سلام دوستان فرشته هستم یک همسفر:
آقای مهندس حسین دژاکام، دانشمند فرهیخته و بنیان گزار جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰ در این فایل صوتی در رابطه با مبحث سازگار مطالبی را ارائه میکنند. ایشان میفرمایند؛ انسانها هرروز با مسئله سازگاری سروکار دارند. این موضوع را در تمامی مسائل زندگی میتوان بسط داد.
هرچه انسانها سازگارتر باشند، مشکلاتشان نیز کمتر است. سازگاری با مفاهیمی مانند تحمل، سازش، موافقت، تناسب، همآوایی، همنوایی، هماهنگی و... مترادف است. در روانشناسی سازگاری به این معنا تعریف شده است؛ سازگاری، یکی از مفاهیم مهم در روانشناسی است که به توانایی افراد برای تطبیق یا تغییرات و چالشهای محیطی یا درونی اشاره دارد.
آقای مهندس در این فایل صوتی میفرمایند؛ در روانشناسی تعریف خوبی از سازگاری ارائه شده است، اما تعریف باید کاربردی باشد. بهکارگیری دانستهها، همان هنری است که ما در کنگره ۶۰ به کار میبریم و سعی میکنیم همهچیز را کاربردی کنیم.
ما نباید روانشناسی و گروههای درمانی دیگر مانند NA یا انجمن معتادان گمنام را نفی کنیم؛ زیرا ما از کتاب آسمانی خودمان الگو میگیریم که با وجود پیامبران بسیار، همه را میپذیرند و از آنها بهخوبی یاد میکنند.
برای سازگاری مثلثی مطرح شده است که یک ضلع آن موضوع سازگاری، ضلع دیگرش زمان سازگاری و ضلع سوم آن عامل سازگاری است. موضوع سازگاری در کنگره ۶۰ میتواند اعتیاد باشد. انسان اگر بخواهد با اعتیاد سازگار باشد، باید شرایط خاص خود را داشته باشد. ممکن است موضوع سازگاری فرهنگهای مختلف، ازدواج، کار، یادگیری و... باشد.
در بحث اعتیاد زمان سازگاری ۱۰ الی ۱۱ ماه است. عامل سازگاری کسی است که میخواهد سازگار شود و شرط مهم این است که آیا قادر است خودش را سازگار کند یا خیر؟ عاملی که میخواهد سازگار باشد باید دارای دانش باشد. در کنگره این دانش از طریق فایلهای صوتی به فرد منتقل میشود.
نوشتن فایلهای صوتی، آموزش لحظهبهلحظه است؛ زیرا با این کار شخصیت خود را تغییر میدهیم. امکان ندارد فردی فایلهای صوتی را بنویسد و دچار آلزایمر شود؛ زیرا حافظه او دائماً کار میکند. عامل سازگار باید دارای اراده، تفکر و جهانبینی باشد.
منبع: سیدی نامه (۹)
تایپ: همسفر فرشته رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون یازدهم)
تهیه، تنظیم و ویراستاری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون هشتم)
ارسال: همسفر مطهره رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون پنجم)
همسفران نمایندگی دهخدا قزوین
- تعداد بازدید از این مطلب :
128