English Version
This Site Is Available In English

صورت مسئله اعتیاد؛ شناختی که مسیر درمان را روشن می‌کند

صورت مسئله اعتیاد؛ شناختی که مسیر درمان را روشن می‌کند

به نام قدرت مطلق الله

سلام دوستان، امید هستم، یک مسافر.

در ابتدا خداوند بزرگ را شکر می‌کنم و از جناب آقای مهندس عزیز و راهنمای خودم، آقای علی سعادت، بابت حال خوبی که امروز دارم، تشکر می‌کنم.

در مورد دستور جلسه این هفته که «صورت مسئله اعتیاد» است، شاید تا به امروز هزاران مقاله در سراسر جهان درباره اعتیاد به ثبت رسیده باشد. همچنین هزاران کنفرانس و کنگره در سراسر جهان با موضوع اعتیاد برگزار شده و کتاب‌های گوناگونی نیز توسط محققان و نویسندگانی که سال‌های زیادی از عمر خود را در زمینه اعتیاد صرف کرده‌اند، به چاپ رسیده باشد؛ اما هیچ‌گاه راه‌حل و تعریف مشخص، واضح و کاملی درباره اعتیاد و پروتکل درمانی برای درمان اعتیاد به مواد مخدر و سیگار ارائه نشده بود.

یکی از مهم‌ترین اقداماتی که بنیان کنگره ۶۰ و نویسنده کتاب «عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر» و مبتکر روش DST، جناب آقای مهندس حسین دژاکام، انجام دادند، این بود که تمام مجهولات را به یک معلوم تبدیل کردند.

مهندس پس از تحقیقات و بررسی‌های گسترده و سال‌ها تجربه اعتیاد و به‌کارگیری روش‌های متعدد، به این نقطه رسیدند که اعتیاد چاره دارد و درون بدن انسان سیستمی وجود دارد که از آن با عنوان «سیستم ایکس» نام بردند. این سیستم در واقع مسئول ترشح هورمون‌های شبه‌افیونی در بدن است.

با شناخت صورت مسئله اعتیاد و درک این موضوع که اعتیاد یک عملیات جایگزینی در بدن انسان است و همچنین با شناخت جسم و رفتارهای آن، به این نتیجه رسیدند که وقتی جسم انسان در اثر عواملی مانند افکار منفی، انجام ضد ارزش‌ها، مصرف مواد مخدر، سیگار و حتی چاقی دچار اختلال می‌شود، در واقع سیستم ایکس نیز دچار اختلال می‌شود.

برای رفع این اختلالات و رسیدن به درمان، سه مؤلفه جسم، روان و جهان‌بینی در کنگره ۶۰ مورد بررسی قرار می‌گیرد تا یک مصرف‌کننده بتواند به تعادل برسد.

در کنگره ۶۰، با روش درمانی DST و داروی OT، در طول ۱۰ ماه ساختار جسم ترمیم می‌شود و درمان صورت می‌پذیرد.

یکی از ارکانی که در کنگره ۶۰ توجه و تأکید بسیاری بر آن می‌شود، ورزش است و به‌طور کلی، ورزش در کنگره ۶۰ یکی از عوامل مؤثر در پیشرفت و بهبود وضعیت جسم است.


متن از: مسافر امید ( لژیون یکم)
مرزبان خبری: مسافر محمد باقر
تنظیم و ارسال: مسافر معین

مسافران و همسفران آقا کنگره ۶۰، پارک شهید باهنر، اراک 

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...