چهارمین جلسه از دوره چهل و هشتم کارگاه های آموزش عمومی کنگره 60، ویژه مسافران و همسفران، با استادی راهنمای محترم مسافر ابوالفضل، نگهبانی مسافر محترم علی و دبیری همسفر محترم مهدی، با دستور جلسه "حرمت کنگره 60، چرا رابطه کاری و مالی و خانوادگی در کنگره 60 ممنوع است" روز شنبه 6 خرداد ماه 1405 راس ساعت 16:30 آغاز به کار نمود.
%20(2).JPG)
سخنان استاد:
خداوند را شاکرم که در این جایگاه قرار گرفتم تا خدمت کنم و آموزش ببینم.
در باب دستور جلسه باید عرض کنم که حرمت درکنگره 60 بسیار بسیار مهم است و این که چرا رابطه مالی، کاری و خانوادگی ممنوع است. این سوال شاید برای یک سری از تازه واردین پیش بیاید، که چرا این گونه است که در کنگره به هیچ وجه نباید رابطه خانوادگی داشت.
من همیشه گفته ام؛ یک مدل دوستی بی نظیر در کنگره وجود دارد که درهیچ کجای دیگر نمی توان نمونه آن را پیدا کرد.
دوست داشتن خالص، ناب و احترامی که در اینجا وجود دارد ارتباطی با موضوع مادی ندارد؛ دلیل آن این است که هدف و حرکت، در مسیری مشترک است؛ روابط خارج از چارچوب باعث خدشه دار شدن و خراب کردن این صافی و زلالی می شود و بسیار حیف است که این رابطه زیبا و قشنگ رو به خرابی برود.
واجب و ضروری است که حرمت کنگره 60، رعایت شود، نه برای دیگران؛ بلکه بخاطر خودمان و احترام متقابل و برای رسیدن به یک هدف بزرگ.
.JPG)
در بخش دوم، تولد یک سال رهایی فرهاد عزیز را جشن می گیریم؛ معمولا در این مواقع، سفر اولی ها از خود می پرسند که این تولد برای چیست؟ شخصی که امروز تولدش است چه کاری در کنگره انجام داده است؟
تولدها نشانه ای هستند برای یک سفر اولی که می تواند این جایگاه را تجربه نماید. برای من هم در ابتدای سفرم، این سوال پیش آمده بود و با خودم می گفتم آیا من هم این روز را تجربه خواهم کرد؟
فرهاد در زمان ورود به کنگره به لژیون من آمد و مثل خیلی ها، بسیار دل نازک بود و حال خرابی ها و مشکلات زیادی داشت؛ اما بعد از مدتی راه را پیدا کرد. بعد از گذشت مدتی متوجه شدم پتانسیل خدمت را دارد؛ زیرا هر کجا که کاری و یا خدمتی بود فرهاد حضور داشت.
در شعبه های اندیشه و صفا دشت خدمت کرد و بعد وارد قسمت ot شد. همانطور که همه می دانند، خدمت در ot بسیار سخت است. فرهاد مسافر بسیار پر انرژی است. امیدوارم در ادامه مسیر هم خدمت گزار باشد و این تولد نقطه تفکری باشد برای تمام سفر اولی هایی که می خواهند روزی این جایگاه و حال خوش را تجربه کنند.
اعلام سفر مسافر فرهاد
آخرین آنتی ایکس مصرفی متادون، روش درمان دی اس تی، داروی درمان اوتی به مدت 12 ماه و 18 روز با کمک و راهنمایی استاد عزیزم، آقا ابوالفضل سفر کردم. مدت رهایی؛ ۱ سال و 6 ماه
ورزش در کنگره؛ طناب کشی و شنا.
.jpg)
آرزوی مسافر فرهاد
تمام مصرف کنندگان خواهان رهایی، پیام کنگره60 را دریافت نمایند.
.jpg)
سخنان مسافر:
خدا را شکر می کنم که همه چیز دست به دست هم داد تا بتوانم در کنگره بمانم و امروز در کنار شما تولدم را جشن بگیرم. از همه کسانی که در این مسیر کنارم بودند و یاری رسانی کردند، تشکر و قدردانی می کنم. حس و حال شعبه، همیشه به کسانی که درست سفر می کنند، کمک شایانی می کند. این تولدها، به دوستانی که تازه سفرشان را شروع کرده اند کمک می کند؛ زیرا کسی که تازه وارد کنگره می شود، به این فکر می کند که چگونه می شود از چنگال اعتیاد رهایی پیدا کرد و این تولدها نشان می دهد که این امر امکان پذیر است؛ البته به شرط این که دل به کار بدهی.
ممنونم از دوستانی که امروز با مشارکت های خودشان و تعریف از من، باعث شدند انرژی زیادی کسب کنم.
من برای درمان خودم همه روش ها را امتحان کرده بودم و چندین بار نیز به کمپ رفته بودم و در هیچ کدام، موفق نبودم؛ ولی با حضور در کنگره60 و داشتن استادی بسیار قوی، درجه یک و دوست داشتنی و همچنین لژیونی سرشار از عشق و محبت، ماندگار شدم و به این حال خوش رسیدم.
.jpg)
سخنان همسفر:
تولد یک سال رهایی برادر عزیزم را خدمت استاد گرامی، آقای ابوالفضل خرقانی و برادر بزرگوارم تبریک می گویم. امروز بی نهایت خوشحال هستم که این جایگاه را تجربه می کنم و این لحظات را می بینم.
تغییراتی که در برادرم می دیدم و همچنین ارتباط بین ایشان و هم لژیونی هایش، من را شیفته کنگره کرد و باعث شد که در لژیون همسفران حاضر بشوم و پیوند بین من و کنگره برقرار شود.
حضور من و مسافرم در کنگره، باعث تغییرات بسیار زیادی در ما شد و این را مدیون کنگره60 و راهنمای عزیز، آقا ابوالفضل هستیم.
تایپ و ویرایش: مسافر احمد
تنظیم و ارسال: مسافر مهدی
مرزبان خبری: مسافر سعید
- تعداد بازدید از این مطلب :
149