English Version
This Site Is Available In English

از سنگ شدن قلب تا زایش دوباره

از سنگ شدن قلب تا زایش دوباره

برای آن‌که انسان بتواند جهان هستی را بهتر درک کند، در کتاب‌های آسمانی از تمثیل‌های بسیاری بهره گرفته شده است. حقیقت همواره جاری و حاضر بوده و هست؛ اما عدم درک آن توسط انسان‌ها، ریشه در وضعیت درونی آن‌ها دارد؛ چرا که در بسیاری از موارد، حس‌های انسان از تعادل خارج و بسته شده‌اند. این مسئله به‌طور مستقیم با صور پنهان و صور آشکار انسان در ارتباط است. تنها زمانی که این دو صورت با یکدیگر تطابق یابند، انسان قادر خواهد بود موضوعات را به‌درستی درک کند. برای تبیین این موضوع، از داستان‌های متعددی استفاده شده است که از آن جمله می‌توان به بهره‌گیری استاد امین از داستان شاه آرتور اشاره کرد.

در این روایت، به وضعیت قلب انسان پرداخته شده است؛ به‌گونه‌ای که وقتی انسان در قعر تاریکی‌ها فرو می‌رود، قلب او به‌مرور زمان هم‌چون سنگ سخت شده و تعادل خود را از دست می‌دهد. در این حالت، نیروهای تخریبی با هدف قرار دادن قلب، باعث بسته شدن حس‌های انسان و سخت شدن روح او می‌شوند. بسته شدن حس‌ها، به‌مرور زمان منجر به بروز مشکلات فراوان و بیماری‌های جسمی و روانی می‌گردد که یکی از شدیدترین این پیامدها، بیماری سرطان است.

برای رهایی از این وضعیت، باید مسیری از تاریکی‌ها به سوی روشنایی گشوده شود تا حس‌های بسته، به‌آرامی باز گردند. این تحول با اجبار و زور میسر نیست؛ بلکه تنها از طریق لطافت، نرمی، آگاهی و دانایی است که می‌توان به قلب انسان راه یافت و او را از اعماق تاریکی به سوی تعادل و زندگی عادی هدایت کرد. در نهایت، هنگامی که صور پنهان انسان از تاریکی‌ها پاک شود، با صور آشکار او هم‌سو شده و تطابق می‌یابد و در همین نقطه است که زایش رخ می‌دهد و انسان به مرتبه آگاهی و دانایی دست می‌یابد.

منبع: سی‌دی شمشیر در سنگ (دکتر امین)
نویسنده: همسفر شهلا رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون چهارم)
ویرایش و ارسال: همسفر الناز رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون چهارم) دبیر اول سایت
همسفران نمایندگی صائب تبریزی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .