English Version
This Site Is Available In English

سیستم ایکس، عملکرد بسیار وسیعی در بدن دارد

سیستم ایکس، عملکرد بسیار وسیعی در بدن دارد

آقای مهندس در مورد چگونگی به‌وجود آمدن تئوری سیستم ایکس، این‌گونه فرمودند: «من یک محقق با تجربه ۳۰ سال تحقیقات و تعمیرات قطعات الکترونیکی و بردها هستم؛ من به  چشم یک ماشین به جسم انسان نگاه می‌کنم. ما تا جزئیات را ندانیم؛ نمی‌توانیم، پی به خرابی ماشین ببریم؛ پس باید تمام جزئیات این ماشین و سیستم بدن انسان را بشناسیم.»

اول از جسم خود شروع کردم؛ بعد درمان خود و بعد شروع به درمان هزاران نفر دیگر هم کردم که در ادامه کار مشاهده کردم؛ بعد از درمان خیلی از بیماری‌ها، شروع به خوب شدن کرد؛ اوایل فقط می‌گفتیم؛ شکر، ولی دیدیم دارد خیلی زیاد می‌شود؛ جویای علت آن شدیم، شروع به تحقیقات کردیم و پایه تئوری ایکس بنیان‌گذاری شد.

تئوری ساده ولی بسیار‌‌بسیار ارزشمند است که در آینده مسیر زیادی از بیماری‌ها را تغییر خواهد داد. تئوری می‌گوید: بدن انسان مثل یک ماشین است و تا زمانی‌که زنده است؛ خودش‌خودش را می‌سازد (پوست، مو و ناخن ) همه در حال عوض شدن هستند.

کارخانه‌های عظیمی در بدن هستند که در حال ساختن هستند؛ این کارخانه‌ها برای ادامه کار به مواد اولیه احتیاج دارند؛ یک‌سری از مواد اولیه از طریق خوردنی‌ها تامین می‌شود‌‌ ولی یک‌سری از مواد از طریق خوردنی تامین نمی‌شود و باید تبدیل صورت بگیرد.

یک‌سری مواد شبه افیونی هستند که بدن تولید می‌کند و تمام ساختار ما را آن‌ها بر عهده می‌گیرند؛ کمبود آن‌ها باعث نقصان در بدن است (افسردگی، شادی و خواب) وجه تسمیه سیستم ایکس، به این دلیل است؛ معمولا از عبارت ایکس برای ناشناخته‌ها استفاده می‌کنیم و این سیستم هنوز ناشناخته است.

تعریفی که کنگره۶۰، از سیستم ایکس دارد این است: سیستم ایکس، عبارت است از مجموعه نوروترانسمیترها یا ناقل‌های عصبی، واسطه‌های‌شیمیایی در دستگاه عصبی مرکزی و محیطی و نیز مجموعه غدد‌درون ریز و برون‌ریز.

درمان اعتیاد در ابتدا به دو صورت مورد بررسی قرار گرفت؛ عده‌ای اعتقاد داشتند: باید جسم فرد، مورد بررسی قرار بگیرد و با استفاده از دارو درمان شود؛ گروه دوم معتقد بودند: که باید ابعاد روح و روان فرد مصرف‌کننده، مورد بررسی قرار بگیرد؛ اما هیچ‌کدام به درمان نرسیدند. کنگره۶۰، اعتقاد دارد: این دو روش باید با هم تلفیق شود و جسم ما با دارا بودن سیستم‌بیوشیمی چگونه باید درمان شود؛ همچنین با  ریشه‌یابی در ضمینه تنبلی، بی‌قراری و افسردگی به این نتیجه رسیدیم که مواد مخدر، روی سیستم شبه‌افیونی تاثیر می‌گذارد و با درمان سیستم ایکس تمامی این مشکلات حل می‌شود ما یاد گرفتیم؛ بیماری اعتیاد عدم تعادل ناقل‌های عصبی است؛ مواد مخدر، از سدخونی مغز عبور می‌کند و تعادل این ناقل‌ها را برهم می‌زند؛ این ناقل‌ها تاثیر مستقیم روی زندگی ما دارد؛ برای مثال یکی از این ناقل‌ها مثل: دوپامین، سراتونین، اسید کولین، انکفالین اگر در بدن کم شود، شخص میل به خودکشی پیدا می‌کند.

سیستم ایکس بدن ما به دو روش تخریب می‌شود؛ با سیم و بی‌سیم. باسیم بر اثر استفاده از مواد افیونی (مواد مخدر، الکل و ...) و تخریب بی‌سیم بر اثر افکار و اندیشه منفی، ترس، ناامیدی، اضطراب، استرس و تجسس است. هرچه‌قدر شخص، مثبت‌نگر، امیدوارتر و به‌خداوند معتقدتر باشد؛ کمترین آسیب و تخریب را در سیستم ایکس خودش دارد؛ اگر بتوانیم، سیستم ایکس را متعادل کنیم؛ اکثر بیماری‌ها درمان می‌شود.

سیستم ایکس، عملکرد بسیار وسیعی در بدن دارد. در واقع تعادل جسمانی، روحی، روانی، رفتار، افکار و حتی نحوه راه‌رفتن و سخن‌گفتن ما تحت تاثیر این سیستم است. کسی که دارای سیستم ایکس، سالم با عملکرد مناسب است؛ گویی در بهترین حالت عملکرد قرار دارد؛ در مقابل کسی که سیستم ایکس ضعیفی دارد؛ در وضعیت مناسبی قرار ندارد.

اگر مواد شبه‌افیونی در بدن خوب کار کند؛ انسان می‌تواند از توانایی‌های خود بهترین بهره را بگیرد؛ اما اگر خوب کار نکند؛ انسان نمی‌تواند قدم از قدم بردارد. به اعتقاد بسیاری از بزرگان و حتی شخص جناب مهندس: سلول‌های بدن ما از خود ما بسیار باهوش‌تر هستند؛ چون خداوند فرمانده آن‌ها است. دانشی درون آن‌ها تعبیه شده است و بر اساس آن دانش به کار خود مشغول هستند و کاری هم به جایگاه و موقعیت فرد مصرف‌کننده ندارند که طرف دکتر باشد یا رفتگر به همین دلیل در بحث اعتیاد، بحث شغل، مقام و محل زندگی مطرح نیست.

هر فردی که از بیرون مخدر و محرک وارد بدنش کند؛ این پیام را به نوروترانسمیترها و سلول‌های مغزی خودش می‌دهد که مواد مورد نیاز به اندازه کافی از بیرون وارد می‌شود و احتیاج به تولید داخلی نیست. وقتی شخص به طور ناگهانی مصرف مواد را قطع می‌کند؛ در هفته اول با علائم و اختلالات سنگین مواجه می‌شود؛ هفته دوم چون بدن متوجه شده است که از بیرون چیزی وارد نمی‌شود؛ خود را توجیه می‌کند که خودش شروع به ساختن بکند تا حدودی به سوی بهبودی در صور‌آشکار خواهد رفت ولی هرگز به راندمان اصلی نخواهد رسید؛ ولی در صور‌پنهان، قضیه فرق می‌کند و هرگز بهبودی حاصل نمی‌شود؛ اختلالات همیشه با او باقی خواهد ماند و این حلقه مفقوده در اعتیاد است.

 

منابع: سی‌دی «سیستم ایکس» کتاب چهارده مقاله و سایت کنگره۶۰

نویسنده: همسفر رقیه رهجوی راهنما همسفر شیرین (لژیون پنجم)
ویراستار: همسفر پرتو رهجوی راهنما همسفر آسیه(لژیون یکم )
ارسال: همسفر زری رهجوی راهنما همسفر سودابه(لژیون چهارم ) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی عمان سامانی شهرکرد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .