English Version
This Site Is Available In English

تفکر بدون عمل، تنها یک تصور است.

تفکر بدون عمل، تنها یک تصور است.

چهارمین جلسه از دوره سی و سوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی اسبیکو، با استادی مسافر عارف، نگهبانی مسافر علی اکبر و دبیری مسافر هومن با دستور جلسه "وادی پنجم و تاثیر آن روی من" یکشنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷ شروع به کارکرد.

 

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان، عارف هستم مسافر.
خداوند را شاکرم که توفیق حضور در این جایگاه را نصیب من کرد. از ایجنت محترم، مرزبانان، نگهبان، دبیر و راهنمای عزیزم جناب آقای مهدی حیاتی، که در این مسیر با آموزش و محبت مرا یاری کردند، صمیمانه سپاسگزارم.
دستور جلسه امروز وادی پنجم است:
«در جهان ما تفکر، قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن، آن را کامل می‌نماید.»
چهار وادی نخست، زمینه‌ساز درک وادی پنجم هستند. در وادی اول می‌آموزیم که با تفکر، ساختارها آغاز می‌شوند. در وادی دوم درمی‌یابیم که هیچ موجودی بیهوده آفریده نشده است و در وادی سوم می‌آموزیم که «باید دانست هیچ موجودی به میزان خود انسان به خویشتن خویش فکر نمی‌کند.» این آموزش‌ها به ما یادآوری می‌کنند که مسئولیت رشد و تغییر، بر عهده خود انسان است و هیچ‌کس نمی‌تواند این مسیر را به جای او طی کند.
پیام اصلی وادی پنجم این است که تفکر، به‌تنهایی برای حل مسائل کافی نیست. اندیشه زمانی ارزش پیدا می‌کند که به حرکت و عمل تبدیل شود. اگر انسان فقط به دانستن و فکر کردن اکتفا کند، تغییری در زندگی او ایجاد نخواهد شد؛ اما زمانی که آموزش‌ها را به مرحله اجرا برساند، آرام‌آرام نتایج آن را در زندگی خود مشاهده خواهد کرد.
در کنگره ۶۰ از سه جهان عینی، ذهن و خواب سخن گفته می‌شود. جهان عینی، همان دنیایی است که در آن زندگی می‌کنیم. جهان خواب، بخشی از حیات انسان است که در زمان خواب تجربه می‌شود و جهان ذهن، محل شکل‌گیری افکار، اندیشه‌ها و تصمیم‌های ماست. هر عملی که در جهان عینی انجام می‌شود، ابتدا در جهان ذهن شکل می‌گیرد؛ بنابراین لازم است افکار خود را پالایش کنیم و آن‌ها را در مسیر ارزش‌ها قرار دهیم.
انسان همواره با افکار مثبت و منفی روبه‌رو است و باید با آموزش، تفکر صحیح و تزکیه، اندیشه‌های سالم را تقویت کند. نتیجه این فرآیند، رسیدن به پندار سالم، گفتار سالم و کردار سالم است. زمانی که اندیشه انسان اصلاح شود، گفتار او نیز اصلاح خواهد شد و در نهایت این تغییر در رفتار و کردار او نمایان می‌شود. این همان مسیری است که انسان را به تعادل نزدیک می‌کند.
در کنگره ۶۰ نیز همواره بر عمل کردن به آموزش‌ها تأکید می‌شود. حضور منظم در جلسات، نوشتن مشق‌ها، مشارکت در لژیون و عمل به آموزش‌های راهنما، نمونه‌هایی از تبدیل تفکر به حرکت هستند. آموزش زمانی اثرگذار خواهد بود که در زندگی روزمره به کار گرفته شود و به بخشی از رفتار انسان تبدیل گردد.
به دوستان تازه‌وارد نیز عرض می‌کنم که در مسیر ارزشمندی قدم گذاشته‌اند. همه اعضای کنگره روزی با مشکلات و سختی‌های فراوان وارد این مجموعه شده‌اند؛ اما با آموزش، خدمت و عمل به اصول کنگره توانسته‌اند مسیر زندگی خود را تغییر دهند و از تاریکی‌ها به روشنایی برسند. بنابراین، اگر با صبر، نظم و فرمان‌برداری از آموزش‌ها در این مسیر حرکت کنند، بدون شک به نتایج ارزشمندی دست خواهند یافت.
امیدوارم همه ما بتوانیم پیام وادی پنجم را در زندگی خود عملی کنیم؛ زیرا تنها با حرکت، تلاش و استمرار است که تفکر به نتیجه می‌رسد و انسان می‌تواند به آرامش، تعادل و حال خوش دست یابد.
از توجه شما سپاسگزارم.

 

تایپ و عکس: مسافر علیرضا لژیون ششم

ویرایش و ارسال: مسافر امیر لژیون ششم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .