همسفر معصومه در برداشت خود از سیدی «مثلث تشخیص۱» اینگونه بیان کرد:
خداوند را بسیار سپاسگزارم که این خدمت نصیب من شد و میتوانم برای شناخت خود قدمی بردارم.
ما انسانها از نظر جسمی، روحی، روانی، معنوی و مادی خود را بسیار کم میشناسیم. گنکره۶۰ به من آموزش میدهد چگونه زندگی راحتتری داشته باشم و بتوانم مسائلم را حل کنم. به این خاطر در هر سیستمی باید مثلث تشخیص را در نظر داشته باشم که سه ضلع آن شناخت، تشخیص و عمل است. اگر بخواهیم هر کاری را انجام دهیم ابتدا باید راجعبه آن شناخت داشته باشیم و بعد تشخیص کافی را به دست آورده و به آن عمل کنیم؛ اگر این سه قاعده را خوب بدانیم میتوانیم در کارها به خوبی عمل نمائیم.
به طور مثال در مورد اعتیاد باید اول صورت مسئله اعتیاد را بشناسیم. اعتیاد مصرف مواد مخدر است و ما علت آن را نمیدانیم؛ اما زمانی که متوجه شدیم، اعتیاد یک نوع بیماری است که سه فاکتور جسم، روان و جهانبینی در آن همزمان نیاز به درمان دارند و اکنون که به این آگاهی و تشخیص رسیدهایم و متوجه اصل مسئله شدهایم، درمان با متد «DST» را آغاز میکنیم و به رهایی که همان درمان است، میپردازیم.
اما در مورد اضافه وزن و چاقی، آیا علت را میدانیم؟ خیر؛ این یک توهم است که بسیار میدانیم. در اینجا نیز به همین ترتیب اگر صورت مسئله چاقی را به درستی بشناسیم، آن وقت به روش صحیح درمان پی خواهیم برد، مانند روش اصلاح تغذیه در لژیون جونز که شاهد نتایج بسیار خوب و بدون بازگشت این روش بودهایم؛ پس نتیجه میگیریم راهحل موفق کاهش وزن در ابتدا همان شناخت و تشخیص است؛ یعنی متقاعد کردن بدن که با اجرای روش صحیح غذایی، بدن به طور آگاهانه و هوشمند چربیها را بیرون میریزد.
در مسائل مختلف مانند اعتیاد، ترک سیگار، تغذیه و انواع بیماریها باید خوب تشخیص دهیم. همچنین اگر به این تشخیص و باور رسیده باشیم که چرا پول، ملک و مال پسانداز میکنیم؛ یعنی قابلیت درک و تشخیص خوب را از بد پیدا کردهایم تا بتوانیم اموال خود را به صورت هدفمند هزینه کنیم.
بنابراین باید شناخت داشته باشیم؛ اگر امروز همسر یا فرزندمان در کنگره۶۰ به درمان رسیده و من نیز از اینجا بود که تاریکیها را پشت سر گذاشته و به روشناییها رسیدهام، بر خود واجب بدانم برای هر شخصی که روزی با تمام تاریکیهایش در این مکان مقدس پا میگذارد، بستری هر چند ناچیز فراهم کنم.
ما در کنگره۶۰ شاهد این هستیم که همسفران و مسافران پس از گذار از تاریکیها در طی سفرشان سخاوتمندانه از هر آنچه اندوخته دارند در حد سرداری، دنوری و پهلوانی هزینه میکنند و این همان تشخیص عمیق و درست است.
اغلب رهجویان مشتاق علم و آگاهی کنگره پس از مدتی که از سفرشان میگذرد و از جهل و ناآگاهی به سمت روشنایی هدایت میگردند، بیشتر مشتاق به کسب علم و مطالعه در زمینه جسم، روان و جهانبینی میشوند و امروز شاهد ادامه تحصیلشان در زمینههای روانشناسی و شاخههای گسترده آن هستیم. این همان شناخت و تشخیص درست و به جا میباشد.
«آبروی علم به عمل آن است.» همه میدانیم که تمدن کهن از بطن ایران بوده و این را دانشمندان و مشاهیر علمی ایرانی از گذشته تا به امروز ثابت کردهاند.
نویسنده: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر فروغ (لژیون سوم)
ویراستار: همسفر سوده رهجوی راهنما همسفر عذری (لژیون دهم)
ارسال: همسفر مرضیه خدمتگزار سایت
رابط خبری: همسفر طاهره مرزبان خبری
همسفران نمایندگی صالحی
- تعداد بازدید از این مطلب :
113