریق آموزشهای آقای مهندس و راهنمایان در اختیار ما قرار داده میشود که ما باید آنها را به دانایی مؤثر تبدیل کنیم تا دچار آفات نشویم.
در اوایل ورود به کنگره همیشه از خودم سوال میکردم که چرا عدهای اینچنین با عشق و علاقه خدمت میکنند، تا اینکه در ادامه دریافتم با خدمت کردن است که حالمان خوب میشود و در اینجا خدمت کردن را یاد میگیریم تا بتوانیم در خانه و جامعه خدمتگزار باشیم.
راهنمای من آقا محمد در لژیون میگفتند که انسانها چهار گروه هستند:
1ـ انسانهایی که در خانه بد هستند و هم بیرون از خانه
2ـ انسانهایی که در خانه خوب هستند و در بیرون بد هستند
3ـ انسانهایی که در خانه بد هستند و در بیرون خوب
4ـ انسانهایی که هم در خانه و هم در بیرون خوب هستند.
خدمت کردن در کنگره میخواهد من را به گروه چهارم برساند و اگر من در کنگره خدمت کنم ولی در بیرون نتوانم به خانوادهام خدمت کنم و در جامعه نتوانم خودم را کنترل کنم از این خدمت کردن هیچ ثمری نبردهام.
آقای امین در سیدی آفت در مورد ساختار صحبت میکنند، در وادی اول داشتیم که با تفکر ساختارها آغاز میشوند. تفکر این ساختار کنگره در دستان آقای مهندس است که با تفکر این کنگره را بنیان نهاده است و هر ساختاری دو هدف را دنبال میکند ولی در حقیقت چهار مورد میشود: حفظ، بقا، رشد و توسعه.اکنون باید گفت که من برای این ساختار چه کاری انجام دادهام؟ خداوند آقای مهندس را برای ما نگهدار باشد که این کنگره را برای ما حفظ کرده است، بقاء این کنگره در چیست؟ در وجود من و شما و راهنماهای عزیزی که روی این صندلیها رشد کردهایم، برای رشد و توسعه چه کاری انجام داده ام؟ در کنگره به من آموزش داده شده است به من خدمت شده است و من هم باید بتوانم پاسخگو باشم. من در کنگره یاد گرفتهام هدف از خلقت آدمی آموزش گرفتن و خدمت کردن است.
همه ما به دنیا آمدهایم که علم را توسعه بدهیم. بشکافیم آنچه شکافتنی نیست. در دل سنگ ها برویم، یعنی وارد سختی ها بشویم ارابه ها را در بیکران به حرکت در بیاوریم. یعنی علم را توسعه بدهیم و خدمتگزار باشیم.
در انتها سیدی آفت آقای امین در مورد تنبیه صحبت میکنند. به عقیده من تنبیه نباید خورد کردن شخص باشد تنبیه باید به صورتی باشد که شخص به خودش بیاید و خودش را بشناسد. من به شخصه بهترین تنبیه را در لژیون توسط راهنمای خوبم آقا محمد دیدم که آن موقع به اندازهای ناراحت شده بودم که میخواستم تغییر لژیون بدهم و حتی به این فکر بودم که میخواستم از کنگره بروم.اما این تنبیه من را با خودم آشنا کرد و باعث شد که من به خودم بیایم و در آخر آقای امین در مورد پیوند اجزاء یک ساختار صحبت میکند در ساختار کنگره اجزاء آن خدمتگزاران، راهنمایان، مرزبانان، دیدهبانان و در رأس آقای مهندس هستند.
نگارنده،ویراستار: مسافر سجاد لژیون دوم
تنظیم: مسافر سلمان لژیون چهارم
ارسال: مرزبان خبری مسافر جعفر
- تعداد بازدید از این مطلب :
412