English Version
This Site Is Available In English

بسته شدن پرونده اعتیاد در کنگره ۶۰ با روش DST

بسته شدن پرونده اعتیاد در کنگره ۶۰ با روش DST

جلسه سیزدهم از دوره ششم کارگاه‌های آموزشی مجازی همسفران نمایندگی سهروردی اصفهان با استادی راهنمای ویلیام همسفر زهره با دستور جلسه «DST و تجربه من از سایر روش‌ها» روز شنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۳ برگزار شد.


سخنان استاد:

«همه انسان‌ها تصور می‌کنند بهترین راه کوتاه‌ترین راه است؛ درنتیجه به‌درستی یا نادرستی آن توجه‌ ندارند، راهی را می‌روند که زودتر به خواسته‌های خود برسند؛ لذا مشق‌هایشان همیشه ناتمام و بی‌محتوا می‌ماند؛ غذای نیمه‌پخته یا خام قابل‌خوردن نیست.» متد DST صرفاً فقط برای درمان اعتیاد نیست؛ بلکه کاربردهای فراوانی دارد و با استفاده از این روش می‌توان بسیاری از بیماری‌های روحی، روانی و جسمی را نیز درمان کرد؛ کما این‌که امروز مشاهده می‌کنیم مهندس حسین دژاکام با این روش در حال تحقیق بر روی درمان بیماری‌های لاعلاج هستند و به قول ایشان پرونده اعتیاد برای کنگره۶۰ بسته‌شده است. متد DST علمی‌ترین و مدرن‌ترین متد در سطح جهان برای درمان اعتیاد است که با ترک سنتی و سایر روش‌ها کاملاً متفاوت است.

در این روش با استفاده از داروی اپیوم و دوز مناسب (اندازه مناسب) که در کنگره به‌نام مثلث DOD مشهور است هر نوع اعتیاد به هر نوع ماده مخدر قابل‌درمان است که این روش حدوداً یازده ماه زمان می‌برد. متد DST سیستم ایکس را کاملاً بازسازی کرده و باعث می‌شود مواد بیوشیمی بدن (دوپامین، سروتونین، انکفالین، دینورفین و ...) که در اثر مصرف مکرر مواد مخدر از حالت طبیعی خود خارج‌شده‌اند، به حالت طبیعی بازگردند؛ درنتیجه شخص مصرف‌کننده به‌صورت قطعی درمان شود.

در ضمن بر اساس تحقیقات انجام‌گرفته در جمعیت احیای انسانی کنگره۶۰ بیماری اعتیاد یک بیماری اپی‌ژنتیک است‌ که به‌وسیله متد DST ژن‌هایی که از تنظیم خارج یا به‌اصطلاح Diss regular شده‌اند به حالت اصلی خود بازمی‌گردند؛ بر این اساس مشاهده‌شده افرادی که قبل از ورود به کنگره دچار بیماری‌های جسمی دیگری نیز بوده‌اند در هنگام سفر، بیماری آن‌ها نیز درمان شده است. در متد DST مثلث جسم، روان و جهان‌بینی به درمان و درنتیجه به تعادل می‌رسند. مهندس حسین دژاکام جسم و روان را مانند سوار و سوارکار می‌دانند که باید باهم متعادل باشند.

با متد DST جسم مصرف‌کننده بازسازی می‌شود و هم‌زمان روان و جهان‌بینی او درمان می‌شود و این یعنی درمان واقعی انجام‌شده است. وقتی مواد مخدر از بیرون مصرف می‌کنیم، تولیدکننده‌های مخدرهای درونی مشکل پیدا می‌کنند و ما نمی‌توانیم سوخت لازم را از آن‌ها بگیریم و سم‌زدایی نیز به همین صورت است‌ که می‌آییم بدن را از مواد تخلیه می‌کنیم و این کار مشکلات دیگری برای شخص ایجاد می‌کند؛ مثل پارکینسون و مسائل دیگر. اگر روش درمانی درست نباشد مانند این است که سلول‌ها در حال جنگ بوده و ما سلاح را از آن‌ها بگیریم و هم‌زمان باید با ویروس‌ها و میکروب‌ها بدون سلاح بجنگند و قطعاً اگر سلول‌ها در این مبارزه شکست بخورند، شخص به بیماری‌های بدتری دچار می‌شود؛ ولی در متد DST که مهندس حسین دژاکام آن را بررسی و پایه‌گذاری کردند که هم جسم تقویت می‌شود و هم روان و جهان‌بینی و یک سیستم قوی ایجاد می‌شود.

مواد مخدر سم نیست. یکی از مقالات کتاب «چهارده مقاله»، مقاله سم نزدایی است که آقای مهندس حسین دژاکام در آن به‌شدت مخالفت کردند که درواقع یک شخص مصرف‌کننده را مار نگزیده که بخواهیم او را سم‌زدایی کنیم. در سم‌زدایی بین شش تا هشت ساعت داروهایی وارد بدن می‌کنند و می‌گویند بعدازاین هشت ساعت که شما بلند می‌شوید، دیگر هیچ مواد مخدری در بدن شما نیست و دیگر پاک پاک می‌شوید و تا دو یا سه ماه باید قرص‌هایی مثل نالتروکسون و ... بخورند؛ درواقع قرص‌های نالتروکسون یک قرص آنتاگونیست هستند که روی گیرنده‌های اپیوئیدی می‌نشینند و اجازه نمی‌دهند که مثلاً مواد مخدر جذب و وارد بدن شود و درنهایت بیمار باید یک احساس بیزاری و تنفر از مواد مخدر بگیرد؛ ولی در عمل می‌بینیم که چنین اتفاقی نمی‌افتد و بسیار هم روش خطرناکی است و خیلی از اوقات منجر به مرگ فرد می‌شود. فرد نالتروکسون را مصرف می‌کند؛ ولی مجدداً شروع به مصرف مواد مخدر می‌کند.

روش‌های دیگر ترک و باورهای غلط که درباره مواد مخدر است، هر زمان که این روش‌ها با متد DST در کنار همدیگر مقایسه شود، پی به کامل بودن درمان با متد DST خواهیم برد. سم‌زدایی و قطع سریع مواد مخدر مخصوصاً خانواده تریاک، باعث ایجاد شوک مخرب در فرد مصرف‌کننده می‌شود؛ مخرب‌ترین این شوک‌ها در کسانی اتفاق می‌افتد که URD کرده‌اند. آقای مهندس حسین دژاکام می‌فرمایند: «بعضی‌اوقات یک واژه غلط یا یک تعریف غلط میلیون‌ها نفر را به نابودی می‌کشاند»؛ ایشان می‌فرمایند: «مواد مخدر سم نیست که بخواهند فرد مصرف‌کننده را سم‌زدایی کنند؛ ولی این واژه ضربه بسیار زیادی را وارد کرده و باعث شده است که دانشمندان و اندیشمندان این اندیشه غلط را داشته باشند و بخواهند راه‌حلی پیدا کنند.» کنگره۶۰ معتقد است که مواد مخدر برای انسان‌های سالم که مصرف‌کننده نیستند، سم تلقی می‌شود؛ ولی برای افرادی که مصرف‌کننده هستند دیگر سم تلقی نمی‌شود و این اشتباهی بارز است که افراد معتاد و مصرف‌کننده مواد مخدر را سم‌زدایی می‌کنند.

بنیان کنگره۶۰ می‌گوید: «مصرف‌کنندگان را مار نگزیده که بخواهیم سم‌زدایی کنیم. این سم‌زدایی برای افراد سالم است که سابقه مصرف هیچ نوع مواد مخدر یا قرصی را ندارند و وقتی مواد مخدر استفاده می‌کنند به حالت مرگ می‌افتند و باید فوراً سم‌زدایی شوند؛ در غیر این صورت جان خود را از دست خواهند داد؛ درحالی‌که مواد مخدر، برای افراد مصرف‌کننده این مواد مخدر حکم دارو را دارد و اگر به جسم آن‌ها نرسد، دچار اختلالات و مشکلات می‌شوند؛ زیرا آن‌ها مواد مخدر بیرونی را جایگزین مواد شبه افیونی طبیعی بدن خود کرده‌اند و اگر مواد به آن‌ها نرسد، حالشان دگرگون و خمار می‌شوند و سیستم فیزیولوژی آن‌ها به هم می‌ریزد. این افراد با واردکردن مواد مخدر از بیرون به داخل بدن و جایگزین کردن آن به‌جای مواد شبه افیونی درون بدن باعث شده‌اند که دیگر تولیدکنندگان مواد شبه افیونی بدن کار نکند و از کار بیفتد و سیستم ایکس دچار اختلال شود و از تعادل طبیعی خود خارج شود؛ لذا فرد مصرف‌کننده نیازمند آن‌ است که با مواد مخدر که از بیرون وارد بدن خود می‌کند نیازهای بدن خود را برطرف کند.»

باوجود تمام این اطلاعات و آگاهی که در مسیر چندساله کنگره۶۰ به دست آورده‌ام، خدای بزرگ را هزاران بار شکر می‌کنم که اگر با این مکان آشنا نشده بودیم امکان چه اتفاق‌های خطرناکی برای مسافر من وجود داشت؛ اتفاق‌هایی که فقط براثر این‌که می‌خواستیم کوتاه‌ترین و سریع‌ترین راه را برویم و براثر ناآگاهی و شناختی که از اعتیاد، مواد، جسم و روش درمان نداشتیم، ممکن بود اتفاق‌های غیرقابل جبرانی برای مسافر من رقم بخورد. با ترک‌های متعدد مانند کمپ، متادون، سم‌زدایی، قرص B۲، مشاوره، روان‌درمانی، قرص‌های اعصاب و روان و آرام‌بخش فقط و فقط شاهد آب شدن مسافر خود بودم و کوچک‌ترین تأثیری را نه در جسم و نه درروان و خلق‌وخوی او شاهد نبودم؛ همه‌چیز موقتی و کوتاه‌مدت بود؛ اما با معجزه متد DST و داروی اپیوم از همان روزهای سفر اول تغییرات جسم و روان کاملاً مشهود بود. به امید از بین رفتن تمامی روش‌های غلط درمان اعتیاد و این‌که کنگره۶۰ و متد DST به‌زودی جهانی شود و همه مصرف‌کنندگان بتوانند برای درمان خود از این روش بی‌نقص استفاده کنند و به‌سلامت برسند.

رابط خبری: مسافر فاطمه (ف) رهجوی راهنما مسافر فریبا (لژیون ویلیام وایت)
عکاس خبری: همسفر محبوبه رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون اول)
ارسال: راهنمای تازه واردین همسفر مریم
همسفران نمایندگی سهروردی اصفهان

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .