English Version
This Site Is Available In English

آموزش جهان‌بینی چراغ راهم شد

آموزش جهان‌بینی چراغ راهم شد

سلام دوستان سمیرا هستم همسفر؛ داستان از جایی شروع شد که پس از گذشت چند سال از عمر زندگی مشترکم، متوجه تغییر در حالات و رفتار همسرم شدم. زمان زیادی طول کشید تا شک من به یقین تبدیل شود که او مصرف‌کننده مواد مخدر شده است. از همان روزهای نخست به دنبال درمان او بودم تا این‌که به لطف خداوند، توسط یکی از دوستانم کنگره ۶۰ به من معرفی شد و پس از مدتی توانستم همسرم را راضی کنم تا با هم به کنگره ۶۰ برویم.

به یاد دارم اولین‌بار که او در جلسه حضور پیدا کرده بود، حس خوبی از فضای کنگره ۶۰ دریافت کرده بود. در جلسه بعدی به او گفته بودند؛ باید با همسفرت بیایی تا در کنار هم این مسیر را طی کنید. با توجه به این‌که مدت‌ها بود مطالب سایت کنگره ۶۰ را مطالعه می‌کردم، کاملاً به روند درمان آگاه بودم؛ بنابراین با رضایت و پذیرش کامل وارد شدم. از نحوه برخورد اعضا با هم و با خودم متعجب بودم؛ چیزی جز محبت نمی‌دیدم.

در ابتدای ورود، مرزبان‌های محترم گروه خانواده با آغوش باز پذیرای من بودند که باعث شد حس خوبی دریافت کنم. از همان روزهای اول شیفته آموزش‌های کنگره ۶۰ شدم. گویی پاسخ مجهولاتی که سال‌ها در ذهنم بود را می‌یافتم و این موضوع شوق من را برای ادامه راه بیشتر و بیشتر می‌کرد. پس از ۵ ماه، همسرم که دیگر در کنگره ۶۰ او را مسافر خطاب می‌کردند، از ادامه مسیر صرف‌نظر کرد و به کنگره ۶۰ نیامد؛ اما به لطف خداوند من توانستم با تمام توانم پیگیر آموزش‌های کنگره ۶۰ باشم؛ چون به این باور رسیده بودم که دانستن علم کنگره ۶۰ هم منجر به تغییر اوضاع خودم می‌شود و هم امیدی است تا دوباره مسافرم جذب شود.

با دیدن مسافرهای زیادی که در کنگره ۶۰ به درمان رسیده بودند، باورم قوی‌تر می‌شد که درمان او در این‌جا اتفاق می‌افتد.حدوداً  شش سال آموزش دیدم و با راهنمایی راهنمای محترم همسفر اکرم، صبر کردم و به مسیرم ادامه دادم. هرچقدر می‌آموختم، بیشتر متوجه می‌شدم که رهایی مسافر کمترین چیزی است که از کنگره ۶۰ نصیب انسان می‌شود. برکات آموزش‌ها را در همه جای زندگیم می‌دیدم.

من با آموزش‌ها در مسیر سبز خودسازی قدم گذاشته بودم تا این‌که به اذن پروردگار و شاید بتوان گفت با تغییرات خودم، مسافرم بار دیگر وارد کنگره ۶۰ شد و پس از حدود ۱۱ ماه درمان شد. آموزش جهان‌بینی چراغ راهم شد تا در زمینه‌های دیگر زندگی، به غیر از اعتیاد، بتوانم رشد کنم.

بزرگترین خواسته من در زندگی، رهایی مسافرم از اعتیاد بود که به لطف خداوند و متد درمانی که آقای مهندس در کنگره ۶۰ اجرا می‌کند، محقق شد. یک همسفر یا شخصی که در کنار یک مصرف‌کننده زندگی می‌کند و شاهد تخریب‌های او است، فشار زیادی را در زندگی متحمل می‌شود تا جایی که تخریب‌های مصرف‌کننده روی او هم تأثیر می‌گذارد.

در کنگره ۶۰ با توجه به در نظر گرفتن مثلث درمان که شامل جسم، روان و جهان‌بینی است، به تمام ابعاد توجه می‌شود و در انتها مسافر با حال خوش به درمان می‌رسد؛ اما برای ما همسفران هم آموزش جهان‌بینی راهگشاست تا تخریب‌هایی که در دوران اعتیاد مسافر بر ما وارد شده را درمان کنیم. از جناب آقای مهندس دژاکام و خانواده محترم ایشان برای فراهم کردن چنین بستری و همچنین تمام اساتید کنگره ۶۰ و راهنمایان خودم، همسفر اکرم و همسفر معصومه، کمال تشکر و قدردانی را دارم.

نویسنده: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون پانزدهم)
رابط خبری: همسفر مهری رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون پانزدهم)
ارسال: همسفر کبری رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون هفدهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی حر

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .