هفتمین جلسه از دوره نهم سری کارگاههای آموزشی - خصوصی خانمهای مسافر و همسفر نمایندگی شیروان، با استادی راهنما مسافر ناهید، نگهبانی مسافر سحر و دبیری مسافر شهین با دستور جلسه "دانایی، دانایی مؤثر و سواد" روز دوشنبه ۵ شهریورماه ۱۴۰۳ رأس ساعت 11:30 آغاز به کار نمود.
سخنان استاد:
سلام دوستان ناهید هستم یک مسافر
دستور جلسه این هفته؛ «دانایی، دانایی مؤثر، سواد» است. ما برای درمان اعتیاد به کنگره میآییم. مثلث درمان شامل سه ضلع جسم، روان، جهانبینی است.هر رهجویی در کنگره باید این مثلث را بیاموزد. جسم را که سالها تخریب کرده بودم، با سفر ۱۰ الی ۱۱ماهه بازسازی میکنم، روان و جهانبینی در کنار جسم به تعادل میرسد.
بهقولمعروف عقل سالم، در بدن سالم است. هرچه انسان جسمش سالمتر باشد، آرامش بیشتری دارد که این آرامش از چهرهاش نمایان میشود.ضلع سوم جهانبینی است. جهانبینی فقط با گرفتن آموزش و رسیدن به دانایی و اجراییکردن آموزشها و رسیدن به دانایی مؤثر صورت میگیرد.
من در سفر دوم با آموزشدیدن بیشتر، نیاز به بالابردن جهانبینیام دارم. قبلاً پردهای جلوی چشهایم بود که باعث میشد حقایق و مشکلات را درک نکنم و نبینم. اما وقتی وارد کنگره میشوم و شروع به گرفتن آموزش میکنم، این پرده برداشته میشود و دنیا و مشکلاتش را میبینم. آن موقع است که با گرفتن آموزش و اجراییکردن آن، میتوانم به بر مشکلات غلبه کنم و به حال خوش برسم.
دانایی با سواد کاملاً متفاوت است. چون آنقدر آدمهای باسواد داریم که دکتر و مهندس هستند؛ ولی متأسفانه مواد هم مصرف میکنند. پس سواد ربطی به دانایی ندارد. دانایی یعنی آگاهی، یعنی شناخت علم زندگی. ما باید خیلی قدردان باشیم که عضوی از کنگره هستیم و علم زندگی و شناخت خود را فرامیگیریم.
مثلث دانایی سه ضلع دارد؛ تفکر، تجربه، آموزش و مقابل آن مثلث جهالت؛ ترس، ناامیدی، منیت است. من ناهید باید خیلی مراقب خودم باشم و قبل انجام هر کاری، تفکر کنم، از ضدارزشها دوری کنم تا به دانایی مؤثر و آرامش برسم.
تایپ: مسافر شهین - نمایندگی شیروان
ویرایش: راهنما مسافر ناهید - نمایندگی شیروان
بازبینی و ارسال: همسفر فاطمه
- تعداد بازدید از این مطلب :
357