English Version
This Site Is Available In English

درختان گاز های سمی و مضر مثل دی اکسید کربن را می گیرند و به اکسیژن تبدیل می کنند

درختان گاز های سمی و مضر مثل دی اکسید کربن را می گیرند و به اکسیژن تبدیل می کنند

 

 

جلسه‌ یازدهم  از دوره‌ بیست‌و پنجم کارگاه‌های آموزشی خصوصی مسافران کنگره ۶۰؛ نمایندگی اروند آبادان، با استادی مسافر حسین، نگهبانی مسافر میثم و دبیری مسافر محمد‌‌حسن با دستور جلسه « هفته درختکاری » سه شنبه ۸ اسفند ماه ۱۴۰۲ رأس ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

از نگهبان جلسه آقا میثم و دبیر ایشان آقا محمد حسن تشکر می‌کنم که اجازه دادند در این جایگاه بنشینم و خدمت کنم و آموزش ببینم‌.

 در مورد دستور جلسه که هفته درختکاری است باید عرض کنم که دنیایی که در آن زندگی می‌کنیم چیز زیادی از آن نمی‌دانیم اما در همین حد کمی می‌دانیم زمین یکی از زیباترین مکان‌هایی است که خداوند برای زندگی موجودات و انسان خلق کرده است‌. زمین سیاره بسیار کوچک در منظومه شمسی است و منظومه شمسی نقطه کوچکی از کهکشان راه شیری و کهکشان راه شیری نقطه بسیار کوچکی در بین میلیاردها کهکشان دیگر می باشد. اما انسان‌ها از زمانیکه زندگی بر روی زمین را آغاز نمودند شروع به خسارت زدن و تخریب این سیاره کردند که جناب آقای مهندس در سی دی عقبه به زیبایی بیان کردند و آیه شریفه /( إن الانسان لفی خسر ) به همین موضوع اشاره دارد که انسان دائم در حال خسران و آسیب زدن است و یکی از مصادیق بارز آن تخریب جنگل‌ها و اکو‌سیستم است‌. اکسیژنی که ما تنفس می کنیم توسط درختان تولید می شود و اگر جنگل و درختان نباشند کار ما تمام است‌. 

درختان گاز های سمی و مضر مثل دی اکسید کربن را می گیرند و به اکسیژن تبدیل می کنند و درختان ریه‌های زمین هستند و در اصل ریه‌های ما هستند. 

از دیگر مواهب درختان سایه آنهاست که گاهی اوقات در تابستان زیر سایه درختی استراحت می کنیم و از میوه آن می‌خوریم و بعد با یک میخی روی تنه همان درخت یادگاری می‌نویسیم که آقای مهندس می‌فرماید که این ناسپاسی است. در قرن‌های گذشته بدلیل ناسپاسی از طبیعت و استفاده بی رویه از چوب درختان برای مصارف عمومی‌، تغییرات اقلیمی رخ داده است که مهمترین آنها مثل طوفان‌ها‌، سیل‌ها‌ و گرم شدن بی‌سابقه زمین که باعث ذوب شدن برف‌ها در قطب شمال و جنوب گردیده که همگی از موارد حذف تدریجی و خاموش قطع درختان است و این کار باعث گردیده که گازهای گلخانه‌ای تولید شود . گازهای گلخانه‌ای از گازها و دودهای ناشی از کارخانجات و خودرو‌ها تولید می‌شود و یک لایه دود و گاز مثل ابر در سطح جو زمین تشکیل می‌دهد و نور خورشید موقع تابش به زمین بخشی از آن منعکس می‌شود و به آسمان می‌رود و اگر نوری که به آسمان منعکس می شود به این لایه برخورد کند و دوباره به زمین بر‌می‌گردد و باعث گرم شدن زمین می‌گردد و اگر تعداد درختان در زمین زیاد شود گازهای مضر را تصفیه می کنند و به اکو سیستم کمک زیادی خواهد کرد. برای همین جناب آقای مهندس به درختکاری اینقدر اهمیت می‌دهند و یک نکته دیگه هم بگویم که درختکاری در کنگره با بقیه جاها متفاوت است و به قول استاد برزو در برخی ارگان‌ها خیلی هم خرج می کنند و درخت می‌کارند ولی در حفظ آن تلاش نمی کنند ولی در کنگره بعد از کاشت درخت به حفظ و نگهداری آن اهمیت می دهند . ممنونم که به صحبت های من گوش دادید.

تایپ: مسافر حسین لژیون چهارم

ارسال مطلب: مسافر محمود لژیون هفتم 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .