English Version
This Site Is Available In English

لیس للانسان الا ما سعی( انسان هیچ‌چیز نیست مگر سعی و تلاش خودش)

  لیس للانسان الا ما سعی( انسان هیچ‌چیز نیست مگر سعی و تلاش خودش)

سیزدهمین جلسه از دور دوم کارگاه های اموزشی خصوصی همسفران نجف اباد با دستور جلسه «وادی چهارم وتاثیر ان روی من» به استادی همسفر زهرا و نگهبانی همسفر طاهره و دبیری همسفر رعنا راس ساعت 16 روز دوشنبه 31 خردادماه سال 1400 اغاز به کار نمود

 
خلاصه سخنان استادمحترم:
 
سلام دوستان زهرا هستم یک همسفر:در ابتدا خداراشکر می‌کنم که برای اولین بار این جایگاه را تجربه می‌کنم از کمک راهنمای عزیز خانم راضیه سپاس گذارم از ایجنت شعبه واز نگهبان جلسه تشکر می‌کنم که اجازه خدمت در این جایگاه را به من دادند.

واما در مورد دستور جلسه: در مسائل حیاتی به خداوند سپردن، یعنی سلب مسئولیت از خویشتن.

وادی اول تفکر کردن را به من آموزش داد، وادی دوم به من یاد داد که ناامید نباشم، در وادی سوم مسئولیت‌های خودم را شناختم و اما وادی چهارم چه چیزی را می‌خواهد به من یاد دهد

یعنی هر موقع با مسئله یا مشکلی روبه‌رو می‌شوم باید راه‌حل آن را پیدا کنم، راز و نیاز خوب هست و مسیر را به من نشان می‌دهد ولی در کنار راز و نیاز باید من ضد ارزش‌ها را کنار بگذارم و درراه ارزش‌ها قدم بگذارم.

خداوند وقتی انسان را خلق کرد او را بر سر دوراهی قرارداد که با آموزش و خدمت از پایین‌ترین نقطه به بالاترین نقطه برسد.

من همسفر هر هدف و خواسته‌ای دارم باید در جهت آن خواسته و هدف تلاش کنم، مثل دانشگاه رفتن که باید درس بخوانم، امتحان بدهم تا بتوانم به دانشگاه بروم ولی اگر تلاش نکنم و درس نخوانم موفق هم نخواهم شد.

لیس للانسان الا ما سعی (انسان هیچ‌چیز نیست مگر سعی و تلاش خودش)

من همسفر بین خداوند و خودم، یا بین شاگرد و استاد یا مادر و فرزند هرکدام مسئولیت‌هایی داریم که باید آن‌ها را بشناسم و به آن عمل کنم.

دست‌های آسمانی القا افکار را انجام می‌دهند، ولی مسئولیت و تصمیم نهایی بر عهده خودمان است.

سوره توبه تنها سوره‌ای است که بسم‌الله ندارد، توبه یعنی برگشت، اگر کار ضد ارزشی انجام دادم، باید برگشت کنم و توبه کنم.

وقتی من درراه ارزش‌ها و صراط مستقیم قرار بگیرم، خداوند و نیروهای الهی به کمک من می‌آیند.

اگر اول خودم را بشناسم بعد می‌توانم خدا را بشناسم.

من همسفر به‌جای اینکه از زیر بار مسئولیت‌ها شانه خالی کنم باید در جهت حل مشکل حرکت کنم وتلاش کنم و آن موقع خداوند هم به من کمک می‌کند.

قبل از کنگره به امامزاده می‌رفتم، نذر می‌کردم، دعا می‌کردم ولی مشکلاتمان حل نمی‌شد، چون تلاش نمی‌کردم و حرکتی انجام نمی‌دادم ولی وقتی به کنگره آمدم با آموزش‌هایی که دریافت کردم،مسئولیت‌های خودم را شناختم و در جهت رسیدن به هدف‌ها تلاش کردم و ان زمان راه‌حل مشکل را آموختم.

از اینکه به حرف‌های من گوش کردید از همه شما ممنونم.

دستور جلسه اینده:حرمت کنگره 60، چرا رابطه کاری، مالی و خانوادگی در کنگره ممنوع است؟

تایپ: همسفر سمیه لژیون خانم راضیه(لژیون یکم)

ویراستاری و ارسال همسفر رعنا

با سپاس همسفران کارگاه اموزشی نجف اباد 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .