English Version
This Site Is Available In English

مصرف نیکوتین سیستم بدن را از تعادل خارج می‌کند

مصرف نیکوتین سیستم بدن را از تعادل خارج می‌کند

لژیون مجازی ویلیام وایت همسفران کنگره ۶۰ با دستور جلسه «سیستم ایکس» به استادی راهنمای ویلیام وایت همسفر مریم روز یک‌شنبه ۲۰ آبان‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۹:۰۰ صبح آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

در مورد سیستم ایکس در کتاب چهارده مقاله بهترین تعریف و توضیح داده شده‌است؛ سیستم تولید کننده مخدرهای طبیعی بدن، نوروترانسمیترها، واسطه‌های شیمیایی، ناقل‌های عصبی در فضای بین سیناپسی، مجموعه هورمون‌ها و غدد برون‌ریز و درون‌ریز که به آن سیستم ایکس گفته می‌شود. این تعریف علمی و پزشکی بود که جناب مهندس دژاکام از سیستم ایکس داشتند؛ اگر بخواهیم به صورت ساده‌تر بیان کنیم؛ در بدن انسان تمام رفتارها، کردارها، خلق و خو، گریه، خنده، خوابیدن و تمام حالات ما به واسطه نوع عملکرد این سیستم است. آقای مهندس دژاکام این سیستم را به روش DST و طی مدت ۱۰ الی ۱۱ ماه در مصرف‌کنندگان مواد مخدر و نیکوتین که از حالت تعادل خارج شده‌بود مجدداً راه اندازی و به تعادل نسبی رساندند.

سیستمی که مواد شبه‌افیونی مانند؛ دینورفین، انکفالین، پاپاورین، کدامین، سروتونین و غیره تولید می‌کند؛ اگر این سیستم بدن مختل شود کارهایی که از سوی انسان متعادل صورت می‌گیرد دچار اختلال می‌شود؛ حال این مختل شدن سیستم ایکس می‌تواند به واسطه مصرف مواد مخدر، نیکوتین‌‌‌‌‌، افکار مخرب و منفی یا توسط یک حادثه تلخ و ناگهانی باشد؛ هر بار که گریه می‌کنیم و یا هر غمی که در دل خود پرورش می‌دهیم؛ هر احساسی که داریم مانند، حس پوچی، ناامیدی و افسردگی این‌ها باعث آسیب به سیستم ایکس بدن می‌شود. هر عمل ضدارزشی که انجام می‌دهیم باعث از تعادل خارج شدن این سیستم و تخریب چاکراه‌ها و هاله تابان بدن ما می‌شود.

آقای مهندس دژاکام می‌فرمایند: «سیستم بدن بسیار هوشمند و آگاه است». در بدن ما حدود بیش از ۳۸ هزار میلیارد سلول زنده وجود دارد که همه دارای یک سری اطلاعات و آگاهی هستند؛ بنابراین به هر کنش ما واکنشی نشان می‌دهند. ما هرگز نمی‌توانیم سر خود را کلاه بگذاریم و بگوییم مثلا من در خانه خودم قلیان یا سیگار مصرف می‌کنم و کسی هم متوجه نمی‌شود؛ لیکن این سیستم به قدری هوشمند است که قطعا می‌فهمد. اعتقاد دارم که حتی اگر من پای خود را کج بگذارم متوجه می‌شود؛ پس من چگونه می‌توانم آن را دور بزنم؟ این نظام و سیستم بالاخره در یک گوشه‌ای من را به دام می‌اندازد؛ اگر در سفر اول و در حال درمان نیکوتین هستم؛ گریز بزنم و بگویم راهنمای من که حضور ندارد و متوجه نمی‌شود؛ اما بدن من که متوجه می‌شود و می‌داند که من روی برنامه نیستم. شنیده‌ایم که گفته‌اند اگر از آموزگار آموختی که آموختی؛ وگرنه روزگار به تو می‌آموزد و این را زمانی متوجه می‌شوم که می‌بینم حال من خوب نیست؛ این به همان دلیل است که من در خفا گریز زده‌ام و گمان کردم هیچ‌کس متوجه نمی‌شود.

در سفر تغذیه سالم آقای مهندس دژاکام می‌گویند: همه چیز بخور وزن نیز کم می‌کنی. من سفر تغذیه سالم را انجام داده‌ام. قبلاً می‌گفتم مگر می‌شود همه چیز بخورم وزن هم کم کنم؟ بله؛ به این دلیل که بدن ما به قدری هوشمند است که کاملاً متوجه می‌شود که من سر وقت مشخص، میزان مناسب، در زمان مناسب و غذای مناسب استفاده می‌کنم؛ بنابراین دیگر چربی ذخیره نمی‌کند و به راحتی وزن کم می‌کنم؛ بنابراین همه چیز روی سیستم ایکس بدن ما اثر می‌گذارد.

سیستم ایکس از دو بخش خیلی مهم تشکیل شده‌است که شامل سیستم عصبی و سیستم هورمونی می‌شود. مواد شبه افیونی و مخدر طبیعی بدن ناقل‌های عصبی یا هورمون‌ها هستند. ناقل‌های عصبی که در سیستم عصبی و توسط سلول‌های عصبی که به آن نورون می‌گویند ترشح می‌شوند؛ ناقل‌های عصبی یا حمل‌کننده‌ها حامل پیام هستند؛ این پیام‌ها می‌توانند پیام شادی، غم و اندوه باشند؛ در نتیجه آن ناقل عصبی ما را شاد، غمگین، حس لذت، حس ترس و هیجان را به وجود می‌آورد؛ آن حس ترس، هیجان و ترشح هورمون‌ها باعث بالا رفتن ضربان قلب می‌شود؛

تمام این‌ها روی بدن ما واکنش نشان می‌دهد؛ یعنی آن پیام‌های ناقل عصبی از نوع شیمیایی هستند و آن‌گونه که پزشکان تاکنون تشخیص داده‌اند ۲۵۰ نوع ماده مخدر و ناقل عصبی در بدن ما وجود دارد؛ مانند همان دوپامین، سروتونین، انکفالین، اندروفین و ایپروفین که در بزاق دهان وجود دارد و شش برابر مرفین قدرت دارد؛ دینورفین که مهم‌ترین هورمون ضد درد است که ۲۰۰ برابر قوی‌تر از مرفین خالص است؛ این هورمون‌ها توسط غدد درون ریز ترشح می‌شود مانند غدد تیروئید، غدد هیپوفیز، غدد فوق کلیوی و پانکراس که هورمون انسولین ترشح می‌کند که مستقیم وارد گردش خون می‌شود و به تمام نقاط بدن می‌رساند.

حال غدد برون‌ریز چیست؟ مانند غدد ترشح اشک، غدد ترشح بزاق دهان، غدد ترشح عرق و غددجنسی است؛ اما این‌ها وارد جریان خون نمی‌شوند و از طریق یک سری فعل و انفعالات از بدن خارج می‌شوند. مدیاتورها که جزء اجزا سیستم‌ ایکس هستند که کار آن‌ها هماهنگ کردن روابط بین اجزای بدن است؛ مانند ارتباط فی‌مابین کلیه با کبد یا کلیه با معده است. مدیاتورها جز اجزای دیگر سلول گیرنده هستند. این مطالب از جنبه پزشکی بود. 

در کنگره ۶۰ می‌گوییم سیستم ایکس سه ضلع دارد که شامل ناقل‌های عصبی، هورمون‌ها و مدیاتورها است؛ در نتیجه اگر بخواهیم این‌ها را به سفر نیکوتین ربط بدهیم؛ می‌دانیم که نیکوتین یک ماده شیمیایی و اعتیادآور است؛ فردی که قلیان یا سیگار مصرف می‌کند نیکوتین به سرعت وارد جریان خون شده و به مغز می‌رسد؛ در مغز نیکوتین روی گیرنده‌های عصبی اثر گذاشته و باعث آزاد شدن دوپامین بدن می‌شود؛ دوپامین یک ماده شیمیایی است که احساس لذت و نشاط در مغز به وجود می‌آورد و همین احساس لذت باعث می‌شود که شخص به مصرف نیکوتین ادامه بدهد و هر روز به آن وابسته‌تر بشود. حالات روحی، روانی و افسردگی در مصرف کننده نیکوتین بیشتر از سایر افراد است.

تمام جهان هستی بر مبنا و اساس تعادل بنا شده‌است؛ زمانی‌که من نیکوتین مصرف می‌کنم در واقع تعادل خودم را برهم می‌زنم و به سیستم ایکس خود و اطرافیان خود صدمه وارد می‌کنم. من هرگز باور نداشتم که مصرف نیکوتین می‌تواند سیستم بدن من را از تعادل خارج کند؛ با آمدن به کنگره ۶٠ و آموزش گرفتن از اساتید خود توانستم بفهمم که چه بلایی بر سر بدن خود آورده‌ام. در لژیون ویلیام وایت توانستم خودم را از این ضدارزش رها کنم؛ توانستم خواب‌های آشفته و ناآرام را تبدیل به یک خواب آرام و ذهنی آرام کنم و خود را به یک تعادل نسبی برسانم.

تایپ: اعضای لژیون ویلیام وایت
ویراستاری: راهنمای ویلیام وایت همسفر مهدیه (نمایندگی عطار نیشابور)
رابط خبری: راهنمای ویلیام وایت همسفر مریم (نمایندگی فردوسی مشهد)
تصویرگر و ارسال: راهنمای ویلیام وایت همسفر ندا (نمایندگی صادق قم)
گروه همسفران ویلیام وایت کنگره ۶۰

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .