سلام دوستان زینب هستم همسفر
فرمانبرداری در همه مراحل زندگی وجود دارد و فقط مختص اعتیاد نیست. ما اگر فرمانبردار خوبی نباشیم، قطعاً نمیتوانیم فرمانده خوبی برای اداره زندگی و حتی شهر وجودی خود باشیم. اگر انسان بخواهد در هر مقولهای صاحب نظر باشد و بتواند کاری انجام بدهد و در جایگاه فرماندهی قرار بگیرد، اول باید فرمان برداری را کامل انجام دهد. شاید به نظر فرمانبرداری کار سادهای باشد، ولی در عمل کار راحت و سادهای نیست. یک فرمانده خوب ابتدا یک فرمانبردار خوب و گوش به فرمان بوده که توانسته است به فرماندهی خوب برسد.
سلام دوستان فروغ هستم همسفر
ما از فرمانبرداری تا فرماندهی باید چالشهای زیادی و راه طولانی سپری کنیم و ما با آموزشها و جهان بینی که از کنگره ۶۰ میبینیم، این مسیر برای خود هموار میکنیم.
من اگر بخواهم فرمانبردار خوبی باشم، باید در طول مسیر خود با گوش دادن به وادیها و نوشتن سی دیها و به اجرا در آوردنشان در زندگی روزمره خود و اینکه به تمام صحبتهای راهنمای خود گوش داده و مو به مو به آنها عمل کنم تا بتوانم سفر خوبی را داشته باشم و به نتیجهای که باید برسم.
نویسندگان: همسفر زینب و همسفر فروغ رهجویان راهنما همسفر ندا(لژیون پانزدهم)
ویراستاری و ارسال: همسفر مهشید نگهبان سایت
همسفران دانیال اهواز
- تعداد بازدید از این مطلب :
49