English Version
This Site Is Available In English

قوانین برای یک ساختار هستند

قوانین برای یک ساختار هستند

جلسه چهارم از دور هجدهم از سری کارگاه‌های آموزشی مسافران و همسفران نمایندگی جواد گلپایگان با استادی  مسافر احسان و نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر علیرضا (حرمت های کنگره ۶۰)در روز پنجشنبه ۱۱تیر ماه ۱۴۰۵ راس ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان احسان هستم ،یک مسافر

خداوند بزرگ را شاکرم که به من فرصت داد تا در این جایگاه قرار بگیرم و خدمت کنم. دستور جلسه این هفته( حرمت کنگره ۶۰ چرا نباید در کنگره روابط مالی کاری و خانوادگی داشته باشیم).

ما باید در مورد دستور جلسات کنگره ۶۰ تفکر کنیم که چرا جناب آقای مهندس این دستور جلسات را برای ما قرار دادند و هر کدام از ما باید برای دریافت این دستور جلسه به درون خود برویم چون همه چیز در درون خود ما است.

کنگره ۶۰ در سال ۱۳۷۸ توسط مهندس حسین دژاکام تاسیس شد. کنگره ۶۰ مانند تمام سازمان‌ها دارای حرمت‌ها و قوانینی می‌باشد که آنها را برای شما شرح می‌دهم.

به خاطر داشته باشیم حرمت‌ها و قوانین با یکدیگر متفاوت هستند؛ زیرا قوانین برای یک ساختار هستند که شاید گاهی نقض آنها مشکل بزرگی به وجود نیاورد اما انجام ندادن حرمت‌ها و زیر پا گذاشتن آنها ممکن است غیر قابل جبران باشد.

حرمت‌های کنگره ۶۰ آنقدر مهم هستند که ابتدا و انتهای جلسه توسط نگهبان خوانده می‌شوند تمام اعضای کنگره ۶۰ باید حرمت‌ها را رعایت کنند تا کنگره تبدیل به مکانی آرام باشد در غیر این صورت حلاوتی که باید از کنگره دریافت کنیم را از دست می‌دهیم؛ همچنین تمرکز ما از بین می‌رود و نمی‌توانیم به راحتی به درمان برسیم.

اگر کنگره ۶۰ تبدیل به مکانی مقدس و امر شده است برای این است که بر مبنای اصول انسانی و اخلاقی می‌باشد. از نظر من مکانی که بتواند یک مصرف کننده را به درمان و رهایی برساند بسیار مقدس است. حرمت‌ها سبب شده است که کنگره به یک مکان امن تبدیل شود و این امن شدن به این دلیل است که ما در کار یکدیگر تجسس نمی‌کنیم برای همین بدون ترس تجسس به راحتی به درمان می‌رسیم

یکی از حرمت‌های کنگره ۶۰ دروغ گفتن می‌باشد؛ زیرا اگر مسافری دروغ بگوید در واقع در مسیر درمان خود اختلال به وجود می‌آورد.

به خاطر داشته باشیم در هر سیستمی دشمن خارجی نمی‌تواند سبب انحلال شود؛ بلکه این دشمن داخلی است که می‌تواند انحلال به وجود بیاورد.

ما در کنگره ۶۰ مواظب هستیم تا حرمت راهنما حفظ شود و برای صحبت کردن با یکدیگر از الفاظ ناشایست استفاده نمی‌کنیم.

ما در کنگره ۶۰ اجازه نداریم به دیگران پول قرض بدهیم و انجام این کار سبب می‌شود تا سفر ما خراب شود.

در کنگره ۶۰ همه باید از پوشش مناسب استفاده کنند جناب آقای مهندس می‌فرماید :(من از کلمه حجاب استفاده نکردم؛ زیرا پوشش مناسب هم برای مردان و هم برای زنان است، به طور مثال مسافران آقا اجازه ندارند تیشرت آستین کوتاه بپوشند.

تمام حرمت‌های کنگره ۶۰ بخشی از ارزش‌ها می‌باشند و حرمت شکنی در کنگره ۶۰ یک ضد ارزش است، به طور مثال اگر از روی خیرخواهی به دیگران کمک مالی انجام دهیم نه تنها سبب خیر نشده‌ایم؛ بلکه باعث می‌شویم طرف مقابل خجالت بکشد و دیگر به کنگره نیاید و درمان او متوقف شود؛ در نتیجه عملی انجام دادیم که از اعتیاد مخرب‌تر است.

راهنما و رهجو نمی‌توانند با یکدیگر رابطه کاری، مالی و خانوادگی داشته باشند اگر این اتفاق بیفتد در سیستم و نظام کنگره شصت اختلال به وجود می‌آید.

حضور ما در کنگره ۶۰ منوط به رعایت تک تک این موارد می‌باشد و رعایت حرمت‌ها، رهایی و موفقیت به ارمغان می‌آورد، پس بر تمام مسئولین و اعضای کنگره ۶۰ واجب و ضروری می‌باشد که حرمت کنگره ۶۰ را حفظ نمایند.

 

 

تایپ ویرایش مسافر رضا لژیون هفتم 

تنظیم وارسال مرزبان خبری مسافر نریمان 

مسافران و همسفران نمایندگی جواد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .