English Version
This Site Is Available In English

فرمان‌برداری، پله رسیدن به فرماندهی

فرمان‌برداری، پله رسیدن به فرماندهی

سلام دوستان امین هستم یک مسافر

 آخرین آنتی ایکس متادون، مدت سفر چهارماه 20روز،  راهنما آقارسول،  ورزش پیاده روی،  تی دی اس مصرفی 2سی سی درهروعده

مسافر امین درباب دستور جلسه نوشت:

سلام امین هستم یک مسافر

به نظر من فرمان‌برداری فقط به معنی اطاعت کردن نیست، بلکه یعنی انسان یاد بگیرد به قوانین درست و ارزش‌ها احترام بگذارد و در زندگی به آن‌ها عمل کند. وقتی من بتوانم از خواسته‌های نادرست خودم فرمان‌برداری نکنم و در مقابل، از عقل و آموزش‌های درست پیروی کنم، کم‌کم اختیار بیشتری روی خودم پیدا می‌کنم. اینجاست که فرمان‌برداری می‌تواند تبدیل به فرماندهی شود.

اگر انسان بخواهد در جایگاه فرماندهی قرار بگیرد، شرط لازم این است که ابتدا فرمان‌برداری را به‌طور کامل انجام دهد.

فرماندهی دارای دو بخش است؛ صور آشکار و صور پنهان. صور آشکار یعنی انسان به اعضای بدن خود فرمان می‌دهد تا عملی را انجام دهند؛ برای مثال، به دست خود فرمان می‌دهد که چیزی را بلند کند. اما صور پنهان مربوط به فرمان دادن به قسمت‌های درونی و نیروهای درون انسان است.

برای رسیدن به فرماندهی، باید از فرمان‌برداری شروع کنیم؛ یعنی فرمان‌برداری از نیروهای الهی و قدرت مطلق و تلاش کنیم فرمان ها را به‌درستی انجام دهیم.

زمانی که می‌خواهیم به فرماندهی برسیم، دو مسیر پیش روی ما قرار دارد: یکی مسیر ارزش‌ها و دیگری مسیر ضد ارزش‌ها. انسان با اختیار خودش می‌تواند یکی از این دو مسیر را انتخاب کند و انتخاب اوست که مشخص می‌کند در ادامه به چه جایگاهی برسد.

در کنگره ۶۰ نیز ما مرحله فرمان‌برداری را تجربه می‌کنیم. با گوش دادن به آموزش‌ها، رعایت قوانین و حرمت‌ها و عمل کردن به آنچه آموزش می‌گیریم، به‌تدریج یاد می‌گیریم که چگونه فرمان‌بردار خوبی باشیم. به نظر من، اگر بتوانیم در این مرحله درست عمل کنیم، می‌توانیم در ادامه به فرماندهی و اختیار بیشتری بر نیروهای درون خود برسیم.

در واقع، فرماندهی واقعی از درون خود انسان شروع می‌شود. اگر نتوانم افکار، احساسات و خواسته‌های خودم را مدیریت کنم، نمی‌توانم انتظار داشته باشم که در بیرون از خودم فرمانده خوبی باشم. کنگره به من یاد می‌دهد که با آموزش، تزکیه و عمل سالم، ابتدا فرمان‌بردار خوبی باشم و بعد بتوانم به‌تدریج فرماندهی نیروهای درون خودم را به دست بگیرم.

در پایان از خداوند و کنگره ۶۰ سپاسگزارم که این فرصت را در اختیار ما قرار داده تا با آموزش و عمل، مسیر زندگی خود را تغییر دهیم.

مرزبان خبری: مسافر مهدی

ویرایش و ارسال خبر: مسافر مرتضی لژیون یکم

سایت نمایندگی غزالی مشهد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .