English Version
This Site Is Available In English

" بزرگداشت آقای مهندس و دستاوردهای علمی ایشان ( کتاب ها ) "

چهاردهمین جلسه از دور بیست وهشتم سری کارگاه های آموزشی خصوصی ویژه مسافران کنگره 60 شعبه تخت جمشید شیراز به استادی مسافر کنعان مرزبان شعبه و نگهبانی مسافر ابراهیم ودبیری مسافر هادی با دستور جلسه«بزرگداشت آقای مهندس و دستاوردهای علمی ایشان (کتاب ها) » در تاریخ 1405/0726 رأس ساعت 17 آغازبه کارکرد.

خلاصه سخنان استاد؛

 

سلام دوستان، کنعان هستم مسافر.

در مورد دستور جلسه، یعنی بزرگداشت و کتاب‌های آقای مهندس دژاکام، باید بگویم که بزرگداشت انسان‌ها به میزان تأثیرگذاری آن‌ها بر زندگی دیگران و جامعه بستگی دارد. ما امروز می‌خواهیم از مرد بزرگی یاد کنیم که با تلاش‌ها، آموزش‌ها و روش ابداعی خود، زندگی انسان‌های بسیاری را تغییر داده است.

آقای مهندس به من و بسیاری از مسافران کمک کردند تا از حقارت به سرافرازی، از ترس به شجاعت، از قهر به مهر و از نفرت به عشق برسیم. من زمانی حتی جرئت حضور در یک جمع را نداشتم، اما امروز به لطف آموزش‌های کنگره ۶۰ می‌توانم در جمع حاضر شوم، صحبت کنم و از حق خود دفاع کنم.

یکی دیگر از تأثیرات این آموزش‌ها بر من این بود که متوجه شدم همیشه دیگران مقصر نیستند و باید مسئولیت اشتباهات خودم را بپذیرم. همین موضوع باعث شد ابتدا با خودم و سپس با اطرافیانم آشتی کنم و بتوانم ارتباطی سرشار از محبت و دوستی برقرار کنم.

حالا سؤال این است که چگونه می‌توانم قدردان این همه محبت و تأثیرگذاری باشم؟ به نظر من، بهترین راه قدردانی این نیست که فقط از ایشان صحبت کنیم، بلکه باید آموزش‌های ایشان را در زندگی خود به کار ببندیم.

کتاب‌های آقای مهندس، از جمله عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر، عشق ۱۴ وادی برای رسیدن به خود، ادموند و هلیا، حال شما چطور است، ساختمان جسم و چهارده مقاله، هرکدام دریایی از آموزش و آگاهی هستند که می‌توانند راهنمای ما در مسیر زندگی باشند.

در پایان، اگر بخواهم بزرگداشت واقعی آقای مهندس را به‌جا بیاورم، باید سه کار انجام دهم: نوشتارهای ایشان را بنویسم، بخوانم و به آن‌ها عمل کنم.

از اینکه به صحبت‌های من گوش کردید، سپاسگزارم

 

.

.

.

.

 

تایپ و ویرایش:  مسافر مهدی رابط سایت

بارگذاری: مسافر هادی

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...