English Version
This Site Is Available In English

نوشتاری از مسافر رامین رهجوی کمک‌راهنما مسافر جواد در باب «درختکاری»

نوشتاری از مسافر رامین رهجوی کمک‌راهنما مسافر جواد در باب «درختکاری»

 

سلام دوستان رامین هستم یک مسافر.

درختان فواید بسیار زیادی دارند از جمله تولید اکسیژن و میوه، تصفیه هوا، جلوگیری از فرسایش خاک و پیشگیری از وقوع سیلاب در مناطقی که رودخانه‌های پرآب واقع شده‌اند.

همچنین درختان محل زندگی پرندگان هستند و علاوه بر این، به شهرها و جاده‌ها زیبایی می‌بخشند. آنها باعث کاهش آلودگی هوا می‌شوند و تأثیر بسیار زیادی بر افزایش شادی و نشاط در زندگی انسان دارند.

همان‌طور که در کنگره گفته می‌شود، ما از طبیعت آموزش می‌گیریم؛ بنابراین درختان نیز سرشار از آموزش هستند و ما می‌توانیم با نگاه‌کردن به آن‌ها آموزش‌های دریافتی را در زندگی خود کاربردی کنیم.

در وادی دوازدهم نکته‌ای که به ما یادآوری می‌شود عامل زمان است.

در این وادی یاد می‌گیریم که برای به‌دست‌آوردن خواسته‌های خود باید زمان را در نظر بگیریم. این معجزه زمان است که به امواج فرصت داد تا در طول زمان تغییر ماهیت دهند.

بهترین مثال برای درک این مسئله مقوله درختکاری است؛ همان‌طور که یک نهال بر اثر گذر زمان تبدیل به یک درخت تنومند می‌شود، میوه می‌دهد و هیچ‌گاه نمی‌تواند مقوله زمان را از روند رشد خود حذف کند، ما نیز همانند درختان برای انجام هر کاری باید عامل زمان را در نظر بگیریم و بدانیم که هرگز نمی‌توانیم آن را حذف کنیم.

بنابراین، هر فردی برای رسیدن به نتایج دلخواه خود بایستی زمان را با موفقیت سپری نماید و بداند که هیچ راهی برای حذف عامل زمان وجود ندارد. برای رسیدن به آخر هر امری، بایستی از مراحل تغییر و تبدیل عبور کنیم تا به مرحله نتیجه یا ترخیص برسیم. این مراحل در تمام سطوح زندگی ما مطرح است؛ پس در هر سطحی از زندگی که باشیم باید همانند نهال یا درخت این سه مرحله را طی کنیم.

ما نیز همچون درختان باید عمل کنیم؛ یعنی همان‌طور که با کاشتن بذر در خاک، تغییر به وجود می‌آید و مرحله تغییر بذر به نهال با گذشت زمان به انجام می‌رسد، سپس به یک درخت تنومند تبدیل می‌شود و مرحله تبدیل را پشت سر می‌گذارد؛ آنگاه هنگامی که ثمره می‌دهد و به بار می‌نشیند به مرحله نتیجه یا ترخیص رسیده است.

 

نویسنده: مسافر رامین از لژیون ۴ بنیان

ویرایش: مسافر حسین از لژیون ۹

ارسال: مسافر آرش از لژیون چهارم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .