English Version
This Site Is Available In English

با حلوا حلوا گفتن، هرگز دهانمان شیرین نمی­‌شود

 با حلوا حلوا گفتن، هرگز دهانمان شیرین نمی­‌شود

جلسه سیزدهم از دوره چهل و نهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی مسافران کنگره 60 نمایندگی کوروش آذرپور به استادی دستیار محترم دیده‌بان مسافر آرمین، نگهبانی مسافر رسول و دبیری مسافر مجتبی با دستور جلسه "وادی پنجم و تاثیر آن روی من" چهارشنبه 31 تیر ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان آرمین هستم یک مسافر، خدا را شکر می‌کنم که بار دیگر توفیق حضور در جمع عزیزان کنگره را پیدا کردم تا از شما آموزش بگیرم. از راهنمای عزیز آقا رحمان و همه خدمتگزاران این شعبه سپاسگزارم. وقتی وارد شعبه شدم، حجم عشق، خدمت و انرژی مثبت آن مرا تحت تأثیر قرار داد و یقین کردم این حال خوب، ثمره خدمت‌های ماندگار مرحوم آذرپور است.

دستور جلسه «در جهان ما، تفکر قدرت مطلق حل نیست» یکی از وادی‌هایی بود که مسیر مرا در کنگره دگرگون کرد. پیش از آن تصور می‌کردم برای کنترل مصرف آمده‌ام، اما این وادی به من فهماند که درمان اعتیاد تنها با جسم و دارو ممکن نیست؛ باید نگرش و شیوه زندگی نیز تغییر کند.

در کنگره آموختم که انسان با سه جهان جسم، ذهن و جهان‌بینی روبه‌روست. اگر ذهنم را مدیریت نکنم، جسم نیز به آرامش نمی‌رسد. هر اتفاقی ابتدا در ذهن شکل می‌گیرد و آینده انسان حاصل همان اندیشه‌هاست. هرچه بیشتر در لحظه زندگی کنیم، آرامش بیشتری خواهیم داشت؛ همان چیزی که در رفتار آقای مهندس به‌خوبی دیده می‌شود.

یکی از برکات این آموزش‌ها، تقویت اراده و نظم در زندگی است؛ تا جایی که انسان می‌تواند خواب، بیداری و بسیاری از امور زندگی خود را با آگاهی و برنامه‌ریزی مدیریت کند. وادی پنجم با هفت اصل مهم، راه حرکت را به من نشان داد: دوری از ضد ارزش‌ها، خودداری، پس‌انداز، صبر، قضاوت، قناعت و در نهایت تسلیم و رضا. این اصول فقط برای درمان اعتیاد نیستند، بلکه سبک زندگی انسان را تغییر می‌دهند. پس‌انداز تنها مالی نیست؛ پس‌انداز انرژی، محبت، عشق و تعادل نیز ضروری است، زیرا بسیاری از ترس‌ها، خشم‌ها و آشفتگی‌ها از کمبود انرژی سرچشمه می‌گیرند.

کنگره به من آموخت که خودکنترلی بزرگ‌ترین سرمایه انسان است؛ اینکه خودم نگهبان رفتار و تصمیم‌های خود باشم، نه اینکه کسی مرا کنترل کند. وظیفه من انجام درست عمل است و نتیجه را باید با توکل، رضایت و تسلیم به خداوند سپرد.

امروز بیش از هر زمان دیگری باور دارم که کنگره فقط راه درمان نیست، بلکه راه رسیدن به انسانیت است. باید قدر فرصت، راهنما، خانواده و این آموزش‌ها را بدانیم، زیرا زمان هرگز منتظر ما نمی‌ماند و فرصت‌های امروز تکرار نخواهند شد.

مرزبان کشیک: مسافر هاشم

تنظیم و ویراستار: مسافر رضا از لژیون چهاردهم

تایپ: مسافر مجید از لژیون چهاردهم

مسافران نمایندگی کوروش آذرپور

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .