English Version
This Site Is Available In English

همسفر بایستی با تلاش مضاعف پیگیر آموزش باشد

همسفر بایستی با تلاش مضاعف پیگیر آموزش باشد

۱-لطفاً به رسم کنگره خودتان را معرفی کنید سلام دوستان معصومه هستم همسفر با بیش از ۱۰ سال مصرف وارد کنگره شدیم آخرین آنتی ایکس مصرفی تریاک و شیره بود. حدود ۱۱ ماه سفر کردیم با روش دی اس تی و داروی اوتی به راهنمایی راهنمایان گرانقدر جناب آقای امرایی بزرگوار و خانم معصومه عزیز الان هم حدود ۶ سال و چهار ماه هست که آزاد و رها هستیم. 

 

۲-به نظر شما یک خدمتگزار خوب باید بیشتر توانایی داشته باشد یا ظرفیت تفاوت این دو را چطور تجربه کردید؟

 

با توجه به وادی نهم نقطه تحمل و توانایی با کسب آموزش، تکرار و تمرین و در طول زمان افزایش می‌یابد یک خدمتگزار در کنگره هم باید ظرفیت این آموزش‌ها و خدمت به انسان‌های دیگر را در طول زمان در خودش تقویت کند. 

 

۳-کدام جایگاه بیشترین تاثیر را در رشد شخصی شما گذاشت؟

 

تمام جایگاه‌ها برایم مملو از آموزش و تجربه بود اما خدمت راهنمایی در زندگی شخصی‌ام چالش‌های زیادی داشت در مسیر قوانین و حرمت کنگره حرکت کردن برای من آموزش بسیار داشت جایگاه راهنمایی برای پرورش نفس هر خدمتگزاری نقش بسیار مهمی دارد.

 

۴-به نظر شما آزمون‌ها و امتحانات تنها برای سنجش اطلاعات هستند یا می‌توانند در مسیر رشد و آموزش یک فرد نقش دیگری هم داشته باشند؟

 

مسلم است که سنجش اطلاعاتی از منابع کنگره ۶۰ بسیار مهم است زیرا نشان دهنده تلاش و کوشش و عشق فرد شرکت کننده در امتحانات می‌باشد ولی مبنای منابع کنگره۶۰ علم زندگی کردن در همه جوانب است که صددرصد در رشد فکری و جهان‌بینی و تغییر روش زندگی و حل مشکلات شخص تاثیرگذار می‌باشد.

 

۵-حس و حال خودتان را از اینکه مسئول آزمون‌های شعبه باباطاهر همدان بودید چیست؟

 

این خدمت برای من هم باعث خوشحالی بود و هم مسئولیتی سنگین داشت زیرا آزمون فقط برگزاری یک امتحان نیست بلکه پشت آن آموزش عمل‌سالم، نظم، برنامه‌ریزی و تلاش رهجویان قرار دارد گاهی خستگی و فشار کار وجود داشت اما وقتی می‌دیدم رهجویان با جدیت در آزمون‌ها شرکت می‌کنند و برای آموزش خود تلاش می‌کنند تمام خستگی‌ها از بین می‌رفت در طول این خدمت چیزهای زیادی یاد گرفتم از نظم و برنامه‌ریزی گرفته تا صبر افزایش تحمل مسئولیت پذیری و ارتباط بهتر با دیگران همان‌قدر که من برای انجام یک خدمت تلاش کردم خود خدمت نیز به رشد من کمک کرد.

۶-هدف از گرفتن آزمون در کنگره چیست؟

 

هدف اصلی آزمون آموزش و سنجش میزان یادگیری است نه فقط گرفتن نمره آزمون باعث می‌شود رهجو مطالب را دقیق‌تر مطالعه کند و با منابع آموزشی کنگره بیشتر ارتباط بگیرد و دانسته‌های خود را محک بزند از سوی دیگر آزمون نظم و انگیزه مطالعه را افزایش می‌دهد و به ما کمک می‌کند ببینیم چقدر در مسیر آموزش پیش رفته‌ایم چون یادگیری با شرکت در امتحانات عمیق‌تر می‌شود. این باعث می‌شود که سفر اولی‌ها حافظه‌شان تقویت شود اعتماد به نفس آنها زیاد شود و توانایی تفکر پیدا کنند و سفر دومی‌ها هم مطالعه خود را هدفمند می‌کنند و مسیر برای قبولی در آزمون راهنمایی هموار می‌شود.

 

۷-آیا رهجو می‌تواند در بهبود و کیفیت اجرای آزمون نقش داشته باشد؟

 

بله رهجوها در طی سفر همانطور که موفق به باز کردن گره‌های درونی خود می‌شوند و با مشارکت و خدمت اعتماد به نفس خود را افزایش می‌دهند یاد می‌گیرند در طی آموزش با ترس‌های خود روبرو شوند می‌توانند نقش بسیار موثری در بالا بردن کیفیت آموزش ایفا کند.

 

۸-در کنگره۶۰ مسئولیت(مسئول امتحانات) دقیقاً شامل چه وظایفی می‌شود؟

 

وظایف مسئول امتحانات شامل موارد زیر است دریافت سوالات طراحی شده توسط راهنمایان محترم شعبه، ارسال سوالات به دستیار محترم آموزش، ارسال پیام امتحانات و منابع آزمون در گروه امتحانات جهت اطلاع رسانی به راهنمایان، پیگیری بارگذاری پیام امتحانات و منابع آزمون در گروه امتحانات جهت اطلاع رسانی به راهنمایان، پیگیری بارگذاری پیام امتحانات در سایت نمایندگی، برگزاری آزمون وتصحیح برگه‌ها توسط راهنمایان محترم شعبه، تهیه گزارش آزمون و ارسال آن به دستیار محترم آموزش و ایجنت شعبه و اعلام نمرات برتر آزمون این‌ها خلاصه‌ای از وظایف مسئول امتحانات است.

 

۹-شما به عنوان راهنما و مسئول امتحانات اگر کسی بگوید من فقط برای درمان به کنگره آمدم و نیازی به امتحان ندارم پاسخ شما به او چیست؟

 

به او می‌گویم انسان تا زمانی که امتحان ندهد نمی‌فهمد چیزی یاد گرفته است یا نه یک همسفر وقتی وارد کنگره می‌شود باید آموزش بگیرد و بیاموزد تا رشد کند و نقاط ضعف و قوت خود را بشناسد وقتی امتحانی در کار نباشد سعی و تلاش برای یادگیری کمتر می‌شود اصولاً انسان برای یادگیری به اهرم فشار نیاز دارد و این امتحانات برای تقویت حافظه و ذهن بسیار موثر است و می‌تواند مسیر زندگی آنها را عوض کند.

 

۱۰-چه پیامی برای رهجویان تازه وارد دارید؟برای کسانی که تازه این مسیر برایشان باز شده نخست پیامی که دارم این است قدر این مسیر را بدانند و نهایت استفاده را ببرند، به خدمت کردن و راهنما شدن در کنگره فکر کنند و سعی کنند کینه نفرت و غرور را در خودشان از بین ببرند و تغییرات اساسی در صفاتشان را به وجود بیاورند.

 

۱۱-سخن آخر شما با همسفران و مسئولان آینده سایت چیست؟

 

اینکه نقش همسفر بودن خودشان را جدی بگیرند و اگر می‌خواهند در پروسه درمانی مسافرشان نقش نیروی مکمل را داشته باشند بایستی فقط به آموزش دیدن در لژیون اکتفا نکنند همسفر بایستی با تلاش مضاعف پیگیر آموزش باشد تا بتواند در شرایط خاص سفر مسافر با قدرتی که از آموزش‌های کنگره۶۰ به دست آورده است مدیریت بحران کند و من همسفر اگر به کنگره می‌آیم باید بدانم در درجه اول برای خودم می‌آیم و اگر نیروهای منفی، حقه‌های نفس، منیت، کینه، نفرت، شرک و کبر را نشناسم و ندانم مکانیزم آنها چگونه است و چگونه عمل می‌کنند و خودم درون به هم ریخته‌ای داشته باشم چگونه می‌توانم مسافرم را همراهی کنم پس همیشه سعی کنم همواره پیگیرآموزش‌ها باشم و آنها را کاربردی کنم و در هر جایگاهی که هستم نسبت به آن جایگاه با عشق و محبت رفتار کنم آن وقت می‌بینم که توفیق روزافزون نصیبم می‌شود.

 

مصاحبه‌کننده: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون هفتم)

مصاحبه‌شونده: راهنما همسفر معصومه 

ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون سوم) دبیر سایت

همسفران نمایندگی باباطاهر همدان 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .