آقای سعید نمکی با آنتیایکس تریاک وارد کنگره 60 شدند و به روش DST با داروی اوپیوم و با راهنمایی جناب آقای ترابخانی سفر کردند و اکنون نزدیک به 18 سال است که از دام اعتیاد آزاد و رها هستند. همچنین به روش DST و با آدامس نیکوتین، با راهنمایی استاد راهنمای کنگره 60 جناب مهندس دژاکام سفر نیکوتین انجام دادند و اکنون حدود 13 سال است که از بند سیگار آزاد و رها هستند.
ایشان جایگاههای گوناگون خدمتی را در کنگره 60 تجربه کردهاند و در حال حاضر دیدهبان ورزش کنگره 60 هستند. به بهانه هفته دیدهبان گفتوگویی با ایشان ترتیب دادهایم که توجه شما را به آن جلب میکنیم:
ضمن عرض تبریک مجدد و خیرمقدم خدمت شما، لطفاً بفرمایید یک دیدهبان چه وظایفی دارد؟
وظایف اصلی یک دیدهبان، دیدن، نظارت و بررسی مسائل شعب کنگره 60 و مطرح کردن آن مسائل در شورا با حضور نگهبان کنگره 60 یعنی آقای مهندس است. سپس در شورا نقطه نظراتی داده میشود تا درنهایت تصویب شده و به قانون برسد. هرکدام از دیدهبانها در بخش مشخصی خدمت میکنند و باید تمام انرژی و توان خود را در آن مقوله بگذرانند، مانند دیدهبان راهنماها و یا دیدهبان انضباطی، دیدهبان لژیونهای سردار، دیدهبان امورمانی کنگره 60 و... . همچنین بازدید از شعب وظیفه اصلی دیدهبانهاست که بایستی مرتب انجام شود و حضور داشتن در بین خدمتگزاران کنگره 60 باعث میشود که اگر در آن شعبه مسائلی وجود دارد تکرار و حل شود که البته ممکن است یادآوریاش برای آن خدمتگزاران مفید باشد. همچنین نظارت بر حضور افراد در جلسات، نحوه برگزاری جلسات، نحوه مشارکتها، شروع جلسه، ادامه جلسه، اینها همه نظارت میشود که شعب از خطمشی کنگره خارج نشوند. لازم است این مسئله را ذکر کنم که در ساختار کنگره 60 نیاز است آقای مهندس نسبت به نحوه ادامه و اجرای برنامههای کنگره نظارت کامل داشتهباشند و این نظارت، توسط دیدهبانها انجام میشود.
چه عواملی باعث قرار گرفتن شما در این جایگاه شده است؟
اولین عامل، حضور در کنگره 60 است. نهتنها من بلکه تمامی اعضای کنگره چه در قسمت همسفران و چه مسافران همه با یک عشق و علاقه خاصی در کنگره 60 هستند و همه ما تمام تلاشمان را میکنیم که بتوانیم یک جایگاه خدمتی در کنگره 60 داشته باشیم ولی باور کنید اصلاً در تفکر و در تخیلم جا نداشت و فکر نمیکردم که در جایگاه دیدهبانی قرار بگیرم ولی ممکن است به علت حضورم و آنچه در کنگره دیده بودم برای یک دورهای در کنگره بهعنوان دیدهبان خدمت کنم.
آیا زمانی که در کنگره صرف میکنید خللی در زندگیتان ایجاد نمیکند؟
در زندگی هر فردی یک سری مسائل هست که میخواهد به آنها و البته هدفهایش برسد. کنگره در زندگی ما یک شرایطی را مهیا کرده است و یا یک وسیلهای است که ما را به هدفها میرساند. خدمت کردن در کنگره هم اینگونه است و قطعاً بایستی آن تعادل هم در داخل کنگره و هم در بیرون از کنگره در زندگیمان برقرار شود که صدمه به مسائل نخورد؛ مانند شرایط اقتصادی و شرایط خانوادگی و... . کنگره راهی است که همانگونه که توانستیم به کمک آن رهاییمان را بگیریم میتواند ما را در زندگی به هدفهایمان برساند و خللی که ایجاد نمیکند هیچ، کمککننده هم بوده و باعث شده که تجربههای خوبی در زندگی کسب کنیم.
نظر شما در مورد نقش و تأثیر ورزش در طول سفر و درمان چیست؟
نحوه درمان در کنگره ۶۰ بهصورت تدریجی است، به این صورت نیست که شخص بهطور ناگهانی موادش را ترک کند و شوک عجیبی به بدن خود وارد کند و بدتر از آن بخواهد ورزش هم بکند. به دلیل روش DST که تدریجی است، ورزش برای بهبود عملکرد سیستم شبه افیونی بدن شخص بسیار مفید و ضروری است و به همان صورت که درمان تدریجی انجام میشود، ورزش کردن نیز امری تدریجی است و کسانی که در سفر اول با توجه به شرایط سفر خود ورزش کنند از حال و احوال خوبی برخوردار میشوند.
تجربه شما در رابطه با نقش همسفرتان در طول درمانتان چه بود و چه پیشنهادی برای مسافرانی که همسفر ندارند دارید؟
طبق گفته آقای مهندس همسفرها بال پرواز هستند. نقش همسفر من هم مانند همسفران دیگر در طول سفر بسیار کمککننده بود. در طول سفر اول ممکن است انسان جایی احساس خستگی، ناامیدی و ناتوانی کند و آن اعتماد لازم را نداشته باشد که من واقعاً این احساسها را در طول سفر تجربه کردم. همسفر من در این مواقع خیلی به من کمک کردند و انگیزه دادند و سعی کردند من اعتمادبهنفسم را به دست بیاورم تا از بند اعتیاد رها شوم. بعد از رهایی و درمان هم با همان صبوری و با همان آموزشها که گرفته بودند سعی کردند بستری فراهم کنند که من بتوانم هم در خانواده حضورداشته باشم و هم در کنگره خدمت کنم. در کل همسفرها نقش پررنگی در سفر دارند. اگر مسافری همسفر ندارد انشاءالله که همسفرش هم در کنگره حضور پیدا کند. آنوقت متوجه میشود که چقدر دانش و اطلاعات کنگره برایشان خوب است. مسافران میتوانند امتحان کنند که دو سه جلسه همسفرشان در کنگره حضورداشته باشد و تأثیر آموزشهای کنگره را ازنظر آرامش در محیط خانواده ببینند؛ چراکه هرچقدر اعضای خانواده مسافران اعم از مادر، همسر و فرزندان بتوانند از دانش کنگره استفاده کنند، کیفیت زندگیشان خیلی بالاتر میرود. پس میتوانند امتحان کنند و بعد تصمیم بگیرند که همسفرشان کنگره بیاید یا نه!
چه تفکری در شما باعث شد که پس از رهایی بازهم در کنگره ۶۰ بمانید و خدمت کنید؟
بعضی وقتها مشکلات زیادی در اثر اعتیاد به وجود میآیند مانند ناامیدی، اضطراب، انزوا، تنهایی، بههمریختگی در خانواده و عدم حس که باعث میشد مزه غذا را نفهمی. همه اینها تحتالشعاع مواد مخدر بود. در ادامه یک عده از افراد دانش کنگره را انتقال میدهند، یک عده هستند که نظم و انضباط یک نمایندگی را بر عهده میگیرند و همه این افراد مانند کمکراهنما و مرزبان دستبهدست هم دادند تا من بتوانم درمان بشوم و به حال خوش برسم، خانوادهام به حال خوبی دست پیدا کنند و ذرهذره تخریبها در زندگیام برطرف شود. آنها بدون هیچ چشمداشتی تمام امکانات را در اختیار من گذاشتند (در اینجا بحث دین مطرح نیست)، من هم دوست دارم نقشی داشته باشم مثل همهکسانی که من را به حال خوب رساندند. وقتی وارد خدمت میشویم متوجه میشویم در خدمت کردن علاوه بر اینکه مسئله محبت مطرح است، بسیار لذتبخش است و من همیشه دوست داشتم خدمت کنم و از حال خوب دیگران انرژی بگیرم.
برکات کنگره در زندگیتان چگونه است؟
برکات کنگره قابلشمارش نیست مانند رهایی، شناخت انسان و صور پنهان آن، تا حدودی شناخت خداوند، اجازه خدمت کردن در کنگره به افراد بدون اینکه آنها را بشناسیم که در ادامه بُعد مادی و بُعد معنوی را به همراه دارد. اینکه من بهراحتی بتوانم جسمم را درمان کنم و قدردان آقای مهندس و تمام خدمتگزاران کنگره ۶۰ باشم، نشاندهنده برخوردار بودن از یکسری مسائل است و نشان میدهد آنقدر حسهای خوب نصیب من شده است که بتوانم تشکر و قدردانی کنم.
در پایان، اگر سخنی دارید بفرمایید.
انشاءالله که خداوند کمکمان کند تا بتوانیم خدمتگزار خوبی برای کنگره ۶۰ باشیم و از طرفی بتوانیم قدردان کسانی باشیم که در این سیستم به ما کمک میکنند.
از دیدهبان محترم جناب نمکی بسیار سپاسگزاریم که وقت خود را در اختیار ما قراردادند و بهترینها را برایشان از خداوند مهربان طلب میکنیم.
انجام مصاحبه: کمکراهنمای تازهواردین همسفر فاطمه
عکس: همسفر مرجان، مرزبان خبری
ارسال: همسفر مریم رهجوی کمکراهنما همسفر سمیه (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی حافظ
- تعداد بازدید از این مطلب :
1273