سلام و درود بر یاران جستجوگر که دنبال حق هستند.
روز نو، مبارک و آغاز فصل در شروع تازه با شهر نوساخته، بر کل خانواده مبارک باشد، بهخصوص بر زوجه گرامیتان که تاریکیها را تجربه کردند و آنها را به اعماق سیاهی سپردند تا شما در انوار الهی، تولد یابید و از کوچکترین شهر، به آفاق قدم نهید...(استاد رعد)
آقای مهندس حسین دژاکام، بنیان و تئوریسین جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰ میباشند. ایشان قبل از اینکه مثلث درمان اعتیاد را مهندسی نمایند، مهندس و محقق برق در رشته الکتروتکنیک بودند و روی پروژه ساخت چشمهای الکترونیک کار میکردند.
بعد از درگیری ایشان با مواد مخدر و ۱۷ سال اعتیاد و دو بار ترک ناموفق تصمیم گرفتند که روی مسئله بیماری اعتیاد خود تحقیق کنند.
مسئلهای که باعث شد ایشان روی موضوع اعتیاد خود متمرکز شوند این بود که چرا پس از ترک اعتیاد و خارج شدن مواد مخدر از خون، جسم همانند سابق توانایی لازم جهت انجام فعالیتهای روزانه را ندارد و از تعادل لازم برخوردار نیست!
همین امر آغاز تفکری گردید تا ایشان در جهت سروسامان دادن به شیوه مصرف خود، حرکت خود را آغاز نمایند و دقیقاً این حرکت مصادف با ماه مبارک رمضان سال ۱۳۷۵ بود و اولین قدم با مرتب شدن دو وعده مصرفی ایشان رقم خورد.
آقای مهندس قدم اول را برداشته بودند؛ اما خودشان خبر نداشتند تا اینکه با ادامه این روش موفق به کشف متد DST شدند و در پانزدهم آذرماه سال هزار و سیصد و هفتادوشش (۱۳۷۶/۹/۱۵) به درمان و رهایی دست پیدا کردند و در این تاریخ بنیان کنگره ۶۰ گذاشته شد و تقریباً دو سال بعد از درمان، ایشان کنگره ۶۰ را تشکیل دادند.
حال سؤال اینکه چرا این دستور جلسه با عنوان بنیان مطرحشده است و تفاوت آن با بنیانگذار در چیست؟ میتوان گفت: تفاوت این دو واژه در مفهوم آن است.
بنیانگذار به کسی گفته میشود که سازمان و یا ساختاری را به وجود میآورد که قبلاً در به وجود آوردن علم و دانش و اطلاعات آن دخیل نبوده است و فقط آن علم و دانش را جمعآوری کرده و به نام خودش ثبت میکند؛ امّا بنیان یعنی ریشه و بذر. بنیان کنگره به معنای بذر کنگره است.
آقای مهندس در مسئله و موضوع درمان اعتیاد، خود بهتر از هرکسی اعتیاد و ترکشهای ناشی از آن را با تمامی ذرات وجودی، لمس کردهاند و برای تولید این علم از هیچ منبع تحقیقاتی و یا کتابهای موجود در این زمینه استفاده ننمودهاند و صفرتا صد علم کنگره را در وجود خودشان یافتهاند و به دلیل اینکه در زمان تأسیس این سازمان غیردولتی، تنها بودهاند و ایده اصلی و ساختار و قوانین آن را خودشان تدوین و طراحی و پیاده نمودهاند، ریشه و بنیان در کنگره محسوب میشوند.
آری، ریشه و بنیان شجره کنگره توانستند در ۲۴ سال پیش هنگامیکه در عمق تاریکیها بودند، نور را بیابند و برای رسیدن به روشناییها هیچ مانعی نتوانست سد راه ایشان بشود
بنیان کنگره ۶۰، سختیهای زیادی را متحمل گشتند تا امروز راه و مسیر درمان اعتیاد هموار گردد و همانند یک اتوبان، نشانهگذاری شود.
برای مثال تا قبل از آمادهسازی شربت OT بحث تهیه مواد یک بحث غیرقانونی بود، به عبارتی آقای مهندس کاردرمانی انجام میدادند که صفرتا صد آن ازنظر معیارهای اجتماعی آن زمان، غیرقانونی بود؛ اما جناب مهندس دژاکام و خانواده محترم ایشان سختیها و مشقتها را تحمل نمودند و قطعاً اگر این عمل عظیم با عشق و محبت عجین نبود به نتیجه نمیرسید.
امروز کنگره در جایگاهی قرارگرفته که جمعیتی بالغبر بیش از صد هزار نفر عضویت و درمان شده قطعی دارد و بیش از ۶۰ مرکز در کل کشور در این راستا فعالیت میکنند.
درمان شدگانی که مصرفکننده شیشه و هرویین بودهاند، اگر امروز در لابراتوارهای تولید هرویین و یا مزارع کشت تریاک و خشخاشکار کنند هیچ حسی نسبت به این مواد ندارند و این یعنی تولید علم و درمان شدگان مواد مخدر، آبروی این علم هستند.
آقای مهندس میفرمایند: ما در درمان اعتیاد حدود ۵۰ سال از کشورهای امریکا و اروپا جلوتر هستیم.
گاهی و در تمامی امورات و رشتهها، انسانهایی پیدا میشوند که قصد دارند کارهای بزرگ دیگران را کوچک و ناچیز جلوه دهند و یا آن را نادیده بگیرند.
در این زمینه نیز افراد و یا گروههایی هستند که همیشه سعی داشتند کشف آقای مهندس و روش ابداعی ایشان و متد DST را با همان روشهای ترک سنتی و روشهای ترک معمول، در یک سطح قرار بدهند، درحالیکه متد DST یک روش علمی و تجربی است و افرادی که با این روش به درمان میرسند، هیچ نشانی از علائم سندرم محرومیت از مواد در آنها دیده نمیشود و متأسفانه اثر حکم، همیشه در حال حیات قاضی به واقعیت بزرگ جلوه نمینماید.
شاید امروز حتی در کشور خودمان افراد مصرفکنندهای هستند که خواستار رهایی از اعتیاد هستند؛ اما حتی نام کنگره ۶۰ و بنیان کنگره به گوش آنها نرسیده است.
هفته بنیان کنگره به این جهت برای تمام اعضاء کنگره حائز اهمیت است که آغاز و سرفصل دیگری از علوم است که قرار است رنج و درد بشر را التیام بخشد و آموختهایم که علم همیشه از نیستی به هستی و از هستی به نیستی میرسد.
آقای مهندس در راستای صدور این علم به جهان همیشه در اندیشه ساخت دانشگاه بودهاند و به لطف قدرت مطلق و با تفکر ایشان و همکاریهای اعضاء این سیستم در حال ساخت مؤسسه آموزش عالی علوم و فنون خوارزمی در جزیره قشم هستند.
آقای مهندس خود درمان شدند و تصمیم گرفتند این راه را در اختیار سایر افراد قرار دهند، ما نیز موظف هستیم شرایطی را به وجود بیاوریم که آن تغییرات و اتفاقاتی که برای ما رخداده است نیز برای دیگران نیز فراهم گردد و آموزشهای ایشان را به عمل تبدیل کنیم و به این شیوه معرف کنگره و متد کنگره ۶۰ باشیم.
هفته بنیان کنگره ۶۰ مبارک باد.
نویسنده: همسفر زهرا کمک راهنما لژیون دوم
تنظیم و ارسال: همسفر زهرا فروغی لژیون خانم زهرا (لژیون 10)
همسفران نمایندگی خواجو
- تعداد بازدید از این مطلب :
773