دوازدهمین جلسه از دوره بیست و هفتم سری کارگاههای آموزشی کنگره ۶۰ نمایندگی عطار نیشابوری ویژه مسافران در روزهای یکشنبه با استادی: همسفر بهزاد و نگهبانی: مسافر وحید و دبیری: مسافر هادی با دستور جلسه «دیسپ و وادی نهم و تأثیر آن روی من» در تاریخ ۶ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان بهزاد هستم همسفر، دستور جلسه این هفته دیسپ و وادی نهم هست و جناب مهندس در دو هفته متوالی دیسپ را قراردادند و این مشخصکننده اهمیت و ارزش دیسپ هست. من مدت دو سال از دیسپ هرروزه استفاده میکنم. هم بهصورت ناشتا و هم در دوره درمانی جونز همراه با سالاد قبل از ناهار استفاده میکردم. از خواص دیسپ میتوان به درمان مشکلات گوارشی و ترش کردن اشاره کرد. چند سال این مشکلات را همراه داشتم، همواره پزشک به من دارو میداد اما بعد از مدتی اثر آن از بین میرفت و تأثیری روی بدن من نداشت با مصرف دیسپ همه این مشکلات رفع شد.
در مصرف مواد غذایی بستهبندی، یک سری مواد نگهدارنده (سم) با ورود به بدن باکتریهای مفید را از بین میبرند و سیستم ایمنی را ضعیف میکنند و مشکلات رودهای ایجاد میکنند؛ اما با مصرف دیسپ باکتریهای مفید به بدن ما منتقل میشود و با انتقال به معده مشکلات گوارشی ما حل میشود. با مصرف دیسپ دیگر از نفخ، دلدرد، بوی بددهان و هضم نشدن غذا خبری نیست، چون با مصرف دیسپ اسید معده را تقویت میکند و هضم غذا کاملاً اتفاق میافتد.
از خواص دیسپ میتوان در چربی زدایی رگها و جلوگیری سکته قلبی یادکرد؛ و در ادامه ما با مصرف نکردن سبزیها و میوهجات و خوردن نوشابه بدن خود را اسیدی میکنیم و این باعث میشود که بدن تعادل خود را از دست بدهد و برای تأمین کلسیم از استخوان خارج نماید و این امر باعث پوکی استخوان میشود اما دیسپ از اسیدی شدن جلوگیری میکند بدن را متعادل میکند.و در ادامه از خواص ضد باکتری و ضد اسیدی دیسپ و در جلوگیری از ابتلا به بیماریهای عفونی و آنفولانزا و تقویت سیستم ایمنی بدن و درمان کبد چرب و درمان کمخونی و کمبود آهن خصوصاً در (بانوان) یادکرد.
پیام وادی نهم نقطه تحمل است و این وادی برای کسی کاربرد دارد که بخواهد از صفتهای منفی خودش فاصله بگیرد و این وادی از تغییر و بالا بردن پذیرش و انجام ندادن ضد ارزشی صحبت میکند در ادامه در کتاب ۱۴ وادی اشاره میکند که بذر نیکو یا تخم یا دانه خوب بکارید بذر همان افکاری است که در ذهن ما تولید میشود و به آنها توجه میکنیم و انرژی میدهیم، با این امر باعث میشود که به تجربه تبدیل بشوند.
افکار در ذهن تولید میشوند و ما فقط قادر هستیم که به افکار منفی توجه نکنیم و همراه آنها نشویم و به هر چه توجه کنیم و احساسش کنیم به تجربه تبدیل میشود. ذهن با تغییر مخالف است و دنبال نقطهی امن میگردد تا چالشی نداشته باشد، یا دائماً درگذشته، یا در آینده ما را میبرد و در این صورت زمان حال را از دست میدهیم و انرژی ما کم میشود. ما باید شناخت پیدا کنیم تا بتوانیم این وادی را کاربردی کنیم ممنون که به حرفهای من گوش کردید.
تایپ و نگارش: مسافر احمد لژیون چهارم
عکاس: مسافر جواد لژیون دوازدهم
- تعداد بازدید از این مطلب :
251