قلم به دست گرفتهام اما نمیدانم که از کجا شروع کنم و چه بنویسم؟ شاکر خداوند بزرگ باشم یا از بندگان بزرگوارش بگویم؟ خداوندا تو را سپاس میگویم که چتر حمایتت را بر سر بندگانت گستردهای و هر لحظه در بیکران هستی و در هر گوشهای یکی را بر میگزینی و برای نجات انسانها علم بی نهایت را القاء میکنی. خداوندا سپاس برای بودنم و برخورداری از معجزه حیات و تعبیه آن چه نیازمند آنم که با ظرافت هرچه تمام آن را طراحی کردهای و در اختیارم قرار دادهای تا بتوانم از هستی لذت ببرم و تو را شکر گویم، اما از آنجایی که انسان نسبت به ولی نعمت خود کفور و ناسپاس است و قدر آنچه را که دارد نمیداند و از سر جهل خود، گاهی سیستمهای حیاتی را دچار اختلال میکند، یکی از این سیستمها سیستم ایکس است که با نقض فرمانهایی مثل مصرف مواد مخدر، سیگار، الکل، انواع قرصهای روانگردان، اعمال ضدارزشی، تفکرات و صفات منفی دچار عدم تعادل شده و مشکلاتی را به وجود میآورد. خدای بزرگ و توانا در کمال قدرت، مواد سیستم جسم را آنقدر متعادل قرار داده است که با کم یا زیاد شدن هر کدام از این مواد سازوکار جسم به هم میریزد و از تعادل طبیعی خود خارج میشود.
وقتی بحث حیات به میان میآید؛ یعنی تمام اعمال، رفتار و تفکرات را در بر میگیرد و تمامی اینها بستگی به خوب کار کردن و در تعادل بودن سیستمهای مختلف مثل گردش خون، گوارش، تنفس، مسائل جنسی و زناشویی، امیدواری، کارکرد مناسب اعضاء و جوارح و ... همه وابسته به خوب کار کردن این سیستم است. برای درمان اعتیاد گروههایی در دنیا وجود دارند که در میان آنها دو گروه از دیگر گروهها متمایز است یکی از این گروهها معتقد بودند که اعتیاد با دارو باید درمان شود و روان هم همین طور و گروهی دیگر اعتقاد داشتند که با معنویات اعتیاد درمان میشود؛ اما در کنگره60 هم به جسم و هم به روان در کنار هم اهمیت داده شد و ریشه مسائلی مانند: بیخوابی، افسردگی، تنبلی، ناامیدی و ... در جسم جستجو شد و تحقیقات و مطالعات منجر به این شد که کسی که معتاد است روانی نیست و مسئله بیوشیمی مطرح است و در اثر استفاده مداوم از مواد مخدر، سیگار، الکل و تفکرات و صفات منفی جسم از تعادل طبیعی خارج شده است. کنگره60 طی چندین سال تحقیق و تمرکز روی این موضوع و انجام آزمایشهای متعدد روی مدلهای انسانی به این نتیجه رسید که یک سیستمی در بدن وجود دارد که شامل مغز، نخاع، غدد فوق کلیوی، هیپوفیز و غدد درون ریز است که آن را سیستم ایکس نام نهاد؛ زیرا هنوز به درستی شناخته نشده و مجهول است و ممکن است در قسمتهای دیگر بدن هم وجود داشته باشد کما اینکه امروزه بیان ژنها هم در کنار این سیستم مطرح شده است تمام حالات روحی و روانی انسان تحت کنترل این سیستم است؛ مثلا اگر ترشح دوپامین بالا برود دچار اسکیزوفرنی یا توهم میشویم یا اگر از حد معمول پایینتر باشد به پارکینسون مبتلا میشویم و اگر در حد تعادل باشد همه چیز طبیعی است و اگر کم باشد حتی قدرت انجام کوچکترین کارها را هم نداریم.
انکفالین ماده دیگری است که اگر کار نکند با کوچکترین ضربهای که به جسم وارد شود از شدت درد میمیریم. هورمون حیات بخش دیگر تستسترون است که اگر کم باشد به شدت ترسو میشویم و اگر زیاد از حد باشد آنقدر شجاع میشویم که ممکن است دست به اعمال خطرناک بزنیم یا موادی که وظیفهاش تنظیم خواب است اگر خوب کار کند خواب طبیعی داریم و از خواب لذت میبریم و کسب انرژی میکنیم؛ ولی اگر خوب کار نکند با کوچکترین صدا از خواب میپریم و همیشه در رنج و عذاب هستیم. در قرآن کریم هم خداوند به این سیستم شگفت انگیز اشاره کرده است و از تمثیل نهرهای آب زلال، شیر و عسل نام برده است که مجموعه اینها و طبق یافتههای مهندس دژاکام، عنصر دیگری به نام خط خمر عامل سلامتی و سیستم ایمنی جسم است. سیستم ایکس اگر خوب کار نکند ایمنی جسم ضعیف شده و فرد را مستعد انواع بیماریها میکند؛ ولی اگر این سیستم خوب کار کند ایمنی بدن برقرار است و اجازه ورود انواع میکروبها و ویروسها را به جسم نمیدهد.
افرادی که اعتیاد داشتهاند و در کنگره به درمان رسیدهاند در پایان دوره درمان متوجه شدند که بعضی از بیماریهای آنان بدون اینکه درمان خاصی انجام داده باشند بهبود پیدا کرده است و آن زمان بود که آقای مهندس به این مهم دست پیدا کردند که با به تعادل رسیدن سیستم بیوشیمی جسم، بیماریها هم به درمان میرسند و ایشان معتقدند که حتی در بعضی افراد عدم تعادل این سیستم در اعتیاد آنان نقش بهسزایی داشته است و شاخه دیگری که در پروسه درمان اهمیت دارد اصلاح فکر، اندیشه و شناخت صور پنهان جسم است که باعث زدودن تنفر، کینه، حسد و بهطور کلی سایر ضد ارزشها است که کمک شایانی به ترمیم سیستم بیوشیمی میکند و مسئله مهم دیگر ورزش است که سیستم ایکس را تقویت میکند.
منابع:
کتاب 14مقاله
کتاب عبور از منطقه 60 درجه زیر صفر
سی دی سیستم ایکس از مهندس دژاکام
نویسنده: همسفر مهری رهجوی راهنما همسفر شیدا (لژیون دوم)
ویرایش: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر شیما (لژیون سوم)
ارسال: همسفر رها نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دکتر مسعود
- تعداد بازدید از این مطلب :
350