English Version
This Site Is Available In English

لژیون سردار یکی از بهترین بسترها برای گرفتن آموزش و انرژی برای هر فرد است

لژیون سردار یکی از بهترین بسترها برای گرفتن آموزش و انرژی برای هر فرد است

جلسه دوم از دوره دوم جلسات لژیون سردار نمایندگی گلمکان با استادی راهنمای محترم مسافر یاسر، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر حسین بادستور جلسه «حرمت کنگره 60 چرا رابطه مالی کاری و خانواده ای در کنگره 60 ممنوع است؟ » سه شنبه 09 تیر ماه 1405 ساعت 16 برگزار شد.

 

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان یاسر هستم یک مسافر
در هستی به هر موجود زنده ای که نگاه کنیم همواره درحال تکاپو برای گرفتن انرژی است. برای مثال درختان برای گرفتن انرژی از نور خورشید اگر در مقابل آن ها سایه قرار گرفته باشد خودشان را منعطف می کنند تا بتوانند به نور برسند و ما هم که به کنگره می آییم برای انرژی گرفتن باید این انعطاف را در خود نشان بدهیم و بتوانیم در تمام سطوح شرکت داشته باشیم و آموزش های لازم را به معنای همان انرژی گرفتن داشته باشیم لژیون سردار یکی از بهترین بسترها برای گرفتن آموزش و انرژی برای هر فرد است تا بتواند تزکیه و پالایش را بهتر و سالم تر انجام بدهد.

کنگره مکان امن و مقدسی است زیرا ما اعتقادمان بر این است که باید حتما مسافری باشیم از سمت قهر به مهر از نفرت به عشق از حقارت به سرفرازی از کینه و دروغ به محبت و راستی و عمل سالم و این ها در بستری امن یعنی کنگره همراه با آموزش ها و رعایت یک سری حریم ها قابل انجام است.یکی از نوشتارهایی که تا به امروز حافظ کنگره 60 بوده است حرمت کنگره است اگر که می گوید دروغ نگو یا سرزنش نکن اولین ضربه ایی که این موارد ضدارزشی برای انسان ایجاد میکند برای شخص خودمان است و در ادامه دامان بقیه انسان ها را خواهد گرفت.

اگر رهجویی به راهنمایی دروغ بگوید خودش متضرر می شود و خودش است که از درمانش باز خواهد ماند و به قهقرا خواهد رفت.اگر حریم های هستی را هم محترم نشماریم شاید زمان ببرد اما قطعا روزی این مهم را به ما با عکس العملش نشان خواهد داد.تمام مشکلات و بدبختی هایی که برای انسان پیش می آید از عدم رعایت حریم ها است که بر سرش می آید.یکی از مواردی که در کنگره گفته شده حریم آن باید رعایت شود این است که نباید افراد روابط مالی و کاری باهم داشته باشند زیرا از این موضوع به ظاهر خیر ممکن است هزاران شر و ضرر آید ما شود و ما را از مسیری که برای خود در روز اول تایین کرده ایم به کلی گمراه خواهد کرد. از اینکه سکوت کردید و به ضحبت های من گوش کردید از همه شما ممنونم.

 

سایت گلمکان
مرزبان خبری: مسافر محسن
تایپ ویراستاری تنظیم: راهنما مسافر جواد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .