سیدی نامه (8)
بشکافید آنچه شکافتنی نیست. در دل سنگ بروید و ترکیبها را جدا نمائید. این سیدی مربوط به بیماریهای جسمی میباشد که مهندس دژاکام در کنگره بین المللی آمریکا درباره آن سخنرانی کرده است. بر خلاف پزشکان، محققان و درمانگران که معتقد بودند بیماری اعتیاد یک بیماری روانی است، در کنگره ۶۰ دریافتیم که اعتیاد یک بیماری روانی و جسمی است.5 درصد بیماریها مربوط به عکس العملهای آشکار و 9۵درصد مربوط به عکس العمل های پنهان بیماری است. به دلیل ناشناخته بودن عکس العمل های پنهان بیماری، محققان و پزشکان معتقد بودند که ۹۵ درصد بیماری مربوط به بخش روان انسان میباشد اما درکنگره ۶۰ دریافتیم که ۹۵ درصد بقیه بیماری هم مربوط به جسم انسان است، که با روش DST جسم به تعادل می رسد و شخص درمان میشود.
درکنگره ۶۰ مشاهده شده افرادی که قبلاً بیماریهای دیگر هم داشتند بعد از درمان بیماری آنها به طور کامل یا نسبی درمان شده است. پس ما به نتیجه میرسیم که الگوها بسیار مهم میباشند.
الگو یا مدل قوانینی است که با استفاده از آن میتوان هر قسمتی از چیز را تولید کرد. مانند همه پزشکان که برای سرماخوردگی از یک الگوی درمان استفاده میکنند، مثلاً آنتیبیوتیک یا از داروهای مشخص دیگر. در اینجا ماهم برای درمان سایر بیماریها که پایه و اساس اکثر آنها در اثر ایجاد عدم تعادل در سیستم ایکس به وجود میآید و در صورت بازسازیِ سیستم ایکس با استفاده از روش DST و با استفاده از دارویOT و مثلث DOD درمانپذیر هستند.
در سرطان سینه و جلوگیری از پخش سرطان که متاستاز نامیده میشود؛ یعنی رگ زایی غده سرطانی . وقتی توده سرطانی ساخته میشود غده با ایجاد رگ سازی بیماری را به سایر بخشهای بدن منتشر میکند. با روشDST و مثلث DOD میتوان از این عملکرد بیماری جلوگیری کرد. این بیماری مربوط به بیان ژنها میشود. بیان ژن یعنی فرآیندی که در آن اطلاعات درون ژن استفاده میشود تا یک محصول کاربردی از آن به دست بیاید. این بیماری بر اساس از تعادل خارج شدن بیان ژنها ایجاد میگردد و از الگویDST میتوان از متاستاز و پخش بیماری جلوگیری کرد و به درمان رسید.
برداشت از سیدی: مرزبان خبری همسفر فریده
تایپ: رابط خبری همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر سهیلا (لژیون دوم)
ویرایش: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سهیلا (لژیون دوم) خدمتگزار سایت
ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون سوم) خدمتگزار سایت
همسفران نمایندگی ایران
- تعداد بازدید از این مطلب :
122