از وادی اول تا چهارم کلیدی را به ما نشان میدهد که قفل افکار منفی و بیفایده را که باعث عذاب ما میشود باز کند و قدرت تفکر درست و سالم را به ما بدهد. وادی پنجم ما را به حرکت وامیدارد، یعنی باید تفکرات خود را از قوه به فعل درآوریم؛ وادی ششم فرماندهی عقل را به ما گوشزد میکند تا بتوانیم توسط عقل، تفکر و حس تصمیمات درستی را در زندگی بگیریم.
وادی هفتم به ما میگوید: «رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است؛ یکی یافتن راه و دیگری آنچه برداشت مینماییم». باید بدانیم اصل موضوع و بحث در این وادی پی بردن به حقیقت است و برای پی بردن به حقیقت به معنای تمام کلمات در تیتر وادی توجه کنیم. همانطور که در عنوان وادی آمده است سه مجهول داریم؛ رمز، راز و کشف که باید عقل توسط نیروهای خود مجهولات را کشف کند تا راه به ما نشان داده شود. برای وارد شدن به هر رمز و رازی اگر کلید آن را داشته باشیم به نتیجه بهتر و کاملتری میرسیم؛ پس متن وادی هفتم یک قانون است که در تمام سطوح زندگی ما حکمفرما است و میتواند در پیچیدهترین و سادهترین مسائل و موضوعات زندگی ما نقش داشته باشد و حقیقت همان قوانین الهی است که مثل فرمول ریاضی همیشه ثابت هستند؛ اما واقعیت چیزی است که نه درگذشته بوده و نه در آینده خواهد بود فقط در حال حاضر وجود دارد. تفاوت این دو باعث میشود انسانها همیشه بر سر دوراهی قرار بگیرند و انتخاب راه اشتباه باعث نابودی خود و خانوادههایشان میشود؛ پس برای انجام هر کاری ازهرجهت باید بررسی کنیم و به سود و زیان آن فکر کنیم و بدانیم که تلاش و کوشش بهتنهایی مهم نیست. باید بدانیم که آیا در مسیر درست قرارگرفتهایم یا نه؟ زیرا ما قبل از آشنایی با کنگره راههای زیادی را با هزینههای زیاد رفتهایم و همچنین با تلاش فراوان، اما مسافران ما نهتنها درمان نشدند بلکه باعث تخریبهای زیاد هم شدیم؛ زیرا ما راه درست را پیدا نکرده بودیم و راز درمان اعتیاد را نمیدانستیم.
کنگره ۶۰ کلید درمان اعتیاد که همان صورتمسئله اعتیاد میباشد را پیداکرده است و اگر بخواهیم به حقیقت درمان و یا تعادل برسیم باید از خردمندان باشیم.
همانطور که در وادی هفتم بیانشده است انسانها ازنظر تفکر و اندیشه به دو بخش تقسیم میشوند: یکی خردمندان و دیگری بیخردان. انسان خردمند میداند که کوتاهترین راه و ارزانترین راه، بهترین راه نیست و قبل از انجام هر کاری اول تفکر میکند؛ اما انسان بیخرد اول کاری را انجام میدهد و سخن میگوید بعد تفکر میکند؛ یا پشیمان میشود و یا راهی را میرود که بهجای مرغزار سر از مسلخ درمیآورد و نمیداند که حتی انرژی کیهانی هم بدون بها در اختیارش قرار گذاشته نمیشود، بنابراین یکی از مهمترین مسئلهها یافتن راه صحیح است.
راه یا صراط مستقیم همان رسیدن به هدف و مقصد با وضعیت مناسب است، مثل مصرفکنندگان و مسافرانی که در کنگره ۶۰ با متد DST به رهایی رسیدهاند. افرادی که راه کنگره ۶۰ را پیداکردهاند با قدم گذاشتن در این مکان در مسیری قرار میگیرند که میتوانند با گرفتن آموزشها توسط راهنمایان فداکار و سیدیها و نشریات، علم درست زندگی کردن را بیاموزند و در این مسیر آرامش، آسایش، تعادل، محبت، عشق به مخلوق و بخشندگی را برداشت کنند.
نویسنده: همسفر معصومه راهنمای تازهواردین
تایپ و ویراستار: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر الناز
رابط خبری: همسفر سمانه راهنمای تازهواردین
عکس و ارسال: همسفر زینب مرزبان خبری
همسفران نمایندگی حافظ
- تعداد بازدید از این مطلب :
1005