English Version
This Site Is Available In English

پیشگامان درمان سیگار، اسطوره های خستگی ناپذیر، خدمتگزارانی بی منت و توقع

پیشگامان درمان سیگار، اسطوره های خستگی ناپذیر، خدمتگزارانی بی منت و توقع

سلام دوستان مظفر هستم مسافر، با ۲۵ سال تخریب وارد کنگره شدم، با مصرف انواع آنتی ایکس ها، آخرین آنتی ایکس مصرفی ۷ گرم شیره،کشیدنی و خوراکی، مدت دوازده ماه سفر کردم به روش dst، داروی درمان شربت اوتی، به راهنمایی مسافر عباس از لژیون ۲ شفا مشهد، ورزش در کنگره شنا، رهایی ۱۲ روز. 

دلنوشته در باب لژیون ویلیام وایت

پیشگامان لژیون ویلیام و درمان سیگار: اسطوره های خستگی ناپذیر، خدمتگزارانی بی منت و توقع.

ترک سیگار یکی از چالش‌های زندگی است که بسیاری از افراد به دنبال راهکارهای موثر برای موفقیت در این مسیر پیچیده هستند. در سالهای گذشته، یک گروه خاص در درمان سیگار با عنوان لژیون ویلیام وایت توسط مهندس دژاکام پایه گذاری شد پس از آن، اساتیدی بزرگ و آگاه، با قلبهایی از جنس طلا، پرچم درمان را در دست گرفته و مسیر را ادامه داند تا این لژیون، دوام پیدا کرده و به ثمر بنشیند. بدون شک، کنگره 60 بدون از خودگذشتگی و تلاش های اساتیدی چون شما عزیزان، هرگز حرمت و اعتبار امروز خودرا نمی داشت.

این عزیزان، از جمله بذرهای نیکوئیی بودند که به درختانی تنومند تبدیل شده، در زمین ریشه های عمیق دوانده و به ثمر نشستند تا از این ثمره، بذرهای نیکوی دیگری نیز تکثیر یابد و تضمین کننده دوام و پایداری لژیون ویلیام وایت باشد. این اساتید، نمونه صادق عمل بدون نقص در کنگره 60 و لژیون ویلیام می باشند

اساتید لژیون ویلیام، با استفاده از آموزش های ناب کنگره 60 و ارائه این آموزش‌ها به افرادی که خواستار رهایی از بند مصرف سیگار و ناس هستند یاری می رسانند.. این آموزش‌ها به مسافران ویلیام کمک می‌کنند تا در هر لحظه از پروسه درمان نیکوتین و ناس، با قدرت و اطمینان به جلو بروند و سلامتی و آرامش را به خود و خانواده هایشان هدیه نمایند.

در این لژیون، از متد DST و آدامس نیکوتین، برای درمان مصرف سیگار و ناس بهره گرفته می شود که مختص کنگره 60 و از ابداعات مهندس دژاکام می باشند. این اساتید با ارائه آموزش ها و تجربیات شخصی خود نشان می‌دهند که ترک سیگار امکان‌پذیر است و هر فردی می‌تواند به عنوان یک قهرمان از این مبارزه بیرون آمده و زندگی بدون مصرف سیگار و ناس را تجربه نماید.

لژیون ویلیام وایت، با ارائه راهکاری نو و کارآمد، تحولی در زندگی افراد در زمینه ترک مصرف سیگار و ناس به ارمغان آورده است بطوریکه اشخاص تازه وارد در این لژیون در یک بازه زمانی حداقل 10 ماهه، علاوه بر قطع مصرف سیگار و ناس و رسیدن به درمان، آموزش های بسیار زیادی در زمینه های مختلف از جمله افزایش توانائی های فردی درکنترل استرس و بالابردن سطح کیفی زندگی و رسیدن به حال خوب را دریافت می کنند.

 سلام و درود خداوند بر اساتید پرافتخار و بزرگی که با بهره گیری از علم کنگره 60، افراد را به سوی یک زندگی بدون سیگار هدایت کرده‌اند. به احترام این اساتید بی بدیل، از جای برخواسته، کلاه از سر برمی داریم و بابت سالها تلاش و از خودگذشتگی بی مثال این عزیزان ادای احترام می کنیم.

 

مرزبان خبری؛ مسافر رحیم

ارسال؛ مسافر محمدرضا لژیون هفتم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .