سلام دوستان مهدیه هستم همسفر
پیام فرق نگاه به من میآموزد که در هنگام برخورد با مشکلات نیمه پُر لیوان را ببینم نه نیمه خالی، مشکلات و سختیها را لعنت خداوند ندانم بلکه از آنها برای ساختن و رشد خود استفاده کنم. نوع نگاه هر انسانی بستگی به میزان دانایی او دارد، با فراگیری جهانبینی میتوان زاویه دید خود را به جهان درون و بیرون تغییر داد و برای رسیدن به آرامش و رهایی از نیروهای درون خود در جهت مثبت استفاده نمود.
وقتی انسانها در مسیر درست حرکت کنند خیر، برکت و خوبیها را دریافت میکنند ولی زمانی که در مسیر اشتباه و غلط حرکت کنند در بدیها و تاریکیها قرار میگیرند.
اعتیاد از کلمه عود میآید، لغت عود یعنی برگشت و عادت از برگشت سرچشمه میگیرد مثلاً شخصی عادت دارد هر روز بعدازظهر بخوابد، هر روز برگشت میکند و این کار را انجام میدهد پس این شخص هم اعتیاد دارد. اعتیاد در شخص معتاد هم همینگونه است، شخص معتاد همیشه برگشت میکند، کارهای ضدارزشی را انجام میدهد و روزبهروز از نور و روشناییها دور میشود. وقتی که سخن از شخص معتاد میآید به همراه آن کلمات و افکار منفی در ذهن دیگران نقش میبندد مثل دزدی، کلاهبرداری و... اما وقتی که همان شخص معتاد را با کلمه دیگری مانند مسافر عنوان کنیم برداشت دیگران نیز متفاوت است و دیگر خبری از آن افکار منفی نیست.
مسافر به معنای کسی است که در حال حرکت از یک مبدأ مشخص به مقصدی مشخص است یعنی به افرادی در کنگره۶۰ مسافر میگوییم که درحال حرکت از تاریکیها به سمت روشناییها، دوری از ضدارزشها و رسیدن به هدف مشخصی هستند.
همانطور که کلمات دارای بار منفی هستند اگر شخص در ذهن خود به افکار منفی آب و غذا بدهد به آنها قدرت و اجازه میدهد که او را از مسیر درست دور کنند ولی اگر افکار مثبت داشته باشد آنها قوی شده و باعث دگرگونی و تغییر شخص میشوند.
در تمام موجودات هستی تنها انسان است که میتواند به عقب برگردد چون دارای نفس اماره است پس این نفس انسان است که باعث میشود مسیر انسان تغییر کند و به سمت روشناییها و یا تاریکیها برود. در این مسیر انسان با استفاده از ابزارهایی خود را از مسیر درست دور میکند مانند رشوهدادن، تهمتزدن، مواد مخدر و... همچنین انسان با انجام ارزشها خود را در مسیر درست قرار میدهد پس اگر انسان بخواهد، میتواند با پیروی از فرامین الهی که همان انجام ارزشها و دوری از ضدارزشها است به سمت نور حرکت کند.

سلام دوستان سمیرا هستم همسفر
یکی از مشکلاتی که در اعتیاد و مواد مخدر وجود دارد، واژههایی هستند که بار منفی دارند مانند کلمه معتاد. انسانهایی هستند که درستکار و شریف بوده ولی به خاطر کلمه معتاد در وضعیتی قرار گرفتند که از ترسِ آبروی خود، از آمدن به مراکز درمانی خودداری نمودند. اعضای کنگره۶۰ برای فردِ معتاد، واژه مسافر را بهکار میبرند. کلمه مسافر نه تنها بار منفی نداشته بلکه بار مثبت را با خود حمل میکند؛ معتاد یعنی فردی که با روش اشتباه فقط میتواند مواد خود را قطع نماید و به تعادل نیز نمیرسد ولی مسافر یعنی فردی که در کنگره۶۰ با استفاده از روش درست، به درمان و تعادل رسیده است. حال میخواهیم فرق نگاه این دو را مقایسه کنیم.
معتاد میگوید: دیگران، دوستان و خانواده، من را معتاد کردند، اعتیاد درمان ندارد، حالم خوب نیست، وسوسه دارم، اگر یک مصرفکننده ببینم حالم خراب میشود، در این دنیا نمیشود زندگی کرد و هیچکس من را دوست ندارد.
مسافر میگوید: اعتیاد درمان دارد، همه اینها حالم را خراب نمیکند اگر صاف باشم همه چیز را صاف و اگر کج باشم همه چیز را کج میبینم، خودم را دوست دارم، دیگران را دوست دارم و در صراط مستقیم حرکت میکنم، اگر در افکار منفی و حسهای منفی باشم حسِ من نسبت به دیگران منفی شده و تکتکِ سلولهای جسم من به هم میریزد.
همه بدیها و خوبیها از خود ما شروع میشود، اگر مثبت باشیم، خود و دیگران را دوست داشته باشیم، فکر منفی نکنیم، تکتکِ سلولهای بدن حالشان خوب میشود و در این حالت چهره زیبا و خوشرو میشود، تمامِ دنیا و هستی مرا دوست دارند و لذتِ زندگی برای من چند برابر میشود. باید حس منفی را از خود دور کنیم تا بتوانیم از زندگی لذت ببریم.
آدمهای معتاد نه از سر دلخوشی بلکه از سرِ بدبختی و بیچارگی مواد مخدر مصرف میکنند پس ما نباید از کلمه معتاد استفاده کنیم. امیدوارم همه مسافرها به درمان برسند.

گردآوری: رابط خبری همسفر فاطمه لژیون راهنما همسفر فهیمه (لژیون سوم)
ویرایش: همسفر زهرا لژیون راهنما همسفر فهیمه (لژیون سوم)
ارسال: همسفر زهرا لژیون راهنما همسفر زینب (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی وکیلی
- تعداد بازدید از این مطلب :
854