English Version
This Site Is Available In English

وادی پنجم شروعی برای حرکت و حال خوش است

وادی پنجم شروعی برای حرکت و حال خوش است

پنجمین جلسه از دوره چهل و نهم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره شصت نمایندگی شعبه حر به استادی راهنمای محترم مسافر احمد نگهبانی مسافر سعید و دبیری مسافر مهدی با دستور جلسه وادی پنجم و تاثیر آن روی من در تاریخ بیست و هفتم تیرماه یک هزار و چهارصد و پنج راس ساعت هفده آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان احمد هستم یک مسافر، خداوند را شاکر هستم که بار دیگر در این جایگاه قرار گرفتم. از راهنمای عزیزم آقا هاشم تشکر می‌کنم که به من آموزش دادند تا به این مرحله برسم. دستور جلسه وادی پنجم است، به این موضوع فکر می‌کردم که وادی می‌گوید در جهان ما تفکر قدرت مطلق حل نیست بلکه توام با رفتن و رسیدن آن را کامل می نماید، یعنی چه؟ من فکر می کنم منظور از جهان ما جهان کنگره است. یعنی آموزشی که اینجا می‌گیریم، وادی اول درباره تفکر بود اینکه به چه چیزی باید فکر کنیم به چه چیزی نباید فکر کنیم و از چه چیزهایی باید فاصله بگیریم اما صرفا فکر کردن کافی نیست و باید همراه آن حرکت داشته باشیم. ما اینجا می‌آییم و  آموزش می‌گیریم. هر روز سی‌دی گوش می‌دهیم و هر هفته یک سی‌دی می‌نویسیم. کم کم با یک سری قوانین آشنا می‌شویم آقای مهندس هم در یکی از سی‌دی‌ها می‌فرمایند که در روز الست وقتی خداوند فرمود الست برکم بعضی ها گفتند، بلی. اینجا هم بعضی‌ها می‌آیند به رهایی می‌رسند به جهان درون خود فکر می‌کنند و صفات خود را تغییر می‌دهند ما به کنگره آمده‌ایم تا صفات خود را بشناسیم، آموزش بگیریم و روی جهان‌بینی و تفکر کار کنیم.

استاد امین هم درباره وادی چهارم فرمودند که چند وادی اول زمین وجود انسان را شخم می‌زند تا اشکالات و مسائلش مشخص شود، من یک گریز هم به سه دستور جلسه اخیر می‌زنم یکی حرمت کنگره شصت بود، آنجا متوجه شدیم حریم، محرم و احترام یعنی چه؟ اگر از حریم خودمان خارج شویم و وارد حریم دیگران شویم وارد تاریکی می‌شویم و ممکن است در جاهایی قرار بگیریم که وقت ما گرفته شود یا حتی راه را گم کنیم. دستور جلسه بعدی درباره قضاوت و جهالت بود به نظرم جهالت هم از همان خارج شدن از حریم می‌آید.

رهایی مسافربهروز از بند نیکوتین و رهایی مسافر مهدی از بند مواد

 من در پارک لاله که خدمت دارم و هفته گذشته به مشارکت دوستان گوش می کردم. حدود شصت درصد رها شدگان مصرف کنندگان شیشه هستند، شیشه ماده ای است که مستقیما با روان انسان کار دارد درمان اعتیاد هم بر سه ضلع جسم، روان و جهان بینی استوار است مشارکت هایی که شنیدم واقعا دل انسان را به درد می آورد. یک پدر همسفر مشارکت می کرد و می گفت پسرم چاقو را برداشت و گفت یا تو باید باشی یا من شخص دیگری هم مشارکت کرد و گفت کاری کرده بودم که خانواده ام مجبور شدن از تهران بروند. حالا ببینیم تاریکی یعنی چی؟ وقتی می گوید در جهان ما تفکر قدرت مطلق حل نیست، برای منی که این تجربه و مشارکت را می شنوم و این اختلاف ها را می بینم پیامی دارد.

رهایی مسافر میکاییل از بند مواد

 

اینجاست که می بینم کنگره شصت کتابی به نام عبور از منطقه شصت درجه زیرصفر دارد، اگر بخواهم از این منطقه عبور کنم باید بدانم در این منطقه چه خبر است این همه پرونده اختلاف ناراحتی عشق هایی که تبدیل به کینه و تنفر شدن و حال های بدی شدند. چندین مسئله را آقای مهندس بیان می کنند می گوید تا اینجا فکر می کردی و متوجه می شدی که فقط برای دیگران فکر کردن کافی نیست مسئولیت داری از این به بعد و باید حرکت کنی اینجا دستور جلسه هفته قبل ذهنم را درگیر کرد، چرا بعضی مصرف کنندگان شیشه رها می شوند اما بعضی با مصرف کمتر سال ها کنگره می مانند و به رهایی نمی رسند به نظر من کسی که گوش به فرمان راهنما است حرکت می کند و نتیجه می گیرد در جهان ما، باید گوش کنیم چون در جهان اعتیاد گوش نکردیم و اسیر منیت بودیم امروز آمده ایم به کنگره شصت و کسی که گوش به فرمان حرکت می کند نتیجه می گیرم من هم هنوز هم دقیق نمی دانم سیستم ایکس چیست فقط می دانم که اگر گوش به فرمان حرکت کنم سیستم درونی شروع به ترشح می کند و حالم خوب می شود این همان چیزی است که وادی پنجم از ما می خواهد بعد از تفکر حرکت کنیم از اینکه به صحبت های من گوش کردید از همه شما تشکر می کنم.

تایپ / ویرایش : مسافر علی 

عکس : مسافر مهدی 

بارگزاری : مسافر بهروز

مرزبان کشیک : مسافر حامد

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .