English Version
This Site Is Available In English

اتوفاژی؛ یعنی خودخوری سلول

اتوفاژی؛ یعنی خودخوری سلول

در آیین ما مسلمانان، ماه زیبایی هست به نام ماه مبارک رمضان که این ماه را به مهمانی خداوند تشبیه می‌کنیم. ماه رمضان پرخیروبرکت‌ترین ماه‌ها است. جناب آقای مهندس دژاکام در ماه مبارک راه درمان اعتیاد به روش DST را کشف کردند. آقای مهندس در «سی‌دی الهام از رمضان» اشاره می‌کنند: «من کارشناس مذهبی نیستم و فقط این ماه را از جهت کار خود بررسی می‌کنم». آقای مهندس دژاکام می‌فرمایند: «این ماه معلم خوبی است برای کسانی که می‌خواهند تزکیه و پالایش کنند و از اعماق تاریکی‌ها به سمت روشنایی‌ها قدم بردارند».

از زمانی که کنگره تأسیس شد در این ماه همیشه مراسمی داریم و در کلیه شعب بچه‌ها مراسم افطاری دارند، اگر کسی هم روزه نگیرد، ولی در شعبه بر سر سفره کنار روزه‌داران حضور داشته باشد، حالت خوبی در کنگره است.

دیدگاه ما اعضای کنگره از این ماه به‌عنوان ماه تربیتی است. ما انواع و اقسام روزه را داریم. روزه خوردن و آشامیدن، یک نوع دیگر روزه سکوت است که در کتاب کلام‌الله شریف به حضرت مریم گفته می‌شود سه روز با هیچ‌کسی صحبت نکنید که این یک نوع روزه است. ممکن است روزه نخوابیدن باشد، نخوردن گوشت باشد، نخوردن برنج باشد و ممکن است روزه مصرف‌نکردن مواد مخدر باشد یا مصرف‌نکردن یک نوع دارو در متد DST.

مسافران کنگره ۶۰ روزه مواد می‌گیرند. کسی که وارد سفر DST می‌شود روزه می‌گیرد. فاصله وعده‌های مصرفی ۸ ساعت به ۸ ساعت است که این کار به‌مراتب از روزه خوردن و آشامیدن هم سخت‌تر است. چون در روزه معمولی سحر و افطار هر چقدر که دوست داریم غذا میل می‌کنیم؛ اما در روزه DST صبح یک مقدار مشخص می‌توانند مصرف کنند، در افطار هم یک مقدار مشخص که این به‌مراتب هم سخت‌تر است.

مطلب دیگری که ما از روزه‌گرفتن برگرفتیم مسئله اتوفاژی است؛ سیستم اتوفاژی توسط دانشمند ژاپنی مطرح شد که «اتو به معنی خود و فاژی به معنی خوردن» است؛ یعنی خودخوری سلول. سلول‌های ضعیف و سرطانی و از رده خارج‌شده که در بدن مشکل ایجاد می‌کنند، اگر مواد غذایی به بدن کم برسد بعد از دوازده ساعت خورده می‌شوند و از مواد اولیه آن‌ها سلول‌های جدید تشکیل می‌شود.

درواقع کاری است که در دین اسلام با نام روزه‌داری بیان شده و به بدن در سی روز استراحت داده می‌شود در دریافت مواد غذایی. فرصت بازیافت سلولی داده می‌شود تا بدن به پالایش برسد. این نیز از موهبت‌های الهی است و به طور تدریجی در سی روز، سلول‌های ضعیف و بیمار توسط سلول‌های تازه از بین می‌روند و بازیافت می‌شوند و در بدن انقلاب بزرگی صورت می‌گیرد.

موضوع بعدی تفکرات و اندیشه انسان است. اگر عمل اتو فاژی به‌خوبی انجام شود، ولی از نظر تفکر و اندیشه تغییر نکنیم اثر مطلوبی برای جسم نخواهد داشت. چون بسیاری از بیماری‌های جسمی در اثر تفکرات منفی است. مانند فرد مصرف‌کننده که اگر فقط داروی OT مصرف کند، ولی جهان‌بینی کاربردی نداشته باشد، درمان او کامل نشده است. پس اتوفاژی می‌تواند هم جسمی و هم روانی باشد.


نویسنده: همسفر سحر رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون هشتم)
رابط خبری: همسفر فرشته رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون هشتم)
ویراستار: همسفر شهرزاد رهجوی راهنما همسفر مرجان (لژیون پنجم)
ارسال: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر راضیه (لژیون دهم)
همسفران نمایندگی ابوریحان

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .