English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده: طغیان فقط در طبیعت نیست، در رفتارهای کوچک روز‌مره هم رخ می‌دهد.

گروه خانواده: طغیان فقط در طبیعت نیست، در رفتارهای کوچک روز‌مره هم رخ می‌دهد.

باید به نکات بسیار کوچک و حیاتی اهمیت بدهیم و آنچه لازم است به عمل برسانیم و این موضوع، آغاز مطالبی است که از خیلی موضوعات دیگر جلوگیری می‌کند و قبل از طغیان همه آن کارهایی را که باید انجام بدهیم و از آن‌ها غافل نباشیم.

بعضی مواقع دنبال مسائل بزرگ می‌گردیم و برایمان مهم هستند و بعضی مواقع مسائل، کوچک و بی‌اهمیت هستند ولی همان باعث ایجاد بحران می‌شود، اگر به نکات بسیار کوچک اهمیت ندهیم، دچار طغيان می‌شویم.

طغیان یعنی تمرد، خودسری، سرپیچی، مخالفت، شورش که در تمام هستی وجود دارد، مثل طغیان زمین که زلزله به وجود می‌آورد یا طغیان آسمان، دریاها و رودخانه.

ما باید پیش‌بینی کنیم مثلاً در مسیر رودخانه، خانه یا رستوران ساخته نشود چون با طغیان رودخانه همه‌چیز از بین می‌رود. در مسائل جزئی زندگی نیز باید پیش‌بینی همه‌چیز را بکنیم، مثل خرید یک وسیله، باید با دقت پیش برویم که پولمان را از دست ندهیم؛ آیا آن وسیله مهم است؟ شاید طغیان برایمان به وجود بیاید مثل یک بیماری، آن‌وقت باید پول داشته باشیم و حساب‌وکتاب کرده باشیم.

انسان‌های ضعیف، شکسته می‌شوند ولی انسان‌های قوی نمی‌شکنند پس طغیان در تمام  سطوح وجود دارد. مثل مصرف‌کننده که اولین بار مصرفش را کم‌اهمیت دانسته و برایش مهم نبوده است و همین باعث شده که به یک مصرف‌کننده  تبدیل شود، پس مسائل کوچک بسیار مهم  هستند.

در کنگره ۶۰ می‌گوییم اعتماد داشته باش کنترل هم داشته باش؛ همیشه در نظر داشته باشیم که اعتمادِ تنها کافی نیست، مثل حساب کتاب کردن که یک نفر را شاید بار اول و دوم قبول داشته باشیم ولی کنترل هم باید بشود، اگر کنترل نباشد طغیان می‌شود بنابراین نقطه آشوب را هم باید در نظر بگیریم و درست عمل کنیم.

در مورد سیم آخر هم توضیح دادند که قماربازها در قدیم زمانی که سکه‌های طلایی که داشتند تمام می‌شد، از سکه نقره که به آن سیم می‌گفتند استفاده می‌کردند، از آنجا بود که می‌گفتند طرف زده به سیم  آخر.
در ادامه درباره مهربانی توضیح دادند؛ ما فکر می‌کنیم مهربانی و دلسوزی خیلی خوب است ولی هیچ‌کدام به‌صورت مطلق نیست، خوب است ولی جایگاه مخصوص خودشان  را دارند مثل اینکه یک سگ به ما حمله می‌کند یا باید فرار کنیم یا دفاع، پس مهربانی به حیوانات جزء ضروریات است اما وقتی حمله می‌کند چیز دیگری است.

در مورد دانسته‌ها محکم باش‌ مثل روش ترک اعتیاد در کنگره ۶۰ چون با علم و تحقیق و تلاش به اینجا رسیده است و جواب داده پس یافته‌ها محکم است چون آبروی علم به عمل آن است.

زمان، مسئله را حل می‌کند ولی بعضی وقت‌ها باید از زمان جلو باشیم و باید کار را سريع انجام‌ بدهیم. البته بعضی کارها زمان مخصوص خودش را دارد مثل زایمان. باید در نظر داشته باشیم، وقتی حرفی را می‌زنیم توقع نداشته باشیم همه با ما موافقت کنند شاید کسانی باشند که مخالفت کنند ولی با صبر و تحمل جایگاه خودش را پیدا می‌کند.

بهترین چیزی که ما هستیم همین‌که هستیم است و باید خودمان باشیم و اگر نخواهیم خودمان باشیم، کارمان سخت می‌شود مانند اینکه من دیپلم دارم  ولی می‌خواهم خودم را دکتر نشان بدهم.

بهترین کار این است که باید خودت باشی تا راحت باشی چون هیچ موجودی بی‌ارزش نیست و خود بودن خیلی مهم است. پس اول خود باشیم، دوم تفکر و عقل. هر کاری انجام می‌دهیم باید با تفکر و عقل باشد، وقتی درست انجام بدهیم زمان هم یار ما خواهد بود مثل سفر کردن مسافران در کنگره ۶۰.

در جهان مادی که ما زندگی می‌کنیم معيار اول قدرت است چون باید امنیت داشته باشیم، حتی قدرت بدنی هم مهم است چون باید کار کنی و زندگی کنی پس معيارِ حیات، قدرت است و ثروت هم همین است و نمی‌توان آن را نادیده گرفت. پس قدرت و ثروت در حیات مهم هستند، البته ثروت باید از راه درست باشد چون اگر ثروت داشته باشی می‌توانی به دیگران کمک کنی، مثل اینکه جناب مهندس پایه‌گذار کنگره بودند و به فکر ثروت بودند اگر به فکر نبودند الان در اينجا حضور نداشتند.

پس مسائلی  که در این سی‌دی گفته شد؛
۱-مسائل زندگی باید به‌گونه‌ای باشد که نقطه تحمل خودمان را بالا ببریم و به مرحله آشوب نرسیم.
۲-مسئله طغیان، یعنی مخالفت، سرپیچی و شورش و… که در تمام سطوح، طغیان وجود دارد و باید کنترل‌  شود. باید به مسائل کوچک اهمیت بدهیم و باید از دور به مسائل نگاه کنیم و دیده‌بان خوبی باشیم.
۳- مسئله فکر و عقل، کارها باید با عقل و فکر انجام شود زیرا در این صورت زمان و فکر یار ما هستند.
۴- معیارهای حیات، قدرت و مسائل مادی است.

منبع: سی‌دی طغیان جهان
نویسنده: همسفر منصوره رهجوی همسفر راهنما زهرا (لژیون سوم)
رابط خبری: همسفر منصوره رهجوی همسفر راهنما زهرا (لژیون سوم)
ارسال: همسفر منصوره رهجوی همسفر راهنما زهرا (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی سالار

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .